Blog

Lifelong Vitality – verdens bedste kosttilskud

Lifelong Vitality – verdens bedste kosttilskud

Jeg vil anbefale dig at tage Lifelong Vitality (LLV) kosttilskud fra doTerra. Jeg vil gå så langt at sige, at det er et must i den verden vi lever i i dag.

Er du tilmed kvinde, er der slet ingen tvivl. LLV er en gudsbenådet gave til at regulere dit nerve-, immun- og hormonelle system igennem hele din cyklus, i alle livets faser. Du kan starte med LLV som pre-teenager (tag halv dosis) og fortsætte resten af livet.

Hvis du gerne vil have:

Mere energi og overskud, bedre søvn, mindre stress og humørsvingninger, mindske kropslige smerter og skavanker, blive mindre syg, føle dig mere vågen og klar i hovedet, mærke mere glæde, pænere hud, hår og negle, regelmæssig cyklus, nul PMS, større libido, øge din fertilitet og opleve en behagelig overgangsalder, m.m…. er du nød til at give din krop det, den skal bruge for at kunne give dig disse ting.

LLV opbygger og nærer dit system og skaber et rigtig godt fundament. Det indeholder flere forskellige højfrekvente essentielle olier, og kan derfor ikke sammenlignes med et almindeligt kosttilskud. LLV er derudover, et fermenteret whole food. Det både optages og omsættes derfor let og hurtigt, til forskel for almindelige vitamin piller, der ofte er syntetisk fremstillet og svære at optage. Læg mærke til, at du med LLV ikke får neon gult urin, som ved de gængse multivitaminer.

Din krop genkender og ved simpelthen, hvad den skal gøre med ingredienserne i LLV.

Lifelong Vitality består af 3 forskellige produkter: xEO Mega, Microplex VMz og Alpha CRS+. LLV både opbygger, nærer, udrenser og regenererer. Findes også i vegansk form. Læs mere om LLV her

Trap gerne langsomt op til fuld dosis, for at få det fulde udbytte. Ved fuld dosis: tag 2 af hver kapsel, 2 gange per dag. Får du for meget energi, tag dem tidligere på dagen og altid i forbindelse med et måltid. Vejer du under 50 kg, kan du tage halv dosis.

doTerra giver pengene tilbage, hvis du ikke oplever den ønskede effekt efter 30 dage. Med fuld dosis (4 kapsler af hver) er der til 30 dage.

Du sparer 25% ved at købe de 3 Lifelong vitality produkter som sæt via min shop her

Lifelong Vitality sættet kan også fås ved at købe Daily Habits Enrolment-Kit eller Cleanse & Restore Enrolment-kit, hvor du sparer oprettelsesgebyret som ny kunde.

LLV

Lifelong Vitality’s primære fordele og fokusområder er:

• Generelt velvære og vitalitet
• Antioxidant og DNA beskyttelse
• Energi forbrænding
• Knogle sundhed
• Immunfunktion
• Stresshåndtering
• Hjertekar sundhed
• Sundt hår, hud og negle
• Syn, hjerne, nervesystem
• Leverfunktion og fordøjelse
• Lunger og åndedræt
• Blid for maven
• Ikke-GMO, glutenfri, mælke-fri

Se Dr. Axe’s mening om LLV:

Testimonials fra forskellige kvinder på mit team: Hvad har LLV gjort for dig?

* Energi, stabilitet, en følelse af at være dybt næret, ro, minus humørsvingninger, dyb søvn, overskud.

* Mere energi, større indre ro, mindre inflammation og regelmæssig cyklus.

* Ingen smerter ved menstruation mere, ingen trang til hurtige kulhydrater/sukker, meget mindre hovedpine og en fornemmelse af at være meget mere let og klar i hovedet.

* Masser af energi, overskud og fantastisk søvn.

* Min hormonbalance er så fint justeret. Har fået min menstruation igen efter flere år uden – helt uden nogen form for ‘murren’ eller andet.

* Mere energi, stabilt humør, indre ro, stabile hormoner, ingen smerter, minus kløe i nakken, ren hud i ansigt og en generel indre følelse af, at alt er, som det skal være.

LÆS også Jeg vil købe Lifelong Vitality til engrospris. Hvordan gør jeg helt lav praktisk?

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *