Blog

Svært ved nærhed

Jeg er så taknemmelig for, når folk tager sig tid til at skrive en tilbagemelding om resultaterne af deres Heal Me session. Det er ikke blot skønt for mig – det hjælper så mange andre. Mennesker der slet ikke ved, at der findes lindring for lige netop deres problem.

For selvom jeg skriver at jeg kan heale og transformere de fleste problemstillinger, så skal der ofte et konkret eksempel på banen, for at det giver helt mening.

Bare det at vide, at der findes hjælp kan være en kæmpe lindring i sig selv. Og dét elsker jeg at være med til at sprede. Så hjertelig tak til de af jer der skriver ind med jeres erfaringer og resultater, de gavner mere end I forestiller jer.

Her følger den seneste:

‘Jeg har så længe jeg husker tilbage, haft svært ved nærhed, hvilket har været en stor stor smerte for mig. Jeg har prøvet mange forskellige ting i form af one to one sessions, workshops, kurser, foredrag, bøger etc, hvilket på hver deres måde, har fået mig videre.

Det var dog først under – og efter sessionen med Nathasha at jeg følte mig fri. Hun var spot on og soleklar under hele sessionen, hvilket føltes trygt og meget fint.

Følelsen af lethed, den dybere indsigt samt følelsen af at blive ”røntgen-fotograferet” med de kærligste øjne, er ubeskrivelig.

På toppen af dette havde Nathasha beskeder til mig fra min mor, som ikke er hér på jorden mere. Det var så fantastisk healende og kærligt. Jeg har skrevet det hele ned så jeg ofte kan ”høre” det igen og igen. Jeg er dybt taknemmelig.’

Katrine

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *