Blog

Hvordan holder du varmen?

Hvordan holder du varmen?

Der er mange måder at holde sig varm på i løbet af vinteren. Måske du er en af dem, der bare altid er varm uanset temperatur. Nyd det. Eller måske du er ligesom mig, en af dem der sover med 2 dyner. Altså lige til at starte med…

Udover dyner er jeg blevet fuldstændig forelsket i min nye angora lændevarmer. Den smyger sig om min lænd og varmer mine livsvigtige indre organer, især mine uvurderlige nyrer.

Den minder mig om at have en dejlig varm og bred hånd i ryggen. Jeg føler mig ekstra støttet og elsket med den på.

Istedet for at min krop bruger en masse nyre – og dermed livsenergi – på at holde mig varm, føler jeg faktisk at jeg lader min energi op på denne måde. Jeg føler en indre glød der ulmer og nærer.

Jeg lader mig af og til inspirerer af østlig medicin når det føles godt, og er selv uddannet urtemediciner (BSc) indenfor vestlige og kinesiske urter.

Ifølge kinesisk medicin, har vores nyrer en hvis portion energi til hele livet. Hvis vi tærer på denne ved at stresse og fryse over lænden fx, kan vi blive kolde, grå, gråhåret, udtørret, tyndhåret, infertile og meget andet kedeligt før tid. Nej tak, vel?

Du kan se & købe min smukke og varme ven her…

laendevarmer-lil

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *