Heal Me ™

Til dig der vil heale dig selv & din krop på et dybere plan, via en Heal Me fjernhealing.

Kan du genkendende et eller flere af disse punkter?
 • Er du træt af at køre i ring uden at nå HELT IND hvor det sidste slipper?
 • Kunne du tænke dig et nærende sjælsløft og få set meningen med det hele ovenfra?
 • Sker der ting i din krop du ikke forstår & ønsker hjælp til at forløse?
 • Døjer du med hormonelle ubalancer eller smerter i underlivet?
 • Ønsker du at blive gravid, men har svært ved det?
 • Vil du optimere din krop under din graviditet & få en dyb sjælskontakt til din baby?
 • Ønsker du at forstå dit barn bedre & optimere dets trivsel? (Barnesession)
 • Føler du dig fremmed her på jorden/ i din familie – som om du ikke helt hører til?
 • Er du kørt af sporet i dit liv og ønsker at komme tilbage i mening & flow?

 
Så er Heal Me netop tiltænkt dig. Det er den dybeste og mest effektive behandling jeg laver. Det er en gave jeg er født med og har udviklet gennem mit liv. Der blir sat max fokus på din krop og situation indefra, med henblik på at forløse blokeringer og frigive din livsenergi.

Book din session her.

Det unikke ved Heal Me er, at den går ind og healer på alle plan – det fysiske, det mentale, det følelsesmæssige og det spirituelle. Det er det, der gør Heal Me så effektiv.

Med mit laserskarpe blik, scanner jeg din krop og situation og finder det som er årsagen til netop dine blokeringer. For derefter at forløse dem via healing, så der kan komme flow i energien igen. Når der er flow i kroppen vil du helt naturligt mærke mere glæde, overskud og velvære.

Heal Me er din mulighed for at komme til bunds i dit traume, din sygdom og din udfordring. Denne transformerende og dybdegående behandling går ind på celleplan og healer din krop og dit sind indefra. Derfor er der ikke så meget du skal gøre – andet end at tage imod og være åben overfor, at dit liv fra nu af vil tage en ny og bedre retning. Alle sessioner foregår via fjernhealing, fordi det er så powerfuldt.

Jeg gør arbejdet – du skal bare tage imod.

 

Dine Fordele ved Heal Me
 • Dyb og vedvarende forandring
 • Forløsning uden en masse snak
 • Modtag hvorend du er i verden

Fremgangsmåde

Inden din session, send mig en mail på info@heartbliss.dk om hvad det er, du ønsker hjælp til at forløse. På det aftalte tidspunkt for healingen lægger eller sætter du dig godt til rette, et trygt og uforstyrret sted og modtager din session. Har du ikke mulighed for dette, virker behandlingen alligevel.

Jeg tuner ind på dig som du er i øjeblikket og arbejder med det, der er klar til at transformeres, forløses, aktiveres og integreres energetisk i din krop og sjæl her og nu. Da jeg går lige til problemets kerne i det omfang du er klar, er det en powerfuld proces med mulighed for mærkbare og øjeblikkelige resultater.

Når fjernhealingen er slut, modtager du en mail hvor jeg kort fortæller, hvad jeg har arbejdet med i hovedtræk og om eventuelle råd til dig. Hvis aktuelt, vil du blive vejledt i hvilke essentielle olier, der specifikt kan løfte og støtte dig videre i din transformation.

Du skal sætte ca. 30 min af til din session.

BØRN kan fortsætte deres dagligdag uhindret, mens de modtager healingen. Udover det der ønskes hjælp til, skal du som forælder skrive: barnets navn, alder, hvor i søskende rækken det er, og lidt om undfangelsen (planlagt/ uventet/ ivf/ donor), graviditet og fødslen.

Tavshedspligt er en selvfølge.

Betaling

KØB af sessioner sker i shoppen. Betaling skal ske senest 2 dage før din session.
Angående tidsbestilling & evt spørgsmål, skriv til info@heartbliss.dk inden du køber din session. Healingen begynder på magisk vis at arbejde med dig, så snart du har købt din session.

Priser

Voksen: 2.795 kr.
Opfølgning: 1.769 kr.
Barn under 12 år: 1.679 kr.
Barn mellem 1-3 år: 1.259 kr.
Baby op til 1 år: 959 kr.
Forælder/barn relation: 2.997 kr.

Opfølgning

Føler du behovet for at blive fine-tunet indenfor en måned af din session, er det muligt at bestille en kort opfølgnings session. En follow-up kan indeholde issues på sjæleplan som fx sjæls-kontrakter, trivsel, mening med livet eller noget kropsligt, som fx lymfedrænage, justering af dit hormonelle system, afbalancering af dit nervesystem, optimering af dine organfunktioner & meridianer, optimering af din optagelse af næringsstoffer & udskillelse af affaldsstoffer, m.m.

KØB din opfølgning her

For mere info eller for at høre om du er egnet, skriv til info@heartbliss.dk