Blog

Et alternativ til morfin

Et alternativ til morfin

Jeg elsker at sprænge virkeligheder og er stor fortaler for, at ALT ER MULIGT. Det afhænger blot af, om vi er åben for muligheden. Her er et levende eksempel fra min alt er muligt virkelighed.

‘For lidt over en uge siden blev jeg opereret ned over brystbenet. Alt heler fint som det skal, MEN det var så smertefuldt at det overgik mit kejser snit for 9år siden og en hjerte operation for snart 6år siden. Jeg plejer ikke at være en tøsedreng men jeg var virkelig udfordret her. Jeg bad min kreds om at foreslå et smertelindrende alternativ til morfin, i ønsket om at kunne ligge smerterne bag mig på en mere selvkærlig måde en bare tage morfin. Det der overraskede mig var, hvor meget healing der faktisk ligger til os, når vi beder aktivt om hjælp.

Jeg var overvældet over de fine alternativer, men det der for alvor fik mine fysiske smerter til at forsvinde som dug fra solen, var Nathasha Camileias fine opslag omkring det hun fik ind, når hun tunede ind på mig. Da jeg læste det blev jeg rørt, og med blanke øjne erfarede jeg et fysisk skift i mig, der nærmest føltes som om et vindue i mig blev lukket op og ind strømmede lys og forårsluft der bar smertens skyer ud og væk fra mig.

Helt vildt og opløftende, ikke mindst fordi det betød at jeg derefter ikke længere behøvede noget smertestillende, end ikke en kodymagnyl.

Stort kram til et smukt healende menneske, jeg kun på det varmeste kan anbefale. Nathasha praktiserer healing i Hørsholm sidste torsdag i måneden og jeg har nydt godt af de gange jeg har været med. Nathasha Camileia er en fantastisk dygtig og blid healer.’

Lise Kravin

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *