Testimonials

Hvad siger andre om doTERRAs forskellige essentielle olier og kosttilskud?

BLACK SPRUCE

* Jeg elsker Black Spruce. Jeg blander den med Roman Chamomile og den blanding giver mit nervesystem en helt fantastisk ro. Bruger den under fødderne, langs rygsøjlen og ved bryst/hjertet i en roller.

* Dyb ro og grounding. Er vild med duften – den kalder på mig.

COPAIBA

* Øjeblikkelig indre ro. Følelsen af at komme i vatter.

* Sover nu som en sten om natten.

* STOFSKIFTE – har brugt Copaiba i ca 1 1/2 mdr. Mine blodprøver er bedre end i meget lang tid. Jeg mærker tydeligt bedring på energi, overskud, mindre stress, mere grounding, har tabt 2 1/2 kg (i flere år har vægten kun gået op). Så for mig er det tegn på der er noget der begynder at slippe. 

CYPRESS

* Som at få en ‘chill pill’. Er blevet meget mere afslappet omkring de ting jeg før prøvede at kontrollere mig til. Den bedste olie til min utålmodighed og ‘kom nu’ følelse. Synes den går rigtig godt i spænd med med Wild Orange og tilsammen har de gjort mit liv lettere. Istedet for at forcere tingene, oplever jeg at ting lykkes og det jeg ønsker kommer til mig.

MELALEUCA/ TEA TREE

* Den bedste energetiske beskyttelse. Jeg bliver ikke længere drænet sammen med andre når jeg har den på. Mine børn får den også på hver dag inden skole. De beder selv om den.

SPEARMINT

* Har givet mig tryghed ift. at tale offentligt. Så meget, at jeg har fået lyst til at holde mange flere taler! Smører lidt på halsen inden. Den er fantastisk.

STAR ANISE

* Fjerner sukkertrang med et snuptag. En enkelt dråbe (rent, på tungen) er nok.

ZENGEST + PB ASSIST

* Efter en uge er mine smerter mere eller mindre forsvundet i mit højre lår. Min mave virker også bedre. Jeg er 99 år og kan gå igen! Jeg skulle have spurgt dig forlængst om at hjælpe mig.


Hvad har Lifelong Vitality kosttilskud gjort for dig? 
Testimonials fra kvinder der har brugt LLV i 2 uger op til 2 mdr:

* Energi, stabilitet, en følelse af at være dybt næret, ro, minus humørsvingninger, dyb søvn, overskud.

* Mere energi, større indre ro, mindre inflammation og regelmæssig cyklus.

* Ingen smerter ved menstruation mere, ingen trang til hurtige kulhydrater/sukker, meget mindre hovedpine og en fornemmelse af at være meget mere let og klar i hovedet.

* Masser af energi, overskud og fantastisk søvn.

* Min hormonbalance er så fint justeret. Har fået min menstruation igen efter flere år uden – helt uden nogen form for ‘murren’ eller andet.

* Føler mig næret og mere opmærksom, i god tid på mine behov, stabil som mor, reguleret hormonbalance og cyklus. Mærkede en effekt efter et par dage.

* Mere energi, stabilt humør, indre ro, stabile hormoner, ingen smerter, minus kløe i nakken, ren hud i ansigt og en generel indre følelse af, at alt er, som det skal være.

Hvad har DDR prime kosttilskud gjort for dig?

* En inflammation/smerte i mit knæ fra en ‘yoga-skade’, som jeg ikke kunne komme af med, er nu helt væk. På et subtilt plan er det en følelse af bevægelse og flow i cellerne, fremfor stagnation. 2 softgels om dagen.

* Som om generationers gammel bagage forlader cellerne, og alt bliver lettere og lettere. Flow og plads til dyb glæde.

Hvad har Cleanse & Restore gjort for dig?

* Mere energi efter de første udrensningssymptomer har lagt sig. Mindre væske. Mindre oppustet. Tilskuddene er de bedste jeg nogensinde har prøvet (og jeg har prøvet mange). Jeg kan nemt fordøje og udnytte dem og får ikke kvalme af dem. Og så husker jeg faktisk at tage dem.

* Min kæreste er yderst begejstret og han har fået meget mere energi.

* Det har føltes som et reboot af systemet. At en masse gammelt og skrald er sluppet og nyt kan lande – på flere planer. Føler simpelthen at jeg ser meget lysere og klarere på alting. Det er et utroligt dejligt sted at være, og jeg er SÅ glad og taknemlig.

* Jeg har nu været i gang i en uge og for første gang i 6 år oplever jeg, at min krop begynder at slippe væske, fedt og affaldsstoffer. Jeg føler mig meget bedre tilpas og lettere i kroppen. Det er ret vildt, for jeg har virkelig prøvet meget for at kickstarte min krop igen efter en lang sygeperiode, indtil nu uden held. Min krop føler sig tryg og tør sende det ophobede i cirkulation, så det kan komme ud.

 

✩ Spar 25% ved at købe dine doTERRA produkter via min shop her

Her finder du min A-Z guide over de forskellige æteriske olier & et Symptom Opslag med anbefalede olier.