Blog

Er din tank fyldt op? Så enkel er testen…

Er din tank fyldt op? Så enkel er testen…

Hvis du kan flirte, er din tank fyldt op.

Du kan på ingen måde flirte, hvis du ikke har overskud. Forestil dig lige, at blive vækket brat efter for lidt søvn – tvær og rundtosset og så skulle flirte. Umuligt! Eller skulle flirte med naboen lige efter dit kolik barn har skreget non-stop i 5 timer. Hmm…? Eller efter en uge med overarbejde hvor du er mør af stress. Nej, vel?

Når du er træt, lukket, vred, ked af det, bitter, gnaven, bange, stresset og på alle mulige måder i underskud, vil du ikke kunne flirte.

At flirte, betyder helt enkelt, at have det sjovt i en andens nærvær. Flirt kommer af overskud og livsenergi.

Overskud får du ved at ære dig selv med nydelse. Nydelsesfulde pauser og oplevelser der nærer og fylder dig op. Hver dag. Det behøver ikke være dyrt eller svært. Men det kan kræve øvelse at opdage og prioritere, hvad der nærer lige netop dig. Du må droppe præmissen om, at ‘du skal yde før du må nyde’. Det er nemlig lige omvendt. Du MÅ nyde før du kan yde!

Gå på opdagelse. Smag på forskellige oplevelser. Tag noter. Vores nydelsesbehov er forskelligt fra dag til dag. Føles det godt, så mere af det. Føles det ubehageligt, så drop, uddeleger eller minimer det, for så tapper det din energi.

Det er livsnødvendigt for et sjovt, højt vibrerende, nærende og sundt liv, at du er fyldt op.

Kan du flirte lige nu?

Kommentarer

Kommentarer