Blog

Healing audios er et HIT!

Healing audios er et HIT!

Healingslydfilerne er en stor succes. Mit ønske er at så mange som muligt får glæde af dem. Derfor er prisen kun 149,50 kr/stk for en meget effektiv og celleforandrende healing.

Der er kommet et helt nyt betalingssystem i shoppen, hvor du kan betale med dankort. Spread the word & enjoy! Du finder lydfilerne her

Her er nogle af de mange tilbagemeldinger…

‘Jeg har købt en af dine healing audios – De-stress. Jeg er simpelthen bare vild med, at ligge og putte min datter i sengen om eftermiddagen og så sætte dig på. Selv min 9. måneder gamle baby slapper af, så snart hun hører din stemme’. 
Maibritt

‘Kære Natascha. Jeg har nyligt køb din healing audio til mødre. Jeg elsker den og “craver” den nærmest ❤’
Mette

‘Jeg købte din De-stress lydfil forleden og blev så begejstret, at jeg omtalte den i mit nyhedsbrev, som jeg sender ud til mødre, der har børn med en autismediagnose.’
Anette

‘Din stemme er fantastisk + lyd/musik til meditationerne er så smukke.’
Pernille

‘Tak Natascha. Jeg har lyttet til den nu. Hvor var det en nydelsesfuld og varm oplevelse. Jeg føler mig så glad! ‘
Stine

‘Jeg var så klog, eller min intuition var… så jeg lod mig guide af den, og kastede mig ud i at gå All in i din webshop for nyligt. Af dine nye, skønne healingslydfiler, købte jeg alle 6 stk. på engelsk og dansk.

Da de er downloadet til min telefon, er det mest der jeg hører dem. De er pt heller ikke navngivet, så jeg lader igen min intuition guide i forhold til hvilken jeg nu lytter til. Men jeg er igennem de fleste, og er så betaget af dem. Lige fra musikken til stemmelejet, ordvalg, den sensuelle stemme, det inspirerende vokabular og roen…. Skøn ro. Sågar dit engelske (accent) er jeg vild med.

Faktisk er jeg ikke let at gøre tilfreds, og slet ikke når det kræver, at jeg sidder stille, men som det ser ud nu er det altså en helt optimal match med mig og dine nye fantastisk skønne vel timede, lydfiler. Sikke gode temavalg også.’
Karishma

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *