Blog

EMF beskyttelse

EMF beskyttelse

Vil du have EMF beskyttelse, der ikke kun beskytter dig mod de farlige stråler, men også booster dit eget felt, så du får mere energi? Så tjek lige dette innovative EMF beskyttelses kort mod elektromagnetisk stråling inkl. elektrosmog.

Jeg har prøvet adskillige gadgets gennem årene. Men dette kort kan noget helt særligt (læs resten for at forstå). Jeg har brugt den dagligt i flere måneder og mærker tydeligt forskel fra før. Jeg er så glad for den og defor deler jeg den HER!

HVORFOR BRUGE EMF BESKYTTELSE?

Omfanget af EMF stråling i vores hjem, biler og omegn er eksponetielt stigende, som vi bruger flere og flere WIFI og Bluetooth gadgets. Alt fra mobiltelefoner til baby alarmer, smartmeters, laptops, iPads, wifi routers, højtalere osv. Inklusive dem der kommer fra naboen og de store 5G master.

EMF stråler påvirker os 24/7 selvom vi ikke kan se dem. Det svarer til at bo i røgfyldte hjem uden at vide det. På et tidspunkt vil det have en effekt på vores energetiske og fysiske krop.

Jo mere sensitiv og forgiftet du er af toksiner, jo hurtigere vil du påvirkes. ISÆR babyer og børn påvirkes af EMF stråler, da de består af langt mere vand end voksne og dermed påvirkes deres hjerner mere, pga af den tyndere kranieskal.

 

NEGATIVE EFFEKTER FRA EMF 

Det kan være alt fra hud symptomer (rødme, prikken og brændende fornemmelser), samt symptomer som træthed, koncentrationsbesvær, svimmelhed, kvalme, hjertebanken og fordøjelsesforstyrrelser. Derudover, neuroadfærdsforstyrrelser, cirkadisk ubalance, søvnforsyrrelser, hovedpine, træthed, depression og angst.

EMF kan ydermere beskadige menneskets DNA og celler inkl. øge kræftceller og skabe fødselsdeffekter, inkl Autisme og ADHD jo mere den gravide har været udsat. Beskyt derfor altid din gravide krop og især mave. Sid ikke med din telefon/tablet/bærbar på maven!!!

EMF BESKYTTELSES KORT

Udover at slukke din WIFI og bluetooth, og for så vidt muligt bruge kabel og ‘fly mode’ på mobilen hvor du kan, vil jeg anbefale EMF beskyttelse.

Senest har jeg testet en EMF beskyttelse, der kan langt mere end blot beskytte vores energi felt.

Kortet kan også optimere vores energi ud fra de frekvenser der kommer ind. Ved at optimere, menes at den både kan berolige eller give kroppen mere energi, alt efter hvordan det vendes.

EMF Helse kortet genopretter strukturen af ​kropsvandet og bringer kroppen tilbage i balance. Ifølge opfinderen, er det den eneste nuværende bekyttelse i verden mod elektrosmog.

Det er simpelthen helt genialt og skal opleves! Find den og andre spændende energi gadgets her

 

HVORDAN ER EMF BESKYTTELSES KORTET ANDERLEDES?

Der findes masser af gadgets på markedet. Ofte små klistermærker, som du kan klistre på din telefon, pc, wifi osv, som beskytter mod de farlige EMF stråler. Men jeg har ikke før set noget, der både kan beskytte og optimere brugerens energifelt uanset hvor de befinder sig. Dvs. har jeg den på mig, behøver jeg ikke sætte klistermærker på alle de smartphones jeg går forbi eller naboens for den sags skyld. Jeg er beskyttet uanset OG mit energifelt er optimeret.

             

Er du interesseret i at prøve dette smarte EMF beskyttelses kort, kan du se mere og købe det her

SÅDAN BRUGER DU EMF BESKYTTELSES KORTET

Kortet er på størrelse med et kreditkort.

Hav den med dig i lommen eller tasken og altid i nærheden af din PC/ smartphone /Wifi eller anden elktronisk device, for at beskytte dig selv og dine børn. Bær den evt om halsen.

Kortet har 2 sider, der begge beskytter mod EMF. En side til at berolige dit energifelt og en til at booste det. Sørg for at vende den side hvis effekt du ønsker, opad eller ind mod dig. Du kan sove med den beroligende side på dit natbord fx, for en dybere søvn. Er du sensitiv som jeg, skal du starte med at have kortet 2 meter fra din seng og så mindske afstanden stille og roligt, som du vender dig til den.

Jeg har kommunikeret en del med opfinderen Marcel, da jeg gerne ville forstå hvorfor og hvad den kunne ift andre EMF beskyttere på markedet. Han var flink til at besvare grundigt. Kortet findes med og uden hul i her

Kommenter gerne hvordan du oplever det, når du har prøvet kortet et par dage. For mig var effekten omgående! Jeg fik straks mere energi og en følelse af robusthed. Omvendt, blev jeg mere rolig og søvnig, når jeg havde den beroligende side på mig.

 

HVORFOR AFGIFTE?

Vidste du at tungmetaller i kroppen forstærker påvirkningen af EMF? Derfor er det så vigtigt og effektivt, løbende at afgifte din krop. Der findes nogle effektive naturlige midler til dette. Jeg anbefaler som minimum at indtage Zendocrine olien jævnligt og hvis du vil være mere grundig, 1-2 mdr med Cleanse and Restore kuren, som renser cellerne og blodet i dybden. Jo mere forgiftet du er, jo længere skal du tage kuren. Kuren tages sammen med Lemon olien og fås til -25% her

LÆS mere om Cleanse and Restore og hvorfor jeg selv bruger og anbefaler den her

LÆS mere om Zendocrine her

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *