Blog

Årets første fjernhealing – sæt din egen intention

Årets første fjernhealing – sæt din egen intention

Kunne du tænke dig at komme rigtig godt ind i det nye år, uden sidste års baggage & lande i de nye energier & muligheder dette år bringer dig? Så er denne fjernhealing netop tiltænkt dig ♥

Det er en ÅBEN healing – dvs. at du selv sætter intentionen for hvad du ønsker at få ud af din healing. Derefter slipper du den og nyder oplevelsen. Intentionen er du velkommen til at dele i facebook gruppen, i det opslag jeg har lavet dertil. At synliggøre din intention vil forstærke den ♥

Du kan tilmelde dig uanset, hvor du er i verden. Tidsforskel er ingen hindring, dvs healingen går i gang når det er torsdag d. 29. januar 2015 kl. 20, der hvor du er. Du skal hverken ringe eller gøre noget andet aktivt. Healingen finder dig.

For at få mest ud af healingen, anbefales du at skabe en smuk & rolig stemning mellem kl. 20-21. Det er fint både at sidde eller ligge ned, mens du modtager healingen. Har du ikke mulighed for en stille stund, virker healingen stadigvæk.

Føler du dig draget, kan du læse mere om fjernhealing her & købe din billet her. Så snart du har købt din billet, vil healingen begynde at arbejde for dig uasnet om du mærker det eller ej.
Du behøver ikke at have prøvet healing før, for at deltage.

Følg dit hjerte,

Natascha Camille

 

STED: Der hvor du er

DATO: 29 Januar 2015

TID: kl 20-21

 

 

 

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *