Blog

Hvorfor er vi så mange der lider?

Hvorfor er vi så mange der lider?

Selvom vi har råd til de mest basale ting og ikke ligger sultne på gaden, er der sket en eksplosion i hvor mange der lider, har det dårligt med sig selv, og er depressive. Og som vælger at tage lykkepiller.

Der er 2 grunde til vi lider

Vi er disconnected fra vores sjæl og vi er disconnected fra naturen.

Vi er sjæle i en fysisk krop på en fysisk jord. Vi er afhængige af naturens love. Når vi ikke ære og plejer vores forbindelse til både sjælen og naturen, kommer vi på afveje og lider.

At leve bag en skærm, i en by, udsat for hundredvis af toksiner og miljøgifte både i hjemmet og på gaden, og tage kemisk medicin har sin pris. Det blir vi syge af. At leve disconnected fra vores sjæl og overhøre vores inderste behov, kan vi ikke tåle uden at vi blir triste, disillusioneret og deprimeret.

De vigtige følelser

Når vi ydermere, holder vores følelser nede, bliver vi på et eller andet tidspunkt depressive. Depression kommer af ordet ‘depress’ og betyder at holde nede og svække. I sidste ende blir vi selv fysisk og mentalt svækket. Vi lider.

Vores følelser er vores GPS og pejlemærke fra sjælen, om vi er på rette vej eller på afveje. Overhører vi vores følelser og siger ja til det som er et nej for os og omvendt, nej til det som vi aller inderst længes efter, blir vi vrede, bitre, indestængte, opgivende og i sidste ende syge. Vi lider. Når vi går i modsat retning af hvor vi egentlig gerne vil hen, vil der ske et mismatch på alle plan.

Hvorfor er vi så mange, der har overhørt vores følelser og behov tænker du? Bl.a. fordi vi kommer fra en generation af pleasere. Kollektiv som art, har vi lært, at det værste der kan ske, er at komme uden for flokken og blive afvist. Det har ofte resulteret i døden. Vi har også lært at yde før vi må nyde. Begge faktorer gør, at vi vælger at overhøre det som er et ja for os, når det føles som et nej for gruppen (mor og far, vennerne, familien, kollegaerne, naboerne, osv.). Det har føltes som det sikreste valg.

Vi har dermed lært at dulme de irriterende og upassende følelser, der har føltes farlige, når de nu var så modstridende med det vi stod og sagde ja til. Eller de følelser de voksne sagde, de ikke ville høre mere på.

Du kan gøre noget helt andet

Men alt det har sin pris, og før eller senere vil vi lide af ikke at følge vores hjerte og vores sande vej. Vi er heldigvis flere der vågner op til denne erkendelse og som nu må gå vejen med at finde ud af: Hvad er det jeg mærker? Hvilket behov har jeg? Er dette et Ja eller et Nej for mig? Og så stå ved det vi mærker. Tage de første skridt i retning af vores inderste behov. Mærke efter og handle på når vi er sultne, trætte, skal tisse, har brug for bevægelse. Dernæst, sige det job op hvis det ikke nærer os, afslutte den relation, tage på den rejse, sige ja til den post, sige nej til det tilbud osv.

Dine følelser er altså vigtige at lytte til og handle på, hvis du vil ud af lidelsen. Hvis du vil connecte med din sjæl. Ligesom det er vigtigt at komme meget mere ud i naturen på daglig basis. Helst barfodet, så du virkelig forbinder dig med jorden, alle elementerne: lyset, vinden, regnen, solen, vandet, mørket, stjernerne og månen. Når du forbinder dig med naturens rytme, står op med lyset og går i seng med mørket (eller slukker for al kunstig lys), vil du automatisk komme bedre in tune, blive løftet i din energi og få det bedre.

Omgående hjælp fra naturens essens

De 100% rene essentielle olier er et magisk bindeled, fordi de kommer direkte fra naturen. De er naturens essens på flaske, som du kan bruge dagligt til at forbinde dig med Moder jord og løfte din vibration øjeblikkeligt. De essentielle olier forløser ydermere dine indestængte følelser og traumer, som ligger lageret i din krop. Presset løftes og du blir mere let og levende.

Selvom du vælger at bruge olierne, skal du stadig ud og bevæge dig i naturen hver dag og sørge for at drikke så rent vand som muligt.

De essentielle olier jeg bruger fra doTerra, kan netop hjælpe dig på rette vej, hvis du lider og er kommet på afveje i dit liv. Der findes en olie til enhver følelse du gerne vil forløse, fx Forgive til vrede og bitterhed. Og en olie til enhver følelse du gerne vil have mere af, fx Lime olien til glæde, håb og positivitet. OnGuard og Maleleuca er 2 helt fantastiske olier til at hjælpe dig med at mærke dit nej og sætte din grænse.

Lever du det moderne liv, med alle dens bekvæmeligheder, tag hånd om jævnligt at detoxe. Forbind dig dagligt med din sjæl og naturen, for at du bedre trives.

Detox symptomer

Bliver du dårlig af at bruge olierne og fx. Lifelong Vitality, mit vidunder kosttilskud, er det tegn på, at din krop er forgiftet og at du har overhørt dine behov alt for længe. Det er heldigvis også et godt tegn om, at olierne netop kan hjælpe dig. Du skal blot tage en pause i nogle dage og så trappe langsomt op igen. Alt i mens du drikker godt med rent og levende vand (nej ikke det fra plastik flasker). Køb et vand- eller kulfilter og rens dit drikkevand inden brug. Kan du også belive det, så det minder om frisk rindende kildevand, er det endnu bedre. Det findes der gadgets til.

Brug citrus olierne i dit drikkevand. Fx. Lemon, Lime, Wild Orange, Tangerine, Citrus bliss. 1-2 dråber til en helt kande vand, vil gøre meget for at løfte dig og forbinde dig med livets glade toner.

Følger du ovenstående råd, er der håb for dig og ingen grund til at lide evigt. Er du nysgerrig på om olierne kan hjælpe dig, følg min guide, der gør det nemt og overskueligt at starte

Køb de 100% rene essentielle olier fra doTerra her

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *