Blog

NYT Advantage Collagen fra doTERRA

NYT Advantage Collagen fra doTERRA

Leder du efter et kollagen produkt, der leverer udover det sædvanlige? Så læs med her! Det helt nye Advantage Collagen fra doTERRA indeholder hele 9 (!) kollagen typer, som det første på markedet. Normalt indeholder kollagen produkter 1-3 kollagentyper, der målretter huden.

Dvs. du får LANGT mere ud af dette kollagen produkt end blot hudforyngelse. Nemlig, forbedret hud, knogler, led, muskler, hår, tarm og hjernefunktion blot for at nævne nogle få. (Se resultater længere nede).

Desuden er kollagenet i Advantage meget let optageligt, da det består af tripeptider, til forskel for de almene og svært optagelige peptider. Så hvis du ikke før har fået specielt meget ud af at tage kollagen tilskud, kan det netop være en af grundende til, at din krop ikke har kunnet optage og omsætte det.

KØB Advantage Collagen -25% her

ADVANTAGE COLLAGEN INDEHOLDER

9 tripeptider (kollagen typer) plus en masse vitale næringsstoffer for huden: NAD+, NMN, Biotin, Resveratrol, Liposomal C-vit, Hyaloron syre, Havtorn ekstrakt, phyto ceramider, antioxidanter, MetaPWR olie blend, der øger blodcirkulation, forbrænding, reducere fedtceller og sukkertrang.

Advantage Collagen er udvundet fra marine kollagen og kommer fra koldt vands fisk, som er bæredygtigt fanget. Den er 100% testet ren og indeholder 0 tungmetaller. Den tåles af skaldyrsallergikere, da den ikke indeholder sporbar fisk. Dette har været fantastisk for mig, da jeg ikke før har kunne tåle marine kollagen!

BREDSPEKTRET RESULTATER

Kliniske test viser bedre hud: både i form af forbedret struktur, fastere, tykkere og mere elastisk og fugtet hud, færre rynker og opstrammning. Derudover beretter kunder om forbedret syn, søvn, kognitiv funktion, færre hedeture, reduceret inflammation, mindre sensitivitet, tilbagevendende hårfarve, bedre mobilitet, forøget energi, vægttab, øget muskelmasse og bindevæv, med mere…

Personligt, oplevede jeg at min hud blev mere gennemfugtet efter ca 10-14 dage og at min sensitivitet overfor fødevare er mindsket, efter første måned. Jeg har endda spist lidt gluten for første gang i 15 år uden at reagere negativt på det! Ikke at jeg vil spise gluten, men det er mere fleksibelt at kunne, og det viser at tarm slimhinden er blevet tættere. Hvilket jo er fantastisk på så kort tid. Og tro mig, jeg har forgæves forsøgt med mange andre kosttilskud før dette.

SÅDAN BRUGER DU ADVANTAGE COLLAGEN

Anvend: Rør 1 brev pulver op i kold eller lunkent rent vand og drik omgående i få slurke for bedst effekt. Denne metode aktiverer NMN, som er afgørende for energistofskiftet, DNA-reparation og opretholdelse af den generelle cellulære sundhed.

Drik 1 til maks 2 breve om dagen. Drik om morgenen for energi eller lige inden sengetid for bedre søvn. Eksperimenter med hvad der er bedst for dig. Smager frisk af citrus.

MERE END ET ALMINDELIGT KOLLAGEN

Som du kan læse, er Advantage Collagen langt mere end et almindeligt kollagen produkt til opstramning af huden. Du får virkelig noget for pengene, alene udfra denne innovative sammensætning af top ingredienser og de mange helbredsmæssige fordele, der er at få.

Det er ingen hemmelighed, at jeg er vild med denne kollagen, elsker smagen og glæder mig til endnu flere positive forbedringer. Faktisk var det min begejstring for Advantage Collagen, der fik mig til at åbne op og skrive på min blog igen efter 2 års dvale! Det siger en helt del…

Prøv det og se hvad du synes ♡ For bedste resultat giv det minimum 3 mdr., selvom du allerede kan opleve forbedringer i løbet af 1. måned.

Du finder Advantage Collagen -25% i min shop her

LÆS mere om produkt & indhold her

 

9 Kollagen Petid typer

Marine Collagen Peptid Typer

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *