Blog

Vælger du tillid fremfor frygt?

Vælger du tillid fremfor frygt?

Fornylig havde jeg en meget powerfuld Heal Me session med en kommende mor, der handlede om at vælge tillid fremfor frygt. Der kom så mange klare og brugbare spirituelle guldkorn frem, at jeg har valgt at dele nogle af dem med dig, der måtte føle dig overrumplet af frygt eller har et barn der er.

Mit ønske er, at bevidstheden om hvordan vi selv kan tage ansvar for at mindske frygt og højne vores iboende tillid spredes, næres og forstærkes til gavn for alle, både børn og voksne.

Min intention med Heal Me sessioner for gravide mødre er, at skabe så megen hjerte connection mellem mor og barn som muligt og at moderen føler sig afslappet og dybt forbundet med den kommende sjæl og omvendt.

Denne Heal Me starter med et kæmpe rush af støtte, lys og healing.

‘Påkald denne lys frekvens hver eneste gang du tvivler eller lader frygt ind i dit system. Det er op til dig at holde din frekvens høj og ren. Frygt er ego skabt. Den eneste frygt vi er født med for at kunne overleve er, frygt for højder og høje lyde (så som et truende dyr/ bil der kommer susende). Alt andet tilhører ikke din sjæl.

Når du mærker frygt, kan du mærke dybere ind til dit eget indre barn og spørge det, om det er noget der kommer fra den, som vil heales med omsorg og kærlig opmærksomhed fra dig, eller om det kommer fra egoet. Hvis egoet, siger du:

’Tak for oplysningen. Nu sender jeg dig bort og tager lys ind. De ting du fylder mig med er ikke min sandhed. Jeg tror på, at jeg er guidet, støttet & beskyttet af det guddommelige lys og kærlighed. Jeg er connected til min sjæl. Alt er vitterlig godt.’

Du er nød til at tøjle de negative frygt tanker – intet godt vil komme af dem – og lære dig selv at tænke positivt og tillidsfuldt i stedet. Ikke sådan ’flødeskum på ubehag.’ Hvis du mærker kropslig ubehag, mærker du selvfølgelig efter og reagerer ved at søge hjælp hvis du føler dig guidet til det. Alle andre frygt scenarier får du bearbejdet (fx med støtte fra en terapeut) eller parkeret.

Du skal fodrer det du vil have mere af og ikke omvendt. Det er en disciplin og en du dagligt skal træne. Hvis det føles svært, så bed om hjælp fra dine hjælpere/Gud/ det guddommelige eller hvem du føler dig forbundet til og du vil mærke omgående støtte. Bed om hjælp og du vil få den.

Ego frygt kan du egentlig kun mærke når du er ude af dig selv. Når du ikke er i dit center, forbundet til din sjæl. Når du er centreret og fuldkommen forbundet til din sjæl vil du ikke kunne mærke et my af frygt, faktisk vil du ikke vide hvad det er.

Derfor er frygten et signal til dig om at komme hjem til dig selv omgående.

Beskæftig dig slet ikke med hvad frygten fortæller, i stedet sørg for at connecte med dig selv hurtigst muligt. Dette gør du ved lige at lukke øjnene og trække vejret dybt og roligt og se for dig hvordan du forbinder dig igen med din sjæl. Er du blandt andre, smutter du ind på nærmeste W.C. el lign private rum, indtil du kan gøre dette uanset hvor du er.

Ego frygten kan du også kende ved, at du tror at du skal klare alting selv og regne det hele ud på forhånd. NEJ! Livet leves gennem dig. Hav tillid til den magiske kraft som skaber liv inden i dig og at den selvfølgelig også vil sørge godt for dig og det du ønsker, når blot du connecter med dig selv og vælger tillid fremfor frygt.

Vi kan ikke bekymre os og elske på samme tid. Du vælger selv. Vil du elske må du vælge dette og sende bekymringerne ud af døren. Det er et dagligt aktivt valg og frygten er blot en dårlig vane du har skabt, som ikke har noget med livets sandhed at gøre. Nu er det op til dig at skabe positive tillids vaner, som troen på, at alt er godt… også for dig.

Tro på det og se det ske.’

 

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *