Danish testimonials

Jeg har aldrig prøvet noget lignende

En Healings session med Camille er det tætteste du kommer på et quick fix med en minimal og varig indsats, der hjælper øjeblikkeligt.

Alt hvad der var usikkert og utrygt i mig er nu healet. For første gang i mit liv føler jeg mig som et helt og lykkeligt menneske. Jeg ved nu hvilke traumer jeg har været igennem i mit liv, jeg ved hvilke spor de har sat i mig, men vigtigst af alt er, at jeg nu er fuldstændig over alt den stress, uhensigtsmæssig handlinger og adfærd der var forbundet med mine traumer. Det hele er bare væk.

Det disse behandlinger har givet mig, ville ingen form for terapi eller andet kunne have givet mig.

Camille, jeg er sikker på at du er vor tids engel. Tak kære.

H

Frygt for ild i 4-årig forløst på en session

Min 4-årige søn blev pludselig bange for ild. Især når vi lavede mad i ovnen eller på komfuret, blev han rædelsslagen. I 2 måneder kunne vi ikke tale ham til fornuft. Efter blot en Healings session med Camille, forsvandt hans frygt for ild fuldstændig efter et par dage. Der har intet været siden, selv nu halvanden måned efter healingen.

Mange tak for din hjælp.

Anne

Tandlægeskræk kureret i 6-årig

Vigdis havde efter tre tandlæge besøg opbygget en forfærdelig angst for tandlægen. Hvad det lige var der gjorde det – var for os ikke helt tydeligt, men hun var hunde angst bare man talte om tandlægen.

Hun havde to kindtænder der skulle ordnes og blev dopet – og selv om hun var helt væk kæmpede hun imod. En frygtelig oplevelse for os forældre. Hun kunne intet huske bagefter, men var nu mere angst end før. Den eneste løsning var, at hun kom i fuld narkose for at få tænderne ordnet.

Jeg kunne ikke holde tanken ud om fuld narkose og spurgte Camille om hjælp. Efterfølgende har vi haft en helt anden lille pige.

Hun var i fuldkommen ro da vi skulle til tandlægen, vi kunne snakke om det uden hun gik i panik og jeg kunne mærke en dejlig ro over hende efterfølgende, hvor hun ellers har været meget angst og ked af det. Hun er nu den stolte 6-årige som har ‘tabt’ tre tænder. Hun åbner stolt munden og viser det til alle og har faktisk fornyeligt spurgt om, hvornår vi skal til tandlæge igen!

Jeg kan af hele mit hjerte anbefale at søge hjælp hos Camille. Hun kan noget ganske særligt.

1000 tak
Knus Heidi – mor til Vigdis

Mén efter Hjernerystelse forløst

Hos Camille fik jeg en kærlig og omsorgsfuld modtagelse, en meget personlig og unik forståelse for min situation.

Camille hjalp mig med at få bugt med en hovedpine, som jeg troede var blevet permanent. Jeg har lært at tage mig selv og min krop langt mere alvorlig end jeg nogensinde før har gjort.

Jeg vil anbefale Camille til alle der har problemer med krop og sjæl, som virker uløselige.

Trine Askholm

Et alternativ til morfin

For lidt over en uge siden blev jeg opereret ned over brystbenet. Alt heler fint som det skal, MEN det var så smertefuldt at det overgik mit kejser snit for 9år siden og en hjerte operation for snart 6år siden. Jeg plejer ikke at være en tøsedreng men jeg var virkelig udfordret her. Jeg bad min kreds om at foreslå et smertelindrende alternativ til morfin, i ønsket om at kunne ligge smerterne bag mig på en mere selvkærlig måde end bare tage morfin. Det der overraskede mig var, hvor meget healing der faktisk ligger til os, når vi beder aktivt om hjælp.

Jeg var overvældet over de fine alternativer, men det der for alvor fik mine fysiske smerter til at forsvinde som dug fra solen, var Camilles fine opslag omkring det hun fik ind, når hun tunede ind på mig. Da jeg læste det blev jeg rørt, og med blanke øjne erfarede jeg et fysisk skift i mig, der nærmest føltes som om et vindue i mig blev lukket op og ind strømmede lys og forårsluft der bar smertens skyer ud og væk fra mig.

Helt vildt og opløftende, ikke mindst fordi det betød at jeg derefter ikke længere behøvede noget smertestillende, end ikke en kodymagnyl.

Stort kram til et smukt healende menneske, jeg kun på det varmeste kan anbefale. Camille er en fantastisk dygtig og blid healer.

Lise Kravin

Helt løs fortand sætter sig fast igen

Tusind tak Camille for at du hjalp min søn på 6 år i en rigtig svær situation. Han havde slået sin nye fortand helt løs. Camille gik ind og arbejdede med det, der lå bag og det var spot on. Tandlægen var meget overrasket over, da vi var til 4 ugers tjek, at tanden sad så godt fast.

Camille så min søn første gang, da han lige var fyldt 6 år. Hun mærkede meget tydeligt, hvad hun skulle arbejde med. Han flyttede sig meget på kort tid ifht at balancere i sig selv. Flere tætte venner og naboer kommenterede uafhængigt af hinanden, ‘hvad var der sket med min søn?’ De synes han virkede så afbalanceret.

Chalotte Runge

8-årig pige: angst, fjern og ensom blev glad og social igen

Inden sin healing session, havde Emilia angst og var meget træt og sov dårligt. Følte sig forkert, ensom og svigtet. Emilia var fjern som om hun var i en anden verden, lidt en tåge verden. Ville til sidst kun se fjernsyn. Hørte slet ikke efter hvad jeg eller min mand sagde til hende. Vi skulle sige tingene mange gange til Emilia.

Allerede i det minut efter at Camille havde været “på” var Emilia glad, sang og blev ret fjollet. Hun virkede lettet og fri og meget mere frisk.

Emilia er åbnet mere op overfor legerelationer og hviler mere i sig selv og er blevet mere selvstændig. Er “tilstede” når jeg taler til hende. Nu er Emilia blevet kreativ igen og finder på sjove lege også alene.

Det helt unikke ved Camilles måde at arbejde med Emilia på var, at Emilia kunne være hjemme i trygge rammer alt imens at Camille “behandlede” hende. Jeg behøvede hverken at forklare Emilia noget eller for den sags skyld Camille noget som helst, for hun finder selv frem til kimen.

Jeg vil klart anbefale andre at få en session med Camille. Da hun nemt og hurtigt kan få afkodet de issues der måtte være. Også de issues jeg ikke lige kendte til men godt kunne se at der var noget om.

Mange hilsner fra Carina, mor til Emilia 8 år.

Hjælp til grænsesætning

Kæreste C
Tusinde tak for super behandling, jeg er lige imponeret hver eneste gang.
Jeg er både blevet testet flere gange og har fået sagt fra – umm det føles godt.

Knus og tusinde tak for din fantastiske hjælp.

Svært ved nærhed

Jeg har så længe jeg husker tilbage, haft svært ved nærhed, hvilket har været en stor stor smerte for mig. Jeg har prøvet mange forskellige ting i form af one to one sessions, workshops, kurser, foredrag, bøger etc hvilket på hver deres måde, har fået mig videre.

Det var dog først under – og efter sessionen med Camille at jeg følte mig fri. Hun var spot on og soleklar under hele sessionen, hvilke føltes trygt og meget fint.

Følelsen af lethed, den dybere indsigt samt følelsen af at blive ”røntgen-fotograferet” med de kærligste øjne, er ubeskrivelig.

På toppen af dette havde Camille beskeder til mig fra min mor, som ikke er hér på jorden mere. Det var så fantastisk healende og kærligt. Jeg har skrevet det hele ned så jeg ofte kan ”høre” det igen og igen. Jeg er dybt taknemmelig.

Katrine

Jeg fik åbnet op, efter lang tid med facade

Fantastisk healing. Jeg behøver ikke forstå hvordan, jeg sad bare tilbage med en ro, afslappet krop, og med kærlighed til mig selv. Tårerne trillede stille ned af mine kinder, og jeg mærkede hvordan jeg fik åbnet op, efter lang tid med facade. Tak!

Andreah Søgaard

Diskos prolaps kureret

Tak for fuldkommen utrolig healing af mine to ruhårede gravhunde. Takket være Camille blev en diskos prolaps kureret. Der blev skabt en kæmpe stor forståelse og respekt imellem hundene og mig selv. Camille oversatte hundendes tanker og bekymringer til mig, så vi nu kan leve i meget større harmoni og med meget større respekt og gensidig forståelse.

Det er vildt og mærkeligt, men nogengange skal man bare gå med det gode, uanset hvor “mystisk” det kan virke. Jeg anbefaler Dyre healing til alle som har lyst at give deres dyr livskvalitet og til at opnå en meget større forståelse.

Tak fra mig og fra Gutserne.

Betændt Blindtarm Helet

Jeg havde de klassiske symptomer på en betændt blindtarm. En scanning viste at blindtarmen var indhyllet i hårdt bindevæv. Jeg stod til at skulle have den opereret ud, hvilket jeg ikke var spor glad for!

Jeg fik to sessioner og dagen hvor jeg skulle til tjek kunne hverken lægen eller jeg mærke ‘knuden’ eller finde den på scanningen. De tre involverede læger kan ikke forstå dette forløb og de siger at de aldrig har oplevet dette tidligere og ikke ved hvordan de skal forklare det andet end, at kroppen må have helbredt sig selv… det havde den også, ‘with a little help from a friend,’ nemlig behandling med Camille.

M, fysioterapeut

Manglende hjerteforbindelse: Mor og Datter

Jeg havde en fantastisk mor-barn-healing hos skønne Camille.
Det var temmelig heftigt, smukt, skelsættende, rørende, forløsende.

Jeg fik en meget vigtig brik. En brik, som jeg i mange år har savnet og brugt meget energi på at lede efter – forgæves. Det (og meget mere til!) kunne forløses på én time hos Camille.

Temaet var min relation til min ældste datter på 14 år, men det handlede jo også i høj grad om mine egne udfordringer, som hun blot har spejlet.

Selv om jeg elsker min datter overalt på jorden, så oplevede jeg en sær distance mellem os, som smertede os begge. Den usynlige mur er nu væk.

Healingen viste, at min datter har været min hjælper, det fantastiske modige stærke væsen. Vi har haft en sjælskontrakt.

Tænk at hun sagde ja til at give sig selv en mega lammer i form af en hjerneskade, inden hun overhovedet blev født, “bare” for at hjælpe mig til at lande på jorden.

Nu er hendes mission komplet, og hun er fri til at være sig. Så kæmpe stort.
Jeg er også fri til at slippe det, som har tynget mig.

Med Camilles healing forstod jeg pludselig, hvorfor dulmen i form af arbejdsknokleri og trøstespisning har været en måde for mig at forsøge at skabe jordforbindelse.

Det skal tages meget bogstaveligt. Simpelthen et lettere desperat forsøg på at blive/være/overleve her på Jorden.

Det var først undervejs i healingen, at min sjæl med Camille som “mellemled” sagde JA til at være her på jorden i den fysiske verden. Wow!

Så nu er jeg fri til at slippe dulmen. Jeg har ikke brug for det mere. Jeg mærker tydeligt forandringen og en ubetalelig følelse af at være fri.

Min dulme-/trøste-/overspiseting ER vitterlig væk. Behøves ikke mere. Det er virkelig forunderligt. Åh hvor har jeg dog talt grimt til mig selv i så mange år over ikke at kunne forløse det. En kamp, der ikke kunne vindes. Nu er den bare transformeret. Hvor fantastisk er det!

Følelsen af at være nyfødt, gennemsprød, forløst, sårbar, ren … jeg var helt ør bagefter!

Min datter favnede i øvrigt det hele super fint, modent og cool med store stolte smil, da jeg delte det med hende. Som om det også var en meget vigtig brik for hende.

Vi føler os begge mere frie og lette. Vores hjerteforbindelse er etableret, og energien i nærværet er så varm og kærlig.

Inderlig tak til dig, Camille!

Rose Maimonide, Forfatter & Indehaver af Grønstue.dk

Fastlåst og Handlingslammet

Tusind tak for en uforglemmelige og INTENS oplevelse. Jeg kunne stadig mærke effekten af healingen de efterfølgende 2-3 dage.

Jeg var låst fast på mange måder; ingen kæresteforhold, ingen arbejde, dårlig økonomi og dårlige oplevelser i kæde. Det var tydeligt, at der var noget, der skulle renses – tænkte jeg.

Selvom det var fjernhealing, så kunne jeg mærke varmen så stærkt i min krop, som om du sad ved siden af mig. Det i sig selv bekræftede mig, at du virkelig havde energien i dig.

Du fortalte mig, at der var en blokering fra dengang, hvor jeg var 4 år. Det var ligesom et chock – det var lige det år, hvor min mor og far var flyttet til et andet land og jeg skulle så følge trop. Det forstår et 4 årigt barn jo ikke, og jeg havde tilsyneladende følt mig forladt. Derfor blev jeg ved med at miste mine kærester og arbejde – det var følelsen af at blive forladt, der stadig påvirkede mit liv. Den intense fjernhealing samt åbenlysning af denne blokering, bekræftede mig endnu engang, at det var godt, at jeg havde kontaktet dig.

Du havde spottet det rette og sat tingene igang hos mig. Du havde også healet min nyrer og lever meridianer, der var blevet påvirket af mine hændelser. Det var derfor jeg følte mig handlingslammet til sidst. Det var også rigtigt – jeg kunne nemlig ikke gøre mig klog på, at en pige som mig, der ellers var kendt for at være handlingsdygtig, ikke kunne reagere mere, men var blevet en mere afventende person.

Jeg føler, at du har screenet og “renset min krop.” Jeg havde hovedpine i 2-3 dage efter – hvilket også bekræfter, at der var meget, der skulle ud af kroppen. Jeg drak meget vand og hvilede mig, som du anbefalede mig. Det er faktisk ca. 1 uge efter, at jeg er ved at få det bedre. Så det tegner godt. Jeg har en god fornemmelse af al godhed og gode oplevelser er på vej til mig.

Oplevelsen under min seance med dig bekræftede mig i, at du har kilden af godhed og pure healende energi i dig.

Med de kærligste og dybeste taknemmelighedsfølelser.

A.G.

1-årig stråler og sover i eget værelse efter mor og fars session

Vores datter Frida (1 år) havde problemer med at sove og var MEGET morsyg. Jeg var den eneste der kunne trøste og berolige hende. Problemet fandt Camille ud af, lå ikke hos Frida, men hos mig (moren) og min mor som jeg havde været i konflikt med længe.

Efter Frida’s behandling har hun aldrig strålet så meget som nu! Og samme eftermiddag som jeg havde fået fjernbehandling, slap hun min hånd og gik helt for sig selv og har gjort det siden. Hun er lettere at putte og sover bedre. Morsyg er hun overhovedet ikke mere…nu kan far og alle andre også bruges.

Faktisk var det en ret vild oplevelse vi havde, da min mand fik behandling. Han sad i udestuen med tlf og Frida og jeg var inde i stuen. Lige pludselig rejser Frida sig og løber hen til udestuedøren og begynder at banke på ruden, fordi hun vil ud til sin far (hvilket aldrig er sket før). Så da jeg ikke lukker hende derud, fordi Camille er ved at give ham fjernbehandling, bliver hun MEGET sur og vrider sig i mine arme. Samme øjeblik er de færdige og Frida kan komme ud til sin far, som hun går/løber hen til, hvorefter hun kravler op og holder om ham….længe….Det var så smukt og befriende at se min mand slippe det der var og Frida der kastede sig om halsen på ham.

Ja og sådan har det været siden….Nu kysses og krammes far lige så meget som mor. Ja og forholdet til min mor (som jeg havde meget svært ved at rumme, sidst jeg så hende) er hermed nulstillet. Mærkede ingen modstand, men kun omsorg for, da hun var at besøge os forleden. Det var endda med overnatning i huset og der var ingen problemer…vi hyggede og Frida nød sin mormor igen.

Camille har en fantastisk evne til at se det som er og på en smuk, behagelig og dejlig måde hjælpe mig/os til at slippe det som skal slippes. Det vi har oplevet sammen med Camille (gennem fjernbehandling & tlf) er så stort og livsberigende, at vi slet ikke kan få armene ned…..Vi anbefaler Camille til mange…. og mange forskellige problemer.

Sirid Mørk, mor.

Stress og forhøjet blodtryk

Inden behandlingerne med Camille havde jeg meget ubalance i min krop efter en voldsom fødsel og en vidunderlig dreng der bare ikke ville sove. Så jeg var træt og ude af mig selv, var meget frustreret og kunne ikke se tingene klart fordi jeg var så udkørt både fysisk og psykisk. Jeg var også meget vred, mest på mig selv. Men Camille fik skabt forbindelse og flow i min krop igen og jeg fik afløb for en hel masse “forbudte” følelser, som jeg ikke selv turde se i øjnene.

Samtidig havde jeg for højt blodtryk, og Camille gav mig… tilgivelse føler jeg. Mit blodtryk kom ned og jeg er hende meget taknemmelig for alt det hun lettede mit hjerte for!

Jeg har det rigtig godt efter mine sessioner, jeg føler jeg er kommet i kontakt med mig selv igen, mit selvværd er blevet styrket og jeg føler mig generelt meget stærkere. Den sidste gang hjalp hun mig til at åbne op for mig selv, og siden da er nærvær blevet meget vigtig for mig. Mit eget nærvær overfor andre, overfor hele verden, naturen og overfor mig selv.

Det særlige ved Camilles måde at arbejde på er, at selvom jeg ikke ved hvad hun gør så har jeg følt mig meget tryg hos hende, følt der var plads til alle følelser og åbent for det spirituelle i mig. Camille har taget mig alvorligt og samtidig kunnet skubbe lidt til mig, og det havde jeg brug for.

Tak igen, jeg føler virkelig der er en blomst i mig der bliver ved med at åbne sig, det er vidunderligt.

Christina Damm, mor.

Begrænsninger og ønske om at modtage lettere

Jeg opsøgte Camille for at få færre begrænsninger i mit liv og få nemmere ved at lukke de ting jeg ønsker mig ind i mit liv.

Efter sessionen oplevede jeg at de ting jeg ønsker mig kommer meget lettere ind i mit liv. Jeg lagde mærke til at jeg kunne mærke mig selv mere. Mine sanser blev skærpet og min følelse af verden omkring mig blev mere intens. Jeg følte jeg transformerede mig meget i ugerne lige efter behandlingen.

Jeg kan huske Camille sagde at kroppe godt kunne ændre form. Noget sjovt er faktisk, at mine læber fik en helt anden form i løbet af ugen efter sessionen. De er blevet så meget flottere nu.

I selskab med Camille har jeg meget ofte en følelse af at blive givet tilbage til mig selv i dobbelt styrke. Hendes power og kærlighed er noget af det stærkeste jeg har oplevet hos et menneske. At hun er som hun er, gør at jeg automatisk får en følelse af at blive mere mig. Camilles tilstedeværelse er helt unik for mig! Jeg føler mig altid ekstra stærk, klar i hovedet og fri efter en session med hende.

Annasofia Correlli

Kæmpe forandring for 7-årig Dreng (diagnosticeret med ADHD)

Lukas havde sin første session om at komme til denne jord. Følte ikke han vidste hvad han lavede her. Følte at han var kommet alt for hurtigt. Før sessionen virkede Lukas ikke helt som en del af helheden. Han var med i leg og sociale aktiviteter men stod på en måde ved siden af alligevel. Efter denne session kom han tilstede her, hans øjenkontakt er blevet meget bedre – han ligner en som er en del af helheden.

Lukas gav igennem sin tredie session besked om at hans program var for hårdt og han var træt af alle’s bekymringer for ham. Vi slækkede på vores ambitioner efter denne session og han blev mere sin egen, fyldte rummet mere og vi har som hel familie kunnet rumme vores og hans program på en meget mere blød måde samtidigt med at vi får gjort det vi skal.

Generelt med Lukas er han virkelig kommet til jorden via disse sessioner. Han mærker sig selv og sine behov, tør stå ved hvem han er. Er blevet blødere og mere skarp i hans måde at præsentere sig selv. Det har været en kæmpe forandring for ham og han klarer sig socialt rigtig godt efter disse fjernbehandlinger og livet i sig selv. Det er meget lykkeligt.

Lotte Farran-Lee, mor

Ønske om mere kontakt til sig selv

Jeg havde behov for at få mere kontakt til mig selv. Til at mærke en større glæde ved at være mig selv og anderkende alle dele af mig, for at blive mere integreret og mindske stress og følelsen af ikke at være god nok.

Efter mine sessioner har jeg en større tro på at tingene er som de skal være og en markant stærkere selvkærlighed. Det unikke ved Camilles måde at arbejde på er, den energetiske måde hun får åbnet op på flere planer end jeg selv har adgang til. Hendes integritet i det hun lærer fra sig og coacher i er utrolig stærkt og hendes kærlige natur og stærke sande udstråling er utrolig inspirerende og viser hvad hun kan. Det gør at Camilles budskab og vejledning i hvordan man finder stien tilbage til sig selv, er mulig og kun kan gøre livet rigere på alle planer.

Jeg vil anbefale Camille til andre som søger en stærkere og dybere kontakt og kærlighed til sig selv.

Astrid S.

Seksuel Healing

Jeg har i mange år ledt efter at opleve en seksuel healing på et dybere plan. Jeg har prøvet massage, tantra, tantrakurser og samtaleterapi for at opnå denne healing. Det har alt sammen hjulpet…

MEN den healing jeg oplevede efter behandlingen hos Camille skiller sig ud fra alt andet, jeg har prøvet. Det var som om hele min krop og min sjæl blev renset for alt det gamle – de gamle overbevisninger/ tanker/ følelser/ oplevelser der forhindrede mig i at være fri seksuelt.

Det var en helt unik oplevelse af at blive forenet med min maskuline kraft og mit mod til at give slip på mine begrænsninger og være 100% mig selv.

Behandlingen har givet mig adgang til den indre power, som jeg godt vidste jeg havde, men som var blokeret af mange års – og sikkert flere livs – oplevelser og overbevisninger.

Camilles behandling går dybt og sker på så mange plan, at den skaber en varig, dybdegående forandring. Jeg vil helt klart anbefale Camilles behandling, hvis du har lyst til at skabe ændringer i dit liv der holder…

Jeg har fået en seksuel power og en indre frihed, der gør at jeg hviler i mig selv når jeg har sex og nu kan være 100% nærværende i min krop, i mine sanser og med min partner.

M.W.D., Terapeut.

Ønske om Regelmæssig cyklus og Graviditet

Efter 10 år med uregelmæssig menstruation (til tider kun 2 menses om året) og et ønske om at blive gravid, kontaktede jeg fortvivlet Camille.

Hendes blide, ikke dømmende og kærlige nærvær gjorde, at jeg omgående følte mig tryg. Efter ca 3 sessioner oplevede jeg for første gang regelmæssige menstruationer og efter 5. session sagde Camille, at min krop nu var klar til at blive gravid!

Jeg må indrømme, at jeg ikke troede hende og at det kom som noget af et chok da jeg kort tid efter opdagede, at jeg var blevet gravid. TAK!!!

K.L., Mor

Jalouxi

Jeg kontaktede Camille, da jeg gennem en længere periode havde lidt enormt meget af jalouxi, så slemt at det var ved at ødelægge mit forhold til min kæreste, og ikke mindst mig selv, da tankerne var ved at gøre mig “sindsyg”. Samtidig havde jeg lige mistet mit job, et job hvor min chef ikke havde behandlet mig særligt godt.

Allerede efter første session mærkede jeg kæmpe fremskridt. På 14 dage var min jalouxi så godt som forsvundet, hvor vildt det end lyder, og nu efter 3. session, føler jeg mig som et helt nyt menneske. Jeg har fået et nyt job og føler mig glad og oven på igen. Jeg har modtaget mange positive kommentare fra min omgangskreds, der kan mærke og se jeg stråler. Mit forhold til min kæreste er osse helt forandret, og har aldrig været bedre.

Det unikke for mig ved denne måde Camille arbejder på er, at jeg af flere omgange har modtaget hjælp fra psykologer i længere tid, dog uden særlige resultater. Her sker der effektive resultater med det samme, eller i løbet af kort tid. Jeg synes det er fantastisk at Camille kan mærke præcis på kroppen hvad det er der er “galt” både psykisk og fysisk. Man bruger ikke unødvendig tid på at snakke om alverdens ting for at finde ind til problemet, hun mærker det med det samme.

Jeg vil næsten kunne anbefale alle denne form for behandling, men specielt folk med psykiske problemer, da hun lyn hurtigt kan aflæse kroppens signaler, og man meget hurtigt mærker resultater.

Marlene, Frisør

Candida svamp og menstruations forstyrrelser

Igennem 6-7 år har jeg kæmpet en konstant kamp mod candida svamp og gardnerella i underlivet. For 3 år siden lagde jeg p-pillerne på hylden uden at mine symptomer forsvandt.

Ydermere er min menstruation helt udeblevet gennem knapt et halvt år. Jeg har forsøgt mig med alle mulige og umulige behandlingsformer, både konventionelle og alternative. Intet har haft længerevarende effekt. Derfor er der efterhånden blandet en god del skepsis i håbet hver gang jeg har forsøgt mig med noget nyt.

Mit møde med Camille har dog været anderledes. Denne gang har jeg for alvor følt og mærket en blivende forskel. Efter nogle behandlinger har jeg nu haft to perfekte, ukomplicerede menstruationer. For det andet er der blevet længere mellem udbruddene af candida og gardnerella, som også er aftaget i styrke. Det har været befriende, at denne behandlingsform, modsat det meste andet jeg har prøvet, ikke handler om at anskaffe et væld af forskellige kosttilskud osv eller skulle gennemgå ekstreme kure af den ene eller anden slags.

Det virker rart og rigtigt, at det er kroppen, der ved egen og behandlingernes hjælp løser problemerne.

25-årig kvinde

Følelsesmæssig stress

Forud for min behandling havde jeg behov for harmoni, balance og fysisk og psykisk ro. Sandhed og fortrolighed.

Efter denne process er jeg harmonisk, meget mere balanceret og vel tilpas, jeg er glad og har et godt og humoristisk humør. Min krop er glad og tilfreds. Jeg er mere tro mod min krop og dens behov. Camille har formået at komponere det i kroppen, der før var så sepereret. Camille kommunikerer med min krop, har en dialog med kroppen og starter nogle processer, samler trådene og gør min krop til et bedre sted/form/krop at være i.

Først og fremmest fik hun skabt forbindelde i min krop og mere flow og hun fik kickstarted en healende proces der stadig er i gang. Af hjertet tak! Jeg vil varmt anbefale Camille til alle der har psykisk eller fysisk underksud, sorg, smerte, til alle der har en følelse af at træde i vande. Og jeg vil også varmt anbefale hende til personer der har det godt, men personer som det vil gavne, at få “snakket” med kroppen og hvordan den kan få det (endnu) bedre.

Benazir Braae, kunstner

Selvsabotage: Mor og Datter

Nogle af de ting der gjorde at jeg kontaktede Camille er: at jeg følte jeg begrænsede mig selv og ikke rigtig turde gøre de ting jeg virkelig brænder for. At jeg i den grad var påvirket af andres meninger og synspunkter. At jeg ville styrke mit selvværd. At jeg havde brug for bekræftelse fra omverden for at føle at jeg var god nok (eller ikke). At jeg var bevidst om at disse begrænsninger påvirkede mine børn, især min datter.

Efter min behandling, har jeg fået en voksende ro og tillid til mig selv og Universet. Mit behov for omgivelsernes bekræftelse er væk. Jeg hviler i mig selv mere og mere for hver dag. Jeg tør stå ved mig selv og sige fra – og det er noget HELT NYT! Lige efter behandlingen mødte jeg nogle ret store udfordringer og jeg er så glad for at jeg håndterer tingene på en helt anden måde – og at de løser sig med overraskende lethed. Jeg er mere fokuseret, beslutsom og handlekraftig. Mit forhold til min mor og søskende har også forandret sig positivt – jeg accepterer dem for dem de er og omvendt.

Min datter forandres ligeledes og i løbet af 1 måned har hun forandret sig fra en usikker pige til at være mere selvsikker, gladere, selvstændigere og ‘nemmere’.

Det der er helt specielt ved Camilles healing er, at jeg fik mange aha oplevelser under sessionen vedrørende de ting som hun så og arbejdede med energetisk. Selvom hun behandlede mig, påvirkede det også min tætteste familie og frigjorde nogle hæmmende bånd mellem os. På grund af Camilles arbejde er jeg kommet ‘hjem til mig selv’. Det var en dejlig og samtidig stærk oplevelse – og ret nydelsesfuldt at ligge og modtage.

Jeg vil gerne anbefale Camilles healinger til alle der kæmper med lavt selvværd, selvsabotage, ‘vanskelige’ børn, komplicerede familie relationer.

Gita Marotis, Mor 

Relationen til andre forbedret

Jeg har altid følt mig meget anderledes og i en behandling med Camille prioriterede min krop at jeg skulle have clearet/afbalanceret min relation i forhold til verden omkring mig – at jeg følte mig meget, meget alene og afskåret fra alle andre.

Næste dag på arbejde fandt jeg at jeg hvilede 100 % i mig selv, hilste glad og afslappet på især tre mænd, som jeg aldrig har følt mig afslappet omkring – ja- da var det tydeligt, at der endnu engang var sket en rigtig god ting for mig i mit liv efter behandling med Camille.

Efter denne dag er mine relationer til samtlige af dem jeg kender, og også ikke kender, bare blevet så behagelige og afslappet.

Maria

Assistance til vækst

Jeg er altid på udkig efter dygtige kropsarbejdere og healere. Kroppen og sjælen skal med, når vi udvikler os, og min erfaring er, at det er en god ide at få hjælp til den proces.

Jeg kan på alle måder anbefale Camilles arbejde. Jeg har selv haft sessioner med hende, og mine børn har haft stor gavn af hendes arbejde.

Camilles healingsaftener går også virkelig dybt, hvad enten du deltager live eller til fjernhealing.

Christine Eilvig

Ønske om graviditet og at mærke sig selv

Kæreste Camille

Jeg har tænkt så meget på dig siden healingen. Det var virkelig dybt transformerende og jeg er så taknemmelig. Jeg tror faktisk allerede jeg er gravid hihi og alle de lykkebobler jeg har mærket og min egen essens uden min mors frygt spiller ind. Åh hvor er det vildt! Kan også mærke min lille skuespiller måske skal have lov at komme frem.
Af hjertet tak,

Juliett

Akut hjælp til min søn

Tusind tak Camille for at du hjalp min søn på 6 år i en rigtig svær situation. Han havde slået sin nye fortand helt løs. Camille gik ind og arbejdede med det, der lå bag og det var spot on. Tandlægen var meget overrasket over, da vi var til 4 ugers tjek, at tanden sad så godt fast.

Camille så min søn første gang, da han lige var fyldt 6 år. Hun mærkede meget tydeligt, hvad hun skulle arbejde med. Han flyttede sig meget på kort tid ifht at balancere i sig selv. Flere tætte venner og naboer kommenterede uafhængigt af hinanden, ‘hvad var der sket med min søn?’ De synes han virkede så afbalanceret.

Chalotte Runge

99-Årig går igen uden smerter

Kære C

Efter en uge med dine oliepiller (Zengest & PB Assist Probiotika) er mine smerter mere eller mindre forsvundet i mit højre lår. Min mave virker også bedre. Jeg er 99 og kan gå igen! Jeg skulle have spurgt dig for længe siden om at hjælpe mig.

Kærligst M

Taknemmelig for Healingslydfiler

Kære Camille

Jeg var så klog, eller min intuition var… så jeg lod mig guide af den, og kastede mig ud i at gå All in i din webshop for nyligt. Af dine nye, skønne healingslydfiler, købte jeg alle 6 stk. på engelsk og dansk.

Da de er downloadet til min telefon, er det mest der jeg hører dem. De er pt heller ikke navngivet, så jeg lader igen min intuition guide i forhold til hvilken jeg nu lytter til. Men jeg er igennem de fleste, og er så betaget af dem. Lige fra musikken til stemmelejet, ordvalg, den sensuelle stemme, det inspirerende vokabular og roen…. Skøn ro.

Sågar dit engelske (accent) er jeg vild med.

Faktisk er jeg ikke let at gøre tilfreds, og slet ikke når det kræver, at jeg sidder stille, men som det ser ud nu er det altså en helt optimal match med mig og dine nye fantastisk skønne vel timede, lydfiler.

Sikke gode temavalg også.

Jeg har en følelse af, at du kan softsælge mange af dem worldwide, og at der er flere, hvor de kommer fra. Fra din uendelige kilde.

Thank You, dear.
Karishma