Blog

Love is a choice

Love is a choice

I weekenden faldt jeg over bogen, ‘Happiness is a Choice’ i mine gemmer. Jeg forsøgte at smide den i genbrug fordi jeg havde jo læst den for år tilbage, men det var helt umuligt. Jeg kunne ikke få mig selv til det. I stedet begyndte jeg at læse den igen og der gik ikke lang tid, før tårerne trillede.

Jeg er meget rørt over og inspireret af Barry Kaufmans tilgang til livet. Han lærte sig selv at vælge at elske, uanset hvad den anden person i relationen vælger at gøre eller ikke gøre og uanset den andens reaktion. Han mener, at vi ikke behøver at lære at elske nogen eller noget – vi kan vælge det øjeblikkeligt. Når vi gør det, vil vi altid opleve kærlighed i vores liv uanset ydre omstændigheder.

Barry og hans kone har 6 børn, hvoraf den ene er født autistisk og de tre yngste er adopterede. Børn, som ingen andre ville have, fordi de havde så mange fysiske og psykiske traumer.

Alle deres børn trives i dag takket være, at Barry valgte at elske dem fra første øjeblik og dermed elskede dem ud af deres traumer. Fx valgte Barry og hans kone at elske deres søn ud af en meget svær grad af autisme og en abnorm lav IQ, i stedet for at medicinere ham. Den eneste måde at nå ind til barnet på, var igennem kærlighed. Det tog tre intensive år med non-stop loving, indtil deres søn fungerede helt optimalt, også i sociale sammenhænge. Den dag i dag, er han en meget kærlig, sjov, populær og intelligent dreng med en meget høj IQ.

I denne video introducerer Barry Neil Kaufman konceptet at vælge at elske, som en måde at forøge din egen glæde og skabe mere kærlighed og glæde i verden.

‘Imagine learning to invoke love in an instant, with anyone…before you say anything or take any action so that you are grounded in the priority to love. This is truly a position of peaceful strength and gentle power.’

 

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *