Blog

FREE HEALING – Nyt!

FREE HEALING – Nyt!

Smukke sjæl!

For nylig fik jeg lyst til at lave nogle nye healing lydfiler – denne gang gratis for dig, som er på mit healingsbrev. Er du endnu ikke med, kan du tilmelde dig i den lyserøde boks øverst til højre. Når du tilmeldes får du koden til siden tilsendt inkl. en gratis healing lydfil til download og evig brug.

Er du allerede tilmeldt, får du koden til siden i denne uges healingsbrev.

Disse guidede healinger og healings teknikker har jeg lavet til dig, så du – så ofte som du har lyst – kan modtage healing og gøre noget for at løfte din vibration. Healingerne er lidt anderledes end dem du kan købe i shoppen, da jeg i disse nye healinger, inviterer dig til at gøre lidt mere selv og du dermed lærer nogle metoder, som du kan bruge til at hjælpe dig selv i dit liv.

Følgende temaer ligger klar på FREE HEALING siden:

Connect til din essens healing
Denne healing er til dig, der har brug for at komme tilbage til dig selv. Lige nu og her. Er du særlig sensitiv eller føler du dig langt fra din kerne, kan du have en tendens til at miste dig selv i mødet med andre. Denne healing hjælper dig med at komme tilbage, reconnecte med din sjæl og hvile stærkt i din kerne.

Giv dig selv det du har brug for
Uanset hvordan du har det lige nu, kan du ændre din tilstand og højne din vibration med denne powerfulde healingsteknik.

Beskyt dig selv
Lær mine 3 favorit teknikker til at beskytte og optimere dit energifelt, inden samværet med andre. Brug efter behov, så du hverken lækker eller uopfordret ’stjæler’ energi.

 

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *