Blog

Lav dit eget Flaska kildevand på 5 min

Lav dit eget Flaska kildevand på 5 min

Det er sjældent jeg anbefaler noget, jeg ikke selv har afprøvet med glæde og god effekt. Meeeen…. denne FLASKA kan jeg ikke lade være med at dele med dig allerede nu, inden jeg har modtaget min egen. Den er ved at få kult status i USA, fordi vandet smager som blødt ‘Fiji vand’, der var mit yndlings vandmærke, da jeg boede i USA.

Flaska er en glas flaske kodet til at omstrukturere almindeligt vand – fx fra hanen, til livgivende kildevand som det findes i naturen, på 5 minutter. Du kan bruge flasken igen og igen.

Levende vand er godt for alt liv, inkl. dyr, planter og vores kære moder jord. Manden bag opfindelsen, opdagede netop, at hans jordbær voksede meget bedre og med større udbytte, da de fik denne strukturerede vand.

Du finder Flaska her

Lyt til et interview om Flaska og levende vand her

Bemærk: at flasken ikke fjerner giftstoffer fra vandet. For optimal effekt, anbefales det at starte med det reneste, filtrerede vand du kan finde.

 

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *