Blog

Nulstil dit stofskifte med MetaPWR

Nulstil dit stofskifte med MetaPWR

Prøv det helt NYE & innovative MetaPWR system fra doTERRA – nulstil dit stofskifte og foryng dine celler og DNA indefra.

Vi lever længere end nogensinde, især kvinder.

MetaPWR er tiltænkt dig, der gerne vil forebygge og optimere dit helbred, for at sikre de bedste betingelser for din krop og sundhed mange år frem. For dig, der ønsker en vital og spændstig hud, mental klarhed, stærke led og knogler, et stærkt stofskifte og fedtforbrænding, så du kan fungere optimalt så længe som muligt.

Et øget stofskifte kan medføre mindre hjernetåge, mere mental klarhed, mindre træthed, mere energi og en yngre hud. MetaPWR systemet er en måde at øge både din sundhed og levetid, så du kan nyde hele dit liv mentalt og fysisk.

DE 3 TRIN

INDEHOLDER

MetaPWR metabolisk olieblanding & softgels ~> Fedtcellereduktion
MetaPWR beadlets ~> Mindsker sukkertrang

MetaPWR Assist ~> Blodsukkerregulering
Advantage Collagen ~> Øget Kollagen produktion

Systemet indeholder metaboliske blandinger for at øge cellulær sundhed, energi og levetid, inklusive en unik Advantage Collagen med 9 tripeptider til fastere, fyldigere hud, sundt hår, tarme, knogler og led. LÆS mere om Advantage Collagen her

Metabolisk sundhed betyder, at din krop kan fordøje og absorbere næringsstoffer fra mad uden stigninger i blodsukker, blodfedt og insulin, som er det der ælder kroppen.

Køb MetaPWR Kit -25% her 

*Med denne ordre bliver du GRATIS engroskunde og kan købe -25% fremover!

SÅDAN BRUGER DU METAPWR

Brug sammen med din Lifelong Vitality wholefood eller anden organisk multivitamin.

Når du har købt sættet eller nogle af produkterne, kan jeg invitere dig ind i en gruppe af brugere, der deler deres erfaringer, så du har nogle at følges med. doTERRA har også lavet nogle online moduler du kan følge, så du kommer godt fra start og har hjælp ved din side.

RESULTATER

Kunde feedbacken er virkelig imponerende! Mere energi, vægttab, forbedret syn (nogle har endda smidt læsebrillerne), øget hårvækst på hovedet inkl mindsket grå hår og retur af hårfarven, forbedret søvn & hukommelse, færre hedeture, mindsket snorken, færre rynker, opstrammet hud på halsen, og meget mere…

         

BESTIL det komplette MetaPWR-system for bedste all round effekt, eller vælg de produkter du ønsker. Kontakt mig gerne hvis du har spørgsmål her!

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *