Blog

Clean! Nem & effektiv detox

Sommeren og bikini sæsonen er lige om hjørnet. Skønt tænker du, eller…? Fortvivl ikke – her er en nem og effektiv 3-ugers detox for både krop og sind.

Mærker du resterne af vinterens sløvhed i kroppen og trænger du til et energi boost? Så er foråret det mest oplagte tidspunkt at detoxe på. Du har hele naturens spiren og aktivitet med dig, som giver fornyet energi og hjælper dig aflægge ophobet affaldsstoffer fra det forgangne år.

I rigtig mange år har det føltes naturligt for mig at lave en eller anden form for forårs detox eller faste. Sidstnævnte er jeg dog holdt op med, da faste er unødvendigt hårdt for min krop. Jeg får meget bedre resultater med en skånsom detox. Desuden, er der stor chance for at reabsorbere affaldsstofferne hvis vi er dårlige afgiftere, som de fleste stressede mennesker er. Det kræver en sund krop og lever at afgifte optimalt, og få alle giftstoffer effektivt ud af kroppen.

Er du gravid eller ammende, må du derfor aldrig faste eller detoxe, da der er risiko for, at dit barn bliver negativt påvirket af de fritlagte gift og affaldsstoffer. Detox endelig inden en planlagt graviditet, da det øger din frugtbarhed og optimere din sundhed og overskud til glæde for dig og barnet. Tarmene ligger tæt op ad livmoderen, så jo bedre din fordøjelse og tarmfunktion, jo bedre chance for at blive gravid. Min gode veninde og professionelle tarmskyller, har oplevet mange kvinder, der havde svært ved graviditet, blive gravide efter tarmskyl – især kombineret med en detox af hele kroppen.

Jeg synes at ‘the Clean program’ er en velafbalanceret og nem detox, som tager højde for rigtige mange faktorer, uden at det bliver kompliceret. Uanset om du gennemfører de 3 uger, er der megen skøn viden at hente, som du allerede nu kan implementere i din dagligdag og dermed opleve mere velvære, mindre forurening og mere energi.

3 hovedpunkter fra Clean:

Drik rigelig med rent vand dagligt. Du skal tisse mindst en gang hver 1-2 time. Drop al vand fra plastik flasker, drik hellere vand fra glasflasker eller hanen. Se mit vand mirakel her

Giv din fordøjelse 12 timers pause HVER dag. Spis ikke mellem dit aftensmåltid og morgenmad.

Sørg for minimum en afføring per dag. Tilføj masser af fibre fra grønne grøntsager og lidt fiberrig frugt.

Du finder mere om the 21-day cleanse her og hele manualen inklusive opskrifter, så du allerede nu kan gå i gang, her. Du behøver ikke købe kosttilskuddene fra hjemmesiden, for at gennemføre detoxen. En blender og gode økologiske råvare, er rigeligt til at komme i gang. Enjoy!

 

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *