fbpx

doTerra Healing Oils

Du blir fuldstændig vild med de æteriske olier fra doTERRA! De både følelsesforløser og tilføjer dét, du vibrations-mæssigt gerne vil have mere af, på et split sekund.

De højner helt enkelt, din vibration og vitalitet.

Der findes en olie til hver følelse du gerne vil forløse og transformere, fx bitterhed, tunghed og vrede. Og omvendt, en olie til hver følelse du gerne vil have mere af, fx indre ro, tillid og glæde.


doTERRAs olier FORLØSER følelser & blokeringer, som intet du har prøvet før 

For at følelser kan slippe, skal de mærkes og forløses. De skal op og ud, for ikke at stagnere i kroppen og blive til fysiske symptomer, som smerte eller sygdom. Hertil er doTERRA olierne helt uden sammenligning, de mest effektive jeg har oplevet. Med oliernes hjælp, er det muligt at forløse dine følelser, uden du behøver gå i detaljer om hvorfor, hvorfra og hvordan. Det kaldes for ordløs terapi. Det er det magiske ved aromaterapi og hvorfor kun de 100% rene æteriske olier har terapeutisk virkning.

HVAD ER ÆTERISKE OLIER

Æteriske eller essentielle olier, er koncentrerede, aromatiske planteekstrakter udvundet af blomster, blade, frø, stilke, frugter, bark, harpiks eller rødder.

Fordi de æteriske olier fra doTERRA er 100% rene og ikke er syntetiske eller fortyndet med parfume, billige olier eller anden skidt kemi, er de yderst potente. Se doTERRAs kvalitetsløfte her. Derfor er det vitterligt kun 1 dråbe der skal til. Fortynd i vand eller en vegetabilsk olie først, for at undgå hudirritation, udslæt eller kløe.

De æteriske olier kan sætte powerfulde processer i gang. De aktiverer det limbiske system i hjernen, som styrer vores følelser og hukommelse, hvorfor effekten mærkes så hurtigt. Start derfor blidt op med én olie ad gangen, så du ikke bliver overvældet. Skru ned eller hold en pause, hvis du mærker for meget ubehag. Lad olierne gøre deres arbejde og lad tingene komme til overfladen, inden du tager næste dråbe.

Den aller sikreste måde at bruge æteriske olier på, er via inhalation. Da olierne er volatile, holdes de længere på huden ved at blande dem i en bærerolie, fx jojoba, mandel eller lugtfri-kokosolie. I aromaterapi efter den Franske tradition, bruges de æteriske olier også indvortes. Mærk selv efter hvordan din krop responderer på oralt indtag.

SÅDAN BRUGER DU DE ESSENTIELLE OLIER

    1. INHALER: Åben og duft til flasken eller dryp 1 dråbe æterisk olie i hænderne, gnid dem sammen og inhaler. Fortynd gerne først, især hos børn. Brug olierne i en diffuser i rummet, fortyndet i distilleret vand i en glas sprayflaske, i badet, på bruser gulvet eller en vatrondel i bilen.
    2. SMØR PÅ HUDEN: ved at tilføje 1 dråbe i en håndfuld øko mandel, jojoba, kokos olie eller en god duft-fri creme. 1 dråbe er nok til hele kroppen. Smør under fodsålerne, på håndled, rygsøjlen eller ønskede akupunktur punkter/ chakraer.
     Brug aldrig ufortyndet og beskyt huden mod sollys efterfølgende.
    3. INDTAG: I kortere tidsrum kan nogle olier indtages: Smør 1 dråbe i ganen, slik en dråbe af hånden, eller dryp den på/under tungen.
     Olier med sikkerhedslåg skal du undgå indvortes, fx Wintergreen og Deep blue.
     Nogle få olier kan drikkes ved at putte 1 dråbe i et glas vand, fx citrus, pebermynte & fordøjelsesolierne.

Husk, at olierne er terapeutiske genveje og hjælpere til at opnå den tilstand du ønsker. De forløser og transformerer følelser, tanker, blokeringer og stagneret energi, men du vil stadig selv skulle tage ansvar for dine processer og handle på de ressourcetanker du får!

NOGLE AF MINE YNDLING

BALANCE

Denne groundende olie er helt uundværlig når du savner at føle dig forankret, med begge ben solidt plantet på jorden. Balance styrker underkroppen. Den støtter dig i at finde indre balance og jordforbindelse. Den bringer dig tilbage til nuet. Smør Balance under fødderne når du føler dig overvældet eller ude af dig selv. Når du er for meget i hovedet, føler dig forvirret, diffus eller svævende. Balance er oplagt til brug ved fødsler – den styrker forbindelsen til underkroppen og giver indre styrke.

 

GERA- NIUM

 

Geranium er en sand hjerteåbner. Den støtter os i at hele ‘a broken heart’, åbner for ubetinget kærlighed og tillid. Blødgør hjertet og åbner blidt for indestængte følelser, sorg og smerte. Denne moderlige olie giver ydermere omsorg til dit indre barn og støtter dig i at blive en god forældre for dig selv. Brug Geranium når du mærker tab, mistillid, vrede, opgivenhed, sorg eller føler dig forladt, tung om hjertet eller ukærlig. En af mine absolut yndling.

 

KIDS Collection

Er du særligt sensitiv eller duft følsom, vil du have glæde af serien til børn. Den er mild og velegnet til både børn, sårbare sjæle og når du vil arbejde med dit indre-barn. Rul ‘Calmer’ under fødderne inden sengetid, for en rolig nat. Brug ‘Steady’ når dit barn føler sig ængstelig, genert eller nervøs og har brug for en beroligende hånd. ‘Stronger’ giver beskyttelse og støtte. ‘Thinker’ støtter hukommelsen og giver mental fokus, klarhed og energi.

 

DDR PRIME

doTERRA tilbyder også nogle af de mest innovative og virkningsfulde kosttilskud, netop fordi de indeholder de essentielle olier og fermenterede ingredienser der er lette at optage: Lifelong Vitality (daglig vitamin, mineral, essentielle fedtsyre & superfood tilskud), Cleanse & Restore (udrensning & opbygning) og DDR prime, der er et regenererende produkt uden lige. DDR udskiller udtjente celler og tanker og virker helt exceptionelt på inflammation og nerve systemet. De fleste oplever at føle sig lettere, mindre bebyrdet og at gamle skader bliver repareret.

 

Se top 10 olierne i mit HJEMMEAPOTEK

Se min A-Z olie guide her


SÅDAN SPARER DU 25% PÅ doTERRA PRODUKTER 

Du kan få doTERRA produkter til engros pris, ved at blive Wholesale Customer. Her får du produkterne til -25% inkl. bonuspoint du kan købe for. Det kræver INGEN binding eller købsminimum. Dette er til dig, der ønsker at købe til eget forbrug og intet andet.

Som kunde hos mig, får du også mulighed for at blive en del af en lukket facebook gruppehvor der er gratis mentoring og sparring på, hvordan du bruger produkterne bedst, inkl. lækre workshops, hvor du kan høre om og prøve de forskellige olier og wellness produkter. Skulle du få lyst til mere, kan du gratis skifte til at blive forhandler.

VIL DU VÆRE doTERRA FORHANDLER? Den bedste beslutning jeg har taget!

Kunne du tænke dig at bygge en nærende forretning op, mens du deler din begejstring for olierne, kan du blive Wellness Advocate (forhandler) og blive en del af mit netværk. Her vil du blive guidet og støttet i at komme godt i gang. Du får adgang til et kærligt og hjælpsomt forum, sprængfyldt med nyttig information på dansk. Her løfter og hepper vi på hinanden, fremfor at konkurrere. Det i sig selv, er en kæmpe healing for de fleste.

Som Wellness Advocate på mit doTERRA team får du:

* 25-55% rabat på dine køb
* Bonuspoint hver måned du kan shoppe for
* Månedens olie gratis
* Gratis Olie App, hvor du kan slå samtlige olier eller symptomer op
* Adgang til gratis mentoring af Christine Eilvig og sparring i en lukket facebook gruppe
* Mulighed for at deltage i gratis workshops og berigende live møder, hvor du garanteret går løftet derfra
* Del i et kærligt netværk af skønne og inspirerende kvinder, der alle hjælper hinanden. Du kan deltage lige så meget eller lidt du vil.

Er det noget du kunne tænke dig at drøfte og høre mere om, så skriv endelig til mig på info@heartbliss.dk og jeg kontakter dig.

LÆS også Jeg vil igang med doTERRA. Hvordan gør jeg helt lav praktisk?

Følelseskittet – et nærende & forløsende startkit