doTerra Healing Oils

Du blir fuldstændig vild med de rene essentielle olier fra doTerra ♡ De højner helt enkelt din vibration og vitalitet på et split sekund.

DER FINDES EN OLIE TIL ENHVER LIDELSE, UDFORDRING & LÆNGSEL. 

ORDLØS TERAPI 

Bag enhver kropslig ubalance, ligger der stagneret energi eller uforløste følelser. Med oliernes hjælp, er det muligt at forløse dine følelser og blokeringer uden du behøver gå i detaljer om hvorfor, hvorfra og hvordan. Olierne er lynhurtige genveje til at du kommer i balance og opnår den tilstand du ønsker, i både det indre og ydre.

HVAD ER ESSENTIELLE OLIER?

Essentielle olier er koncentrerede, aromatiske planteekstrakter udvundet af blomster, blade, frø, frugter, bark, harpiks eller rødder. De er plantens rene essens.

De 100% rene essentielle olier, som fra doTerra, har de højeste frekvenser af alt levende. Som en stemmegaffel tuner de kroppens celler til at komme i balance, ved at hæve deres frekvens. De skaber hurtigt en mærkbar ligevægt mellem krop, sind og ånd.

Olierne kan ydermere sætte powerfulde processer i gang. De aktiverer det limbiske system i hjernen, som styrer vores følelser og hukommelse, hvorfor effekten mærkes så hurtigt. Start derfor blidt op med én olie ad gangen, så du ikke bliver overvældet.

SÅDAN BRUGER DU DE ESSENTIELLE OLIER

    1. INHALER: Åben og duft til flasken eller dryp 1 dråbe æterisk olie i hænderne, gnid dem sammen og inhaler. Brug olierne i en diffuser for længerevarende effekt.
    2. SMØR PÅ HUDEN: ved at tilføje 1 dråbe i en håndfuld øko mandel, jojoba eller kokosolie. 1-2 dråber er nok til hele kroppen. Smør under fodsålerne, på håndled, rygsøjlen eller ønskede akupunktur punkter/ chakraer.
     Brug ikke ufortyndet og beskyt huden mod sollys efterfølgende.
    3. INDTAG: Smør 1 dråbe i ganen, slik en dråbe af hånden, dryp den på tungen eller indtag via en kapsel.
     Nogle olier kan drikkes ved at putte 1 dråbe i et glas vand, fx citrus, pebermynte & fordøjelsesolierne.
     Olier med sikkerhedslåg skal du undgå indvortes, fx. Wintergreen og Deep blue.

NOGLE AF MINE YNDLINGS OLIER

BALANCE

Denne groundende olie er helt uundværlig når du savner at føle dig forankret, med begge ben solidt plantet på jorden. Den støtter dig i at finde indre balance og jordforbindelse. Den bringer dig tilbage til nuet. Smør Balance under fødderne når du føler dig overvældet eller ude af dig selv. Når du er for meget i hovedet, føler dig forvirret, diffus eller svævende. Balance er oplagt til brug ved fødsler – den styrker forbindelsen til underkroppen og giver indre styrke.

 

GERA- NIUM

 

Geranium er en sand hjerteåbner. Den støtter os i at hele ‘a broken heart’, åbner for ubetinget kærlighed og tillid. Blødgør hjertet og åbner blidt for indestængte følelser, sorg og smerte. Denne moderlige olie giver ydermere omsorg til dit indre barn og støtter dig i at blive en god forældre for dig selv. Brug Geranium når du mærker tab, mistillid, vrede, opgivenhed, sorg eller føler dig forladt, tung om hjertet eller ukærlig. En af mine absolut yndling.

 

KIDS Collection

Er du særligt sensitiv eller duft følsom, vil du have glæde af serien til børn. Den er mild og velegnet til både børn, sårbare sjæle og når du vil arbejde med dit indre-barn. Rul ‘Calmer’ under fødderne inden sengetid, for en rolig nat. Brug ‘Steady’ når dit barn føler sig ængstelig, genert eller nervøs og har brug for en beroligende hånd. ‘Stronger’ giver beskyttelse og støtte. ‘Thinker’ støtter hukommelsen og giver mental fokus, klarhed og energi.

 

DDR PRIME

doTerra tilbyder også nogle af de mest innovative og virkningsfulde kosttilskud, netop fordi de indeholder de essentielle olier og fermenterede ingredienser, der er lette at optage: Lifelong Vitality (daglig vitamin, mineral, essentielle fedtsyre & superfood tilskud), Cleanse & Restore (udrensning & opbygning) og DDR prime, der er et regenererende produkt uden lige. DDR (DNA Damage Repair) udskiller udtjente celler og virker helt exceptionelt på inflammation og nerve systemet.

 

✩ Se min A-Z olie guide her & Find hvilken olie passer til dit symptom her

SÅDAN SPARER DU 25% PÅ doTERRA PRODUKTER 

Du får doTerra olierne til engrospris plus flere fordele, ved at blive Wholesale Customer. Det kræver INGEN binding eller købsminimum.

Som kunde hos mig, får du mulighed for at blive en del af en lukket facebook gruppehvor der er gratis mentoring og sparring på, hvordan du bruger olierne bedst, inkl. lækre workshops, hvor du kan prøve de forskellige olier. Du modtager invitationen så snart du har signet op.

Skulle du få lyst til at forhandle produkterne, kan du signe op som Wellness Advocate med det samme eller gratis skifte fra Wholesale Customer efter 90 dage. Se hvordan du bliver forhandler på mit team her

✩ LÆS også Jeg vil i gang med doTerra. Hvordan gør jeg helt lav praktisk?

 

Vil du lære mere om olierne → Blive medlem af min online gruppe allerede nu:

Gruppe