Blog

Magisk krops kommunikation

Magisk krops kommunikation

Fra jeg lærte min menstruation at kende, fik en dybere forståelse for dens betydning og blev fortrolig med dens cyklus, har jeg været oprigtig taknemmelig for den. Jeg har alle dage kunne styre den og modtage den når jeg ønskede det.

Jeg har fx ingen uventede eller uønskede graviditer haft. Dermed har jeg taknemmeligvis heller ikke været nødsaget til at få en frivillig eller ufrivillig abort. Lige så, blev jeg gravid på nøjagtig den dag jeg ønskede mig det, selvom jeg aldrig var blevet gravid før og i realiteten ikke vidste, om det var en fysisk mulighed for mig.

Jeg deler dette, fordi det mere og mere går op for mig, at det som virker som en helt indlysende og naturlig omgang med min krop, ikke nødvendigvis er det for alle. Jo mere jeg hører om hvordan andre kvinder har det med deres kroppe, indser jeg, hvor helt unikt det samarbejde og den magiske kommunikation jeg har med min krop er.

Jeg kan få det fysisk dårligt når jeg fx hører kvinder tale grimt om deres krop eller menstruation. Jeg må berolige mig selv med, at det kun er mangel på bevidsthed og at dette heldigvis kan ændres.

Når vi hører noget er muligt for andre, sker der et paradigme skift og det bliver en mulighed for os. Derfor har jeg følt mig kaldet til at dele ud af min tilgang og omgang med min krop. Så du, din krop og dermd dine celler ved hvad der er muligt. Derfra er du langt tættere på, at det også kan blive en realitet for dig, hvis du ønsker det.

Jeg har valgt at dele omkring min menstruations cyklus, som et konkret eksempel, der afspejler alle de andre cykluser jeg har i min krop. Jeg elsker min menstruation fordi den minder mig om at være kvinde, feminin og det skabende og kraftfulde individ jeg er, dybt forbundet med alt liv på jorden og jordens kraftfulde cyklus. Allerede tidligt kunne jeg fornemme dens power og hellige feminine urkraft, der mindede mig om at være Indianerkvinde.

Følgende, er et helt jordnært eksempel på, hvordan jeg bruger min skaberkraft ift min krop. Da det i sommer gik op for mig, at jeg ville få min menstruation samtidig med jeg skulle på 4 dages festival i telt på en ødemark i Sverige, bad jeg min menstruation om at komme inden, så det ville blive nemmere for mig. To dage efter kom den, rigelig tid inden festivalen. Jeg takkede min krop dybt og lettet for endnu engang at samarbejde så smukt. Jeg mindedes de andre gange jeg har bedt min krop fremskynde eller udsætte min menstruation, med nøjagtig det til følge.

Det er ikke noget jeg misbruger, for det meste lader jeg min cyklus komme som den vil. Det virker næsten altid som perfekt timing. Jeg oplever det som om min krop og jeg samarbejder på smukkeste vis. Jeg er skaberinden og min krop elsker at levere.

Har du selv konkrete eksempler på hvordan du samarbejder og kommunikerer med din krop, til glæde og inspiration for andre, så del hjertens gerne…

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *