Blog

Månedens fjernhealing – Vær dig selv

Månedens fjernhealing – Vær dig selv

Længes du efter at finde ind til dig selv & mærke dig selv i dit inderste? Helt uden filter, helt uden historie, helt uden maske? Så tilbyder jeg en healing, som smagsprøve på hvad det vil sige.

Jeg kan ikke finde dig for dig… det er dit job. Dét jeg kan, er at skabe de optimale omstændigheder & de frekvenser der bedst støtter dig i at være dig, nu og fremover. Jeg tilbyder de healings frekvenser der skal til, for at du får muligheden for at opleve dig selv helt uden filter. Dét er et møde jeg under enhver. Med den ægthed du kan opleve, er det svært at fastholde de usande historier om dig selv.

Du kan tilmelde dig uanset hvor du er i verden. Tidsforskel er ingen hindring, dvs healingen går i gang når det er torsdag d. 26. Marts 2015 kl. 20 der, hvor du er. Du skal hverken ringe eller gøre noget andet aktivt. Healingen finder dig.

For at få mest ud af healingen, anbefales du at skabe en smuk & rolig stemning mellem kl. 20-21. Det er fint både at sidde eller ligge ned, mens du modtager healingen. Har du ikke mulighed for en stille stund, virker healingen stadigvæk.

Føler du dig draget, kan du læse mere her
Du behøver ikke at have prøvet healing før, for at deltage. Alle er velkomne.

Billetter kan købes her

 

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *