Blog

Heftigt, smukt, skelsættende, rørende og forløsende

Heftigt, smukt, skelsættende, rørende og forløsende

Jeg har lyst til at dele denne smukke beretning jeg netop har fået af en meget taknemmelig mor. Den handler om hvad der er muligt at transformere og modtage i en session når vi er klar.

Jeg havde en fantastisk mor-barn-healing hos skønne Nathasha.
Det var temmelig heftigt, smukt, skelsættende, rørende, forløsende.

Jeg fik en meget vigtig brik. En brik, som jeg i mange år har savnet og brugt meget energi på at lede efter – forgæves. Det (og meget mere til!) kunne forløses på én time hos Nathasha.

Temaet var min relation til min ældste datter på 14 år, men det handlede jo også i høj grad om mine egne udfordringer, som hun blot har spejlet.

Selv om jeg elsker min datter overalt på jorden, så oplevede jeg en sær distance mellem os, som smertede os begge. Den usynlige mur er nu væk.

Healingen viste, at min datter har været min hjælper, det fantastiske modige stærke væsen. Vi har haft en sjælskontrakt.

Tænk at hun sagde ja til at give sig selv en mega lammer i form af en hjerneskade, inden hun overhovedet blev født, “bare” for at hjælpe mig til at lande på jorden.

Nu er hendes mission komplet, og hun er fri til at være sig. Så kæmpe stort.
Jeg er også fri til at slippe det, som har tynget mig.

Med Nathashas healing forstod jeg pludselig, hvorfor dulmen i form af arbejdsknokleri og trøstespisning har været en måde for mig at forsøge at skabe jordforbindelse.

Det skal tages meget bogstaveligt. Simpelthen et lettere desperat forsøg på at blive/være/overleve her på Jorden.

Det var først undervejs i healingen, at min sjæl med Nathasha som “mellemled” sagde JA til at være her på jorden i den fysiske verden. Wow!

Så nu er jeg fri til at slippe dulmen. Jeg har ikke brug for det mere. Jeg mærker tydeligt forandringen og en ubetalelig følelse af at være fri.

Min dulme-/trøste-/overspiseting ER vitterlig væk. Behøves ikke mere. Det er virkelig forunderligt. Åh hvor har jeg dog talt grimt til mig selv i så mange år over ikke at kunne forløse det. En kamp, der ikke kunne vindes. Nu er den bare transformeret. Hvor fantastisk er det!

Følelsen af at være nyfødt, gennemsprød, forløst, sårbar, ren … jeg var helt ør bagefter!

Min datter favnede i øvrigt det hele super fint, modent og cool med store stolte smil, da jeg delte det med hende. Som om det også var en meget vigtig brik for hende.

Vi føler os begge mere frie og lette. Vores hjerteforbindelse er etableret, og energien i nærværet er så varm og kærlig.

Inderlig tak til dig, Nathasha!

Rebecca Persson

Du kan møde Rebecca og hendes sunde & grønne verden for familier her: www.rebeccapersson.com

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *