Blog

Mit Nytårsritual

Mit Nytårsritual

Hvordan vi afslutter og begynder noget nyt, siger meget om hvem vi er og hvordan vi oplever livet. Jeg er stor fan af ritualer og taknemmelighed og elsker at inkorporere disse to elementer ved enhver lejlighed der skal markeres, selv afslutningen af min dag inden jeg falder i søvn.

Ved årets skifte, nyder jeg det samme ritual som jeg har gjort helt spontant siden jeg var barn. Jeg tar et karbad med lækre æteriske olier og havsalt. Er jeg i et varmt land, som jeg har været det meste af mit liv Nytårsaften… sørger jeg for at bade i havet, en sø, flod eller pool inden midnat.

Først gennemgår jeg året der er gået i taknemmelighed for ALT det jeg har fået, lært og nydt. Jeg tillader tingene og minderne at vise sig for mig. Jeg bader i al den overflod og fornemmer hvordan hver en celle frydes, næres og løftes mens jeg siger tak.

Derefter ser jeg for mig, at vandet renser mig for alt det jeg ønsker at slippe, bevidst som ubevidst. Jeg tillader mig at slippe det som ikke længere tjener den højeste og letteste version af den jeg er og vil være i det nye år. Når jeg træder op af vandet, mærker jeg hvordan jeg er klar og ren til at modtage al den kærlighed, sjov og nydelse der er til mig nu og fremover.

For hvert skridt jeg tar, mærker jeg hvordan denne høje og kærlige vibration spreder sig til mine elskede, min familie, mine nærmeste…. og som ringe i vand til alle jer.

 

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *