Blog

Livgivende vand…

Livgivende vand…

En årelang drøm om kildevand fra egen hane, er ved at gå i opfyldelse. Vi er ved at få installeret Grander vand, som er en lille boks med kildevand fra Østrig, der koder alt vores vand i huset til at blive kildevand, blot ved at passere boksen. Det er så genialt, at jeg må smile hver gang jeg tænker på vands geniale egenskaber og opdagelsen bag.

Ønsket kommer af en dyb længsel om rent og levende vand. Som barn var jeg så privilegeret at opvokse med kildevand fra hanerne i både Sydafrika og Skotland. Jeg husker at vandet var koldt og levende og smagte af himmel. Hvorimod i Danmark, troede jeg, at det var mælk der kom ud af hanerne på Falster, fordi det var så hvidt og smagte af kalk.

Hvis du ikke har mulighed for et større vand vitaliserings system, kan du få glæde af følgende vand-rensningskande, som jeg har klaret mig fint med i mange år. Clean water kanden er nem og ideel, hvis du bor i lejlighed eller vil have frisk iltet vand på jobbet.

Med den får du skabt kildevand og alle fordelene ved levende vand direkte i dit køkken. Vandet smager blødt og friskt. Mekanismen med en sølvpropel, der ilter vandet og dermed afskaffer ubehagelige klor gasser og mikrober, bliver hånd produceret af en kær ældre mand i Jylland.

Har du fået lyst til at smage Grander vitaliseret vand, kan du smage det på Café Europa, som ligger på Strøget i København.

 

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *