Blog

Hvad vil det egentlig sige at leve fra din essens?

Hvad vil det egentlig sige at leve fra din essens?

Hvis du er som de fleste, har du i en tidlig alder lært, at det på ingen måde var nok kun at være dig. Du skulle også lige være lidt mere sådan her og lidt mindre sådan der.

Og så skulle du også kunne noget. Ikke nødvendigvis noget du helt naturligt havde flair for, men noget fornuftigt i omgivelsernes øjne. Noget som gav indkomst, anerkendelse og måske endda sikrede, at du ville passe ind i samfundet. Og selvom du ikke er som de fleste, og havde hippie forældre, har du måske lært lige det modsatte, at gøre oprør mod normerne og alligevel ende med følelsen af, ikke at kunne være helt dig selv.

Som du nok kan mærke, er alle disse grunde til at være noget andet end dig selv, frygt baserede. De kommer af det nedarvede og ubevidste urinstinkt om, ikke at stikke udenfor flokken med risiko for at blive udstødt.

Derfor har du for at føle dig værdifuld, måske hurtigt lært at nedtone de dele af dig som ikke passede ind i din familie. Du har valgt at overhøre dit hjertes hvisken, når det ikke gav genklang med dine forældres eller autoriteters stemmer. Du har lært at skære dele af dig af, lukke andre i og tilpasse dig det som var forventet af dig.

Hvis dette lyder bekendt er det intet under, at du til tider føler dig mellemfornøjet, uopfyldt og ikke ved hvad det egentlig er, du brænder for eller er her for.

Den gode nyhed er, at du kan nå at finde ud af det uanset din alder. Du kan vælge at inddrage de dele af dig, der er blevet lukket ned for – også kaldet dine skyggesider. For de fleste er det dét, den spirituelle rejse i voksenlivet handler om. At tage rejsen ud i skyggerne, mærke de aflukkede følelser og inddrage de afskårede dele, for dermed at føle sig hel igen.

At leve fra din essens, er at leve ud fra den du er. Der er ingen andre som dig. Det er din essens der gør dig interessant og helt unik som en udsøgt blomsterduft. Det er den du emmer af, blot ved at være til og trække vejret. Det er din unikke essens vi andre bliver fascineret af og godt ku’ tænke os på flaske!

That’s the thing… vi tror ofte, at vi skal være alt andet end vores essens. At vi skal være lige som dem vi ser op til. Nej, vi skal netop bare være os selv. For der er faktisk tusindevis af mennesker der løftes af lige netop vores essens og den vi er. Er det ikke bare befriende at vide?

Kommentarer

Kommentarer

4 kommentar

 1. Minnie

  Hej Nathasha

  Jeg syntes, det er et meget smuk nyhedsbrev. Det rammer lige ind i hjertet på en dyb og nærende måde. Din måde at formidle lige netop denne livslektie er så fin og blød, den er den rene kærlighed, som en moder der dragere omsorg for sin lille baby.

  1000 tak <3

  De kærligste hilsner
  Minnie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *