Blog

Udstråler du mangel?

Udstråler du mangel?

Som barn lærte jeg at spare. At det var klogt at spare, sætte til side og holde igen. Desværre kom det af en frygt for, at der ikke var nok. Ikke nok penge, mad, kærlighed eller tid. Det var overbevisningen om, at dét vi havde kunne vi miste når som helst og at der ikke var nok til alle.

For at føle mig værdifuld, blev jeg mester i at gemme og passe særlig godt på mine ting. Jeg var dygtig til ikke at bruge penge og da slet ikke på mig selv. Som barn gemte jeg al den slik jeg fik. Tilsidst blev jeg kendt i blandt mine venner for, at have bunden af et skab og skufferne under min seng fyldt med slik fra alle de gange jeg have fået det i gave og aldrig spist det.

Jeg lærte meget tidligt at tilsidesætte nydelse. Jeg forestillede mig aldrig, at jeg nogensinde ville spise slikket for eksempel. Det vigtigste var at gemme det.

Dengang vidste jeg ikke, at for hver gang jeg gemte noget, var jeg med til at bekræfte i hele mit system at der ikke var nok. Fordi jeg tænkte og udstrålede mangel, tiltrak jeg endnu mere følelsen og oplevelsen af, at der ikke var nok til mig. Selv ovenpå en skuffe fuld af slik, som jo for mange børn vidnede af overflod, følte jeg mangel og frygt.

Du kender det måske fra dig selv…. selvom dit klædeskab bugner af tøj, føler du ikke du har noget at tage på? Selvom dit badeværelse er fyldt med mirakel cremer, silke huds make-up og wonder lotions, føler du dig grim og din krop uformelig? Selvom du har en sød kæreste der gør alt det rigtige, keder du dig og undrer dig over om du nogensinde kommer til at føle dig ligeså forelsket? Selvom du har de kæreste børn, føler du dig som en dårlig og uværdig mor?

Alle scenarier bunder i det samme – følelsen af ikke at føle os dybt elskede igennem hver en celle. Når vi ikke føler os elskede kan vi aldrig rigtig opleve følelsen af overflod og at der er nok til os af det vi virkelig vil have. Derfor er det første skridt at begynde at elske os selv. At give os selv det vi allermest længes efter… at blive elsket for den vi er. Det er kun os der ved hvordan det føles bedst. Det er kun os der kan fylde hullet op indefra, så vi ikke længere udstråler mangel.

Det har taget mig mange år at bryde det mangel mønster, fordi det blev en af mine overlevelses strategier. Første skridt var bevidstheden om, at min tillærte motivation for at holde igen og udsætte nydelse, kom af en frygt for at der ikke var nok. Det kom af oplevelsen af, ikke at føle mig elsket dybt indefra. Skridt for skridt har jeg gået vejen for at gøre og være det der skulle til, for at elske mig selv inderligt. Derfra kom overfloden af det jeg ønsker mig af sig selv, fordi jeg ikke længere udstråler mangel.

Jeg er med på, at dette er nemmere sagt end gjort. Derfor holder jeg en GRATIS healing d. 30 oktober kl 20. Her vil jeg dele ud af denne selv-kærligheds frekvens for, at du kan vække den til live i dig og blive inspireret til at elske dig selv endnu mere. Du er meget velkommen og kan læse mere om det hele her

Det interessante er, at når du føler dig elsket indefra, vil du opleve at du vil føle dig tilfreds med meget mindre. Du vil ikke længere mangle og længes efter alt muligt udefra – tøj, mad, penge, gadgets, kærlighed og anerkendelse fra andre. Self-love er virkelig the magic cure for mange problemer.

 

 

 

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *