Blog

Hvordan styrer du din vibration?

Hvordan styrer du din vibration?

Som du nok ved, kan du kun tiltrække ud fra den vibration du er og emmer af. Dagen igennem kan du svinge mellem lav og høj vibration inden for dit vibrationsfelt. Jo mere du lever ud fra dit hjerte og din essens, jo mere stiger dit felt.

I takt med du skiller dig af med tung mental, emotionel og fysisk baggage stiger din vibration. Når du foretager dig noget du elsker eller noget som får dig til at grine, stiger din vibration. Når du gir dig selv en pause og slapper 100% af stiger din vibration.

Hvorfor er det lige vi er ude efter en høj vibration? Det er netop fordi, de fleste af de ting vi længes efter, så som kærlighed, lykke, glæde, fred og harmoni svinger på nogle af de højeste frekvenser der findes. Så for at være et match til dem, kræver det at vi hæver vibrationen.

Det er derfor essentielt at vide hvad der løfter vores vibration hver især. Det er én måde at tage 100% ansvar for vores resultater. Det er powerfuldt at vide, at vi altså godt kan vågne i dårligt humør og så selv ændre dette, ved at gøre noget opløftende der hæver vores vibration. Dermed ændrer vi dagens kurs i en retning vi hellere vil have.

Den hurtigste, sjoveste og mest nydelsesfulde måde for mig at højne min vibration på, er igennem musik. At danse helt frit til musik. Det virker. Hver gang. Jeg danser altid før en session og healingsaften.

Hvad med dig – hvad gør du?

Jeg synes ham her Pharrell er helt skøn. Og så er hans musik video never ending!

 

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *