Blog

Tør du følge dit hjerte

Tør du følge dit hjerte

Tør du følge dit hjerte… hele vejen?

Allerede i januar fik jeg den indskydelse, at jeg skulle til Italien. ‘Italien, Italien’ hørte og mærkede jeg igen og igen. Men hvad det lige var jeg skulle i Italien, eller hvad Italien ville bringe mig, kunne jeg ikke pejle mig nærmere ind på.

Og sådan er det at følge hjertet. Det kræver tillid og gå på mod at følge hjertets indskydelser og fornemmelser, uden at kende hele billedet forude eller svaret på ‘hvorfor’.

Da foråret nærmede sig, blev Italiens fornemmelsen mere insisterende og jeg begyndte at søge på lækre getaways, blot for at få en fornemmelse af landet og en ledetråd. Jeg spurgte min honey om han ville med og det ville han ikke. What? Jeg kunne ikke selv forestille mig at sige nej til en luksus ferie i Italien. Han er nu mere til friluft og ville meget hellere på vandretur i Norge.

Hmm… ok så. At tage af sted alene eller alene med mit 3-årige barn i højsæsonen, kunne jeg heller ikke lige forlige mig med. Så jeg ventede, alt imens Italiens insisteren indefra blev kraftigere…

Så for 3 uger siden, poppede der en reklame for et danse yoga retreat op i Italien med skønne Mikkala Kissi. Dér var den. Jeg behøvede ikke engang at læse detaljerne, jeg vidste bare at jeg skulle med. Datoerne passede lige akkurat sådan så det hele flaskede sig. Og da der kun var 2 pladser tilbage, havde jeg ingen betænknings tid og måtte straks springe på. Jeg havde nu også fået godt med varsel fra mit ivrige hjerte, allerede siden januar!

Jeg er netop lige kommet hjem fra den mest vidunderlige yoga tur ever til In Sabina, 1 time fra Rom. Så smukt, så dejligt, så frodigt og med de sødeste med-yoginier. De kendte hinanden og var alle overraskede over, at jeg var taget med, selvom jeg ikke kendte én eneste af de 20 deltager, ej heller læren eller yoga formen. Flere af dem roste mig for mit mod, hvilket jeg synes var meget skønt, fordi jeg ikke rigtig kan andet end at følge mit hjertes guidance, selv når håndfladerne sveder og det hele føles lidt vildt. Tilgengæld, har det givet mig så mange berigende oplevelser og på den konto, er jeg sprunget ud i alverdens eskapader uden at kende mine medrejsende eller det overordnede hvorfor.

Men for hver gang, giver det mening efterfølgende. Også her. Udover det helt fantastiske program med dans, grin og god mad, fik jeg en skøn ny yoga lærerinde som jeg har ønsket mig; nye klienter, en mulig ny samarbejdspartner og en ny frisør! Gaveregn som jeg ikke kunne have regnet ud på forhånd.

Nu forstår du måske bedre mit sjæle motto: Følg dit hjerte. Lev dit bliss.

 

IMG_2290

 

 

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *