Blog

NY mineralsk solserie fra doTERRA

NY mineralsk solserie fra doTERRA

SÅ er den her! NY mineralsk solserie fra doTERRA, der indeholder 4 helt NYE mineralske solprodukter uden kemiske solfiltre eller syntetisk parfume.

Jeg har virkelig glædet mig, for solcremerne indeholder både ikke-nano mineralsk solfilter og flere af doTERRAs lækre og helt rene essentielle olier til at fugte, beskytte og reparere huden.

Face & Body sun stick

doTERRA Mineralsk Solstift

 

 

 

Solstift SPF 40 – helt genial til børn & udsatte områder som næse, kinder, decolleté & håndrygge. Hav den med i tasken! Smør direkte på. Ingen klistrede fingre!

Indeholder: Non-nano zinkoxid, E-vitamin, Frankincense, Helichrysum, gulerodsfrøolie, sheasmør og kakaosmør.

 

 

 

 

 

 

NY mineralsk solserie fra doTERRA

 

 

Mineral Sollotion SPF 30 – Til krop og ansigt. Vandfast. Meget lind, nem at smøre på og dufter friskt.

Mineral Solspray SPF 30 – Sprøjt på hænderne og fordel ligeligt over hele kroppen. Kan også bruges i ansigtet.

Både solcreme og solspray indeholder non-nano zinkoxid og følgende essentielle olier: Rød Mandarin, Magnolia, Citrongræs, Ylang Ylang, Gulerodsfrø, Helichrysum og Frankincense sammen med kokosekstrakt.

 

 

 

 

doTERRA Aftersun

 

 

Aftersun spray. Indeholder Aloe Vera, rødalgeekstrakt, hyaloronsyre, og en blanding af Copaiba, Lavendel, Citrongræs, Pebermynte, Japansk Pebermynte, Helichrysum, Sandeltræ, Blå Tansy, Frankincense og Koriander essentielle olier.

Kan derfor bruges hele året rundt som en nærende body lotion.

 

 

 

Du finder hele serien til -25% her

Hvorfor Mineralske solfiltre?

Den mineralbaserede beskyttelse i solserien er non-nano zinkoxid. Non-nano betyder, at partikelstørrelsen af ​​mineralerne er stor nok til ikke at blive absorberet af huden.

Jeg bruger selv kun de mineralske solfiltre, som reflektere UV stråler til forskel for kemiske solfiltre, der absorberer UV. De fleste solprodukter på markedet er kemiske, en kombi, indeholder syntetisk dufte eller efterlader en tyk hvid hinde, hvis de udelukkende er mineralske.

doTERRAs solserie er også koral venlig.

Jeg har nu testet doTERRAs nye mineralske solserie og er glædeligt overrasket over, hvor nærende produkterne er! De føles som fugtighedscreme og ikke blot solcreme. De efterlader ingen hvid hinde og skal slet ikke gnubbes ind, som jeg før har prøvet med mineralske solcremer. Mine børn er fuldstændige vilde med stiften. SÅ NEM & INGEN fettede fingre!

KØB hele serien eller de produkter du ønsker lige her

 Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *