Blog

Tid til transformation…

Tid til transformation…

Hvis du ikke allerede har mærket trangen inden i dig, kan jeg røbe, at der er rig mulighed for at give slip på alt det der ikke længere nærer os hvis det er det vi ønsker. Det som ikke er et match til den vi er og vil være i vores liv.

Rent universelt er energierne omkring og i os befordrende for, at vi transformerer de uhensigtsmæssige mønstre og roller der ikke tjener os. Det gælder både individuelt og kollektivt fordi vi er så mange der har bedt om ændringer og virkelig har ment det med vores vibration. Universet spejler det vi ber om. Er vi et match til opfyldelsen så vil vi opleve at der blir leveret. Ikke nødvendigvis som vi lige havde forestillet os ændringerne – men leveret det blir der!

Når bevidstheden højnes, er det naturligt, at tunge og ubevidste vaner kommer op til overfladen. At tingene spidser til.

Når lyset tændes i vores indre rum kan der ikke længere også være mørke til stede. Det kan føles ubehageligt og utrygt hvis vi ikke ved at det er det der sker, har modstand på forandring eller ikke har metoder til nænsomt at deale med føleleserne og heale de uforløste og ubevidste dele af os.

Vid at de uhensigtsmæssige mønstre netop kommer i fokus, for at vi bevidst kan vælge om vi vil beholde dem eller ej. Vi har et valg.

Ukærlige og selvsaboterende væremåder er der ikke længere plads til hvis vi vil leve med en høj og let bevidsthed. Hvis vi har et ønske om at tingene skal være lettere og mere nydelsesfulde bliver vi nødt til at kigge på og slippe den del af bagagen som tynger og ikke matcher det lette. Vi er nød til at gå vejen og rydde ud, enten selv eller ved at få hjælp.

Hvis du er som rigtig mange af de klienter jeg har for tiden, så mærker du at: ‘Nu gider du ikke længere de der offer og martyr mønstre. Du er færdig med den måde du sabotere dig selv og sætter dig selv sidst. Du vil ikke længere nøjes og være utilfreds. Du gider ikke holde dig selv tilbage og dulme din smerte.’

Istedet vil du mærke din livgejst og lyst. Du vil elske dig selv fuldstændig. Du vil gøre en forskel. Du vil være en stjerne i dit eget liv. JA!

Skønt… for du har medvind.

Det vil være så meget lettere for dig at transformere hvis din intention er til det nu. Tænk bare 5 år tilbage hvor du måske var en af dem der sad og knoklede time efter time i terapeut stolen uden at få det synderligt bedre. Mønstrene vendte irriterende nok tilbage. Sådan behøver det ikke længere være. Der er kommet nyere og lettere muligheder .

Dyb, smuk og let transformation er det jeg står for og leverer.

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *