Blog

Healing…

Da jeg blev spurgt om at skrive et blogindlæg om healing – må jeg indrømme, at jeg blev lidt blank. Og dette til trods for, at jeg lever og ånder healing hver dag og har en karriere som dybt transformerende healer. Først bekymrede det mig – for hvad kunne jeg så skrive? Og så blev jeg glad. Smilet og den varme følelse af velvære spredte sig ud i hele min krop. Nøjagtig som healing.

Jeg blev rigtig glad fordi jeg indså, at mit intellekt ikke havde nogle kvikke svar, som jeg lige kunne fyre af som en anden papegøje. Nej, lige ift. healing har jeg glædeligvis bevaret min åbenhed og barnlige nysgerrighed. Min åbenhed for at mærke, observere og anerkende det der sker i mig og i den anden når jeg healer og bliver healet. Min åbenhed for at lære, tage fejl og at jeg intet og alting ved på samme tid.

Selvom jeg arbejder passioneret som healer, har jeg aldrig rigtig interesseret mig for at forklare eller forske i hvad healing er. Også selvom at jeg har en medicinsk uddannelse bag mig med erfaring i forskning.

Måske fordi jeg fra barn af har vidst og oplevet, at selvfølgelig findes der healing og selvfølgelig virker det, ligesom åndedrættet findes og virker, uden jeg behøver vide hvorfor og hvordan. Jeg forestiller mig, at jeg har erhvervet mig disse erfaringer med healing igennem mange liv. Det giver derfor ingen mening for mig at stille spørgsmålstegn ved det hele i dette.

Healing for mig er og bliver sacred. Helligt. En hellighed jeg gerne vil bevare. Jeg værner om og nyder mystikken i ikke helt at vide med intellektet hvad det præcis er der sker, når jeg healer. Samtidig genkender jeg med hjertet, hvad der sker, fordi healingen resonerer med mit hjerte, min inderste essens, og med mit hjertes dybeste kærlighed når jeg healer.

Og hvordan hjælper det dig med at blive klogere på hvad healing er? Måske det ikke hjælper dig med at forstå så meget, som det er en invitation til at mærke ind i dit eget hjerte, hvad der er healing for dig.

Hvis jeg skal sætte ord på, er healing såre enkelt og samtidig det mest powerfulde jeg kender. Jeg oplever healing som en følelse af velvære der skaber flow og op-heling i min krop og sind. Heling af det som er afbrudt, udelukket, blokeret, traumatiseret, stagneret, fastgroet, såret, forkertgjort, nedlukket, sovende eller næsten dødt.

Dvs. alt hvad der giver og stimulerer sanserne til denne følelse af velvære og indre bliss – berøring, kærtegn, knus, smukke omgivelser, naturen, velsmagende mad, frisk vand, vidunderlige lyde og dufte, oplever jeg medfører healing. Det er hvad jeg kalder ‘non-specifik’ healing. Non-specifik fordi den ikke er møntet på et specifikt problem, men skaber velvære igennem hele kroppen, højner vibrationen og hjælper kroppen med at komme tilbage i balance og hele sig selv. Denne slags healing kan de fleste mennesker både give og modtage (hvis de ikke har valgt at lukke ned for deres medfødte evne).

Specifik healing er det jeg tilbyder (blandet med non-specifik, fordi det skaber den nødvendige velvære og balance). Specifik, fordi jeg bruger forskellige healings energier og frekvenser som en laser, til at lave en slags healings kirurgi hvormed jeg fjerner uønskede blokeringer, bl.a. i kroppen. Specifik fordi jeg om nødvendigt, tilfører eller aktiverer de nøjagtige vibrationer, vedkommende mangler i en given situation, som er det der skal til for at få det ønskede resultat. Det kræver en stor ekspertise og stærk intuition at bruge healing på denne måde og samtidig være bevidst om, hvad det er der sker i klienten. Denne slags healingsevne tror jeg er medfødt for nogle. Tit er den ikke så veludviklet ved fødslen og skal udvikles igennem livet sammen med bevidstheden. Det er derfor der er flere ældre end unge healere.

Ovenstående er min oplevelse af og erfaring med mange former for healing. Din egen oplevelse er det der er vigtig for dig. Hvorom alting er, er jeg dybt taknemmelig for at der findes healing. Jeg tror på at healing er kærlighed i guddommelig form. Det tætteste vi kommer på guddommelig skaber kraft. Så lad os nyde det, for der er så megen healing til os, hvis vi ønsker det.

 

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *