Healing Session

Til dig der vil heale dig selv & din krop på et dybere plan, via fjernhealing.

Genkender du et eller flere af disse punkter?
  • Oplever du ubalancer i din krop og psyke?
  • Er du kørt af sporet i dit liv & ønsker at komme tilbage i mening & flow?
  • Ønsker du at blive gravid, men har svært ved det?
  • Vil du optimere din krop under din graviditet & få en dyb sjælskontakt til din baby?
  • Ønsker du at forstå dit barn & optimere dets trivsel? (Barnesession)
  • Føler du/(dit barn) dig fremmed her på jorden – som om du ikke helt hører til?

Så er denne healings session netop tiltænkt dig. Det er den dybeste og mest effektive behandling jeg laver. Det er en gave jeg er født med og har udviklet gennem mit liv.

Unik Healing

Det unikke ved disse healings sessioner er, at de går ind og healer på alle plan – det fysiske, mentale, følelsesmæssige og spirituelle. Det er det, der gør dem så effektive.

Der bliver sat max fokus på din krop og situation indefra, med henblik på at forløse blokeringer og frigive din livsenergi.

Det vigtigste du skal gøre, er at tage imod og være åben for, at dit liv fra nu af vil tage en ny og bedre retning. Får du specifikke anvisninger efterfølgende, anbefales du at tage action på disse, for det bedste resultat.

Dine Fordele ved en Healings session
  • Dyb og vedvarende forandring
  • Forløsning uden en masse snak
  • Modtag hvorend du er i verden

Fremgangsmåde

Inden din session, send mig en mail på info@heartbliss.dk om hvad det er, du ønsker hjælp til at forløse. På det aftalte tidspunkt for healingen, læg eller sæt dig godt til rette et trygt og uforstyrret sted og modtag din session. Har du ikke mulighed for dette, virker behandlingen alligevel.

Når fjernhealingen er slut, modtager du en mail hvor jeg kort fortæller, hvad jeg har arbejdet med og om eventuelle råd til dig. Hvis aktuelt, vil du blive vejledt i hvilke essentielle olier eller urter, der specifikt kan løfte og støtte dig videre i din transformation. Ønsker du i stedet informationen mundtligt via telefon/messenger, nævn dette.

Du skal sætte ca. 30 min af til din session.

BØRN kan fortsætte deres dagligdag uhindret, mens de modtager healingen. Udover det der ønskes hjælp til, skal du som forælder skrive: barnets navn, alder, hvor i søskende rækken det er, og lidt om undfangelsen (planlagt/ uventet/ ivf/ donor), graviditet og fødslen.

Tavshedspligt er en selvfølge.

Betaling

KØB din healing ved at klikke på sessionen nedenfor. Betaling skal ske senest 2 dage før din session.
Angående tidsbestilling & evt spørgsmål, skriv til info@heartbliss.dk inden du køber din session. Healingen begynder på magisk vis at arbejde med dig, så snart du har købt din session.

Priser

Voksen  5.555 kr.
Opfølgning  4.444 kr. Bruges indenfor 2 mdr. af din voksen session.
Voksen Pakke Hvis du er ny & vil i dybden eller fx ønsker at blive gravid.
Barn 2-15 år  3.333 kr.
Baby op til 2 år  2.222 kr.

Skriv til mig på info@heartbliss.dk når du har betalt og ønsker at booke tilbudet til dig og/eller dine børn. 1 tilbud per person! Sessionen skal bruges indenfor 1 md af købet.

Opfølgning

Føler du behovet for at blive fine-tunet indenfor 2 måneder af din session, er det muligt at bestille en kort opfølgnings session. En follow-up kan indeholde issues på sjæleplan som fx sjæls-kontrakter, trivsel, mening med livet eller noget kropsligt, som fx lymfedrænage, justering af dit hormonelle system, afbalancering af dit nervesystem, optimering af dine organfunktioner & meridianer, optimering af din optagelse af næringsstoffer & udskillelse af affaldsstoffer, m.m.

KØB din opfølgning her

For mere info eller for at høre om du er egnet, skriv til info@heartbliss.dk