Blog

Er dine energetiske tråde hensigtsmæssige?

Er dine energetiske tråde hensigtsmæssige?

Energi tråde eller kroge kan være et avanceret begreb at forstå. Især hvis du er meget logisk tænkende og vil se beviser. Ikke desto mindre, forekommer de ofte i mine sessioner fordi folk er klar til at slippe dem og komme videre. Derfor har jeg lyst til at dele lidt omkring dem fra min optik.

Energi tråde er hooks vi sender ud ubevidst, for at få energi fra nogen eller noget. Som en slags parasit henter vi næring eller uhensigtsmæssig tryghed ad denne vej. Eller omvendt mister vi næring og lader os draene.

Forestil dig en krog du hooker op på et andet menneske, så du kan få det af dem de ikke (længere) vil give dig. Vi har ofte mange kroge ude i andre, ligesåvel de har i os.

Der findes tråde vi bruger til at binde os til andre, når vi indgår i ubalancerede relationer til dem – fx dramatiske co-dependent forhold hvor vi mister os selv. Der kan være kroge til en ekskæreste vi ikke helt tør slippe, en utilgængelig far eller afvisende chef.

Vi kan også skabe tråde der binder os til ting, steder, begivenheder, mad, vaner, mønstre, osv. Kun fantasien sætter grænser for hvor vi ubevidst forsøger at hente eller aflade energi på en uhensigtsmæssig måde.

Disse tråde og kroge vi hægter på andre eller vi ubevidst tillader andre at hægte på os, forløser jeg i en session hvis og når klienten er klar til at slippe.

For nylig havde jeg en session med en kvinde der stadig bar tydelige og uhensigtsmæssige tråde til sin tidligere kollega. Selvom deres relation for længst var brudt kunne hun tydeligvis mærke at energien ikke var sluppet. Hun følte sig stadig plaget og drænet af kollegaen.

Energetisk var de fuldstændig filtreret ind i hinanden, med aftaler, kroge og tråde på kryds og tværs. Der var ikke noget at sige til, at hun ikke kunne slippe sig selv helt fri af deres relation.

Det er noget vi sjældent kan selv. Det kræver klarhed og styrke i beslutningen og indsigt i energien bag. Jeg fjernede trådene i en Heal Me session. Efterfølgende følte hun sig helt rolig, lettet og glad.

Så hvis du mærker at et eller andet er off i en relation – at du ikke kan slippe en person uanset om i ses eller ej, så bed om hjælp til at få kappet trådene og markeret dine grænser. Tag ansvar for din ubehag og indfiltring. Giv den anden tilbage til sig selv og sæt dig selv fri.

Det er muligt.

 

 

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *