Camille

Jeg er født og opvokset i Syd Afrikas fabelagtige natur og har healet med min essens siden jeg var barn.

Med tiden har jeg erkendt, at det er en helt unik gave jeg har.

Jeg er her for at heale gennem kærlighed, inspirere og opløfte. Både dyr og mennesker. Mest af alt, fordi jeg synes det er sjovt, spændende og givende udover det sædvanlige.

Dybest set, føler jeg mig som et talerør for sjæle. Især børn, har jeg en stor forkærlighed til. Jeg elsker at oversætte sjælens budskaber og gøre det nemmere for dig at være i fysisk krop. Det er derfor du som klient, vil kunne opleve at føle dig set, hørt og forstået helt ind i din kerne, at de nævnte aspekter er ‘spot-on’ og at den healing du får, er nøjagtig den du ønskede dig, uden nødvendigvis at kunne sætte ord på behovet.

Min healing går dybt. Min særlige evne er, at jeg kan scanne din krop, hvorend du er i verden. Jeg kan lynhurtigt mærke, hvad der skal heales og ændre det der skal til helt inde i dine celler. Jeg kan på få minutter transformere blokeringer og traumer, så du bagefter oplever en indre glæde og lethed. Dit ydre liv vil snart herefter spejle de indre ændringer.

Jeg tror på, at vi som sjæle er kommet for at blomstre, udvikle os og gå på opdagelse gennem vores fysiske krop, nøjagtig som børn, uanset udfordringer. Vores stærkeste pejlemærke fra sjælen, og en af de hurtigste måder at komme tilbage til os selv på, er ved at lytte til og følge vores hjerte.

Jeg har selv vækstet gennem rigtig svære perioder og ved nu, at smerte bl.a. kommer af manglende bevidsthed i øjeblikket, modstand på forandring, eller frygt for at gå med det som vi mærker. I netop de øjeblikke, er det helt uvurderligt, at få en kærlig hånd der ser og guider os. Jeg ved healing og lindring kan lade sig gøre – uanset hvor håbløst det ser ud – også for dig.

Du kan pt. få dybtgående, opklarende og personlig healing af mig i form af Heal Me sessioner.

Derudover kan du få healing når du har lyst og trænger til det her og med HeartBliss healing lydfiler, som du kan afspille igen og igen for tiltagende effekt. Modtag min meget populære GRATIS healing allerede nu, ved at tilmelde dig mit healingsbrev i boksen øverst til højre.

Overvej også de healende æteriske olier, som er terapeutiske genveje og hjælpere til at opnå den tilstand du ønsker. De forløser og transformerer følelser, tanker, blokeringer og stagneret energi. Du kan selv nå rigtig langt med dem.

Velkommen til HeartBliss, kære sjæl. Jeg glæder mig til at inspirere dig via min essens, bloggen og mine healingsbreve, som jeg skriver når jeg føler mig guidet.

Følg dit hjerte – lev dit bliss,

Camille Safijér