Blog

Afgiftning efter vaccine

Afgiftning efter vaccine

Søger du afgiftning efter vaccinen eller er du vaccineskadet, er her vigtig viden plus nogle ting du selv kan gøre.

Grunden til jeg føler mig guidet til at skrive dette indlæg, er fordi 2 yngre mennesker i min vennekreds døde i denne uge. Alt for unge efter min mening. Begge efterlader børn. Begge fulgte sundhedsstyrelsens anbefalinger i god tro. Den ene fik pludselig kræft, mens den anden fik et ildebefindende og faldt om af hjertestop. Begge var ellers ´sunde og raske´ udefra set.

Mit ønske er, at disse anvisninger kan hjælpe langt flere undgå vaccineskader, især vores uskyldige børn.

ER DET VACCINER?

Som du måske har opdaget, er der vacciner og Covid lignende ´vacciner´- som IKKE per definition er vacciner. Jeg omtaler dem derfor som injektioner, fordi de bygger på en hel anden teknologi, bl.a. m-RNA, der ændrer vores cellers genetik. Desuden er disse Covid injektioner ikke godkendte som vacciner. Der er heller ingen sikkerheds profil på dem. Skulle du få bivirkninger, er producenterne fritaget for noget som helst ansvar, ligesom de er det ved vacciner.

Har du mon overvejet hvorfor?

Begge disse medikamenter er problematiske. Fordi alle vaccine bestanddele er giftige, kræftfremkaldende og potentielt skadelige for huden, immunsystem, nervesystemet og mave-tarmsystemet ifølge Environmental Defense. Vacciner indeholder en farlig cocktail af tungmetaller, bl.a kviksølv og aluminium, der er nervegifte. Desuden indeholder de andre gifte, som formaldehyd og polysorbate 80, der sørger for at vaccinerne krydser blod-hjerne barrieren.

Derudover, indeholder Covid injektionerne en hel del skadelige fremmede stoffer, som grafén, der slet ikke hører hjemme i den menneskelige krop. Dertil forskellige tung og sjældne metaller af ukendt oprindelse eller formål: Caesium, barium, kobolt, jern, krom, titanium, cerium, gadolinium, aluminium, silicium, svovl, thulium, antimony.

Nogle af disse stoffer er radioaktive, andre magnetiske. Desuden ses der aflange syntetiske fibre, der indeholder metal og formerer sig i kroppen ved EMF eksponering. Disse hydrogel fibre forårsager bl.a. klumpning og deformitet af de røde blodceller. Dette kan medføre blodpropper og hjertestop.

Syntetiske fibre fundet i Covid vaccineret blod. Foto Dr. Ana Mihalcea.

INGREDIENSERNE OPLYSES IKKE

De komplette ingredienser på Covid injektionerne oplyses ikke, da producenterne ikke vil udleverer denne information. Så ovennævnte fremmede stoffer har læger som Dr. Mihalcea, set i mikroskopet på vaccineret blod og Covid sprøjter. Der findes en del uvildig forskning på området, hvis du søger de rette steder. Det meste er gemt af vejen. Hvorfor? Fordi det netop er problematisk for de instanser, der kører på med injektions programmerne, hvis denne information kom ud. Børnelæge gennem 25 år, Lawrence B. Palevsky, har forsket en del på området, samt set utallige vaccineskader. Af selvsamme grund, har han ikke givet en vaccine i sin praksis de sidste 10 år.

VACCINESKADER & ABNORME FORSTYRRELSER

Fordi de giftige tungmetaller krydser blod-hjerne barrieren ved vacciner og injektioner, kan dette bl.a. forårsage neurologiske og toksiske skader på hjernen og dermed adfærds- og motoriske vanskeligheder.

Dette tænkes at være den medvirkende årsag til det stigende antal autoimmune sygdomme, vuggedød, og at 1 ud af 50 børn har autisme og 1 ud af 6 børn har udviklings-, samt indlærings vanskeligheder. (Artikel fra National Vaccine Information Center (NVIC) af Dr. Lawrence Palevsky).

Ved Covid injektioner er skaderne endnu mere alarmerende udover ovenstående. De tyder på både neurologiske, toksiske og radioaktive skader inkl. uhænsigtsmæssige genforstyrrelser og mutationer. Dertil ses nerve og motoriske skader, abnorme forstyrrelser i kvinders menstruationscyklus, infertilitet, tidlige aborter, misdannede fostre. Ikke kun hos de kvinder der har modtaget injektionen, men også hos kvinder som har været i berøring med dem. Det tyder på at noget kan overføres fra en Covid injiceret til en person, der ikke er det.

Dertil er udviklingen af kræftsygdomme steget betydeligt siden udrulningen af Covid vaccine programmet, inkl et markant øget dødsfald, også om sommeren. Hos mænd i alle aldre ses flere og pludselige hjertestop. Hos begge køn forekommer flere blodpropper.

Som du kan læse og researche dig frem til blandt uvildige kilder og statistik, er disse vaccine og Covid injektions skader særdeles alvorlige. Har din læge ikke informeret dig herom – inden du lod dig injicere – så ved du nu besked. Desværre finder de fleste først ud af det, når skaden er sket. Og selv der, er der stadig læger og sunhedsmyndigheder, der benægter årsagen og korrelationen mellem stik og bivirkning. For vi er flasket op med, at ‘vacciner er sikre, vaccineskader er sjældne, det er de ikke vaccinerede der smitter’. Alt sammen inkorrekt og dybt misvisende information.

AFGIFTNING EFTER VACCINE & INJEKTIONER

Derfor er det så vigtigt løbende at afgifte din krop hvis du har taget en vaccine, Covid injektion (eller omgås personer der har), er vaccineskadet eller tager medicin, fx insulin, som mistænkes for også at indeholde nogle af disse nyere fremmede stoffer. Ligeså hvis du får Botox, fillers eller andre ´skønheds´medikamenter sprøjtet ind i din hud.

Der findes nogle effektive naturlige midler til afgiftning. Jeg anbefaler som minimum jævnligt at indtage denne Zendocrine olie. Blandingen indeholder 100% rene essentielle olier af Rosmarin, Koriander, Geranium, Enebær og Manderin, der effektivt renser dine celler og hjælper kroppen med at fjerne tungmetaller fra hjernen og organvæv, såsom hjertet. Når du køber den via siden her, er du sikret den ægte og rene vare.

Vil du være mere grundig eller oplever du vaccineskader, så tag 1-2 måneder med Cleanse and Restore kuren, som også indeholder Zendocrine. Denne kur både renser og opbygger kroppen igen. Jo mere forgiftet du er, jo længere skal du tage kuren. Kuren tages sammen med Lemon olie, der renser lymfen. De fås til -25% her

LÆS mere om Cleanse and Restore og hvorfor jeg selv bruger og anbefaler den her

LÆS mere om hvordan Zendocrines ingredienser virker og hvordan den tages her

Som med alt anden vejledning, er det på eget ansvar at følge disse anvisninger. De er baseret på min egen erfaring og research. Jeg er pålagt at skrive, at jeg ikke er læge men lægeeksamineret Medical Herbalist (B.Sc.) og derfor bør du opsøge egen læge hvis du er i tvivl.

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *