Blog

Powerfuld healing til dig i navne udrensning

Jeg er så lykkelig for endelig at kunne tilbyde denne powerfulde navneskifte healings lydfil. Den er til dig, der er i udrensning efter et numerologisk navneskifte. For hvor er der dog brug for hjælp, støtte og opsamling i den proces. Jeg har mødt så mange der flagre rundt og føler sig på afveje, rådvilde, modløse, ved siden af sig selv, usikre og alene under deres udrensning hen imod noget bedre.

Denne healing er et længe efterspurgt produkt, der effektivt hjælper og guider dig, der hvor din numerologiske session slap. Den kommer ud af et behov jeg selv fik under min egen udrensning. Et behov for at blive beroliget og dagligt healet gennem den store omvæltning, det var at slippe på så mange plan på én gang. De fleste behandlere jeg opsøgte – selvom de var dygtige – kunne ikke rigtig sætte sig ind i mine behov, da de ikke selv havde været gennem processen. Min erfaring blev, at det er langt tryggere at få omsorg og råd af en der har prøvet skiftet på egen krop og kan berolige os med, at vi kommer levende ud på den anden side.

En navne udrensning bringer alle de vibrationer op fra det gamle numeroskop som skal slippes, for at du kan tilegne dig de nye vibrationer fra dit nye numeroskop (indrensning). Det kan for de fleste være en vild og til tider angst provokerende og fortvivlende proces, som mærkes i kroppen, følelserne, tankerne og relationerne. For hvem er der at tale med om de ting der sker under udrensningen og indrensningen, når resten af vennerne og familien måske ikke har været gennem denne livsændrende proces endnu?

Det kræver en del af os at gå fra lave til høje eller blot nye vibrationer, fordi alt det som ikke længere matcher det gamle, falder fra. Det er loven om tiltrækning der hersker og derfor vil modstand på denne lov blot forværre oplevelsen.

Denne udrensnings og omstillings rejse, er der nu ikke længere nogen grund til at tage alene! Lad denne smukke, virkningsfulde og helt unikke healings lydfil, designet specielt til dig i numerologisk udrensning, guide dig hele vejen. Få hjælp til at slippe dine gamle vibrationer og integrere de nye.

Modtag transformerende healing, opløftende lyd vibrationer og nærende ord, når du mest af alt har brug for det. Slip modstanden og lad din vibration hæves og din sjæl glædes.

Lyt til healingen så ofte som du trænger. Især på de dage hvor udrensningen føles sværest og du vil opleve, at du bedre kan slippe modstanden, frygten og afmagten, og være med det som sker i dig. Healingen vil arbejde dybere for hver gang du lytter, fordi du er et nyt og forandret sted efter hver healing. Du behøver ikke høre ordene for at få effekten.

Jeg har brugt mange timer på at kredse om denne healing og nøje udvalgt og sammensat de musik vibrationer der bedst supporter, transformerer og ta’r hånd om din sjæl, dit energilegeme, krop, mindset og underbevidsthed. Det er denne synergieffekt der gør healingen så unik og powerfuld.

Jeg har selv brugt healings lydfilen i en uge nu og må konstatere, at jeg hurtigt blev gladere, så lysere på tingene og fik mere energi. Jeg er ikke længere så tilknyttet til de massive forandringer der er sket omkring mig og kan bedre gå med. Derudover, har jeg udvalgt 4 test personer, der har det rigtig svært i deres udrensning pt, som ikke kender mig eller har prøvet at få healing af mig før, til at afprøve healingen. Jeg glæder mig til at høre deres feedback om en måned.

Du finder navneskifte healingen her

 

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *