Blog

Yarrow Pom – et mirakel ansigtsserum

Yarrow Pom – et mirakel ansigtsserum

Har du nogensinde været fristet til at spise dit ansigtsserum? Nu kan og må du hellere end gerne!

Yarrow Pom – et mirakel ansigtsserum 💙

Denne blå skønhed, er en af de mest innovative og rene hudplejeolier, jeg længe har prøvet. Og den er naturligvis helt BLÅ & SPISELIG. Men fordi den absorberes inden for få sekunder, bliver du ikke blå i ansigtet.

Alt, hvad du smører på huden, skal være fuldstændig rent nok til at spise. Alt, der anvendes på din hud, absorberes jo af dine hudceller og blod. Det gælder også din parfume og makeup. Hvor rene er de?

Yarrow Pom er lavet af 100 % ren røllike essentiel olie, blandet med antioxidantrig granatæble olie.

Denne kombi har flere fordele, både på huden og ved indtagelse. Brug som serum til at gennemfugte, berolige, forynge og detoxe din hud for urenheder. Brug ved eksem, rynker, pigmentforandringer, tør hud og ar.

SÅDAN BRUGER DU YARROW POM

💙 Smør på et rent ansigt under din creme.

💙 Tag 2 dråber under tungen morgen og aften for at berolige dine hormoner, følelser og stress respons, regulerer blodtrykket, støtte dit nervesystem, øge kollagen produktion og hud-elasticitet. Vægttab af overflødigt fedt på kroppen kan medfølge.

TIP! For at bruge Yarrow Pom, skal du knække låget af med en kniv og skifte til pipetten der følger med. I begyndelsen er der måske for meget olie i flasken, så der må du vente lidt med pipetten.

FØR & EFTER FOTO

Her kan du se de alsidige måder, Yarrow Pom har hjulpet med at hele huden på:


I Februar er der yderligere 10 % rabat på Yarrow Pom 👉 104,17 €, når du køber som engroskunde.

Har du lyst til at prøve den?

Du opretter din første ordre her 👇

https://www.mydoterra.com/camillesafijer/#/

Klik Join & Save -> Vælg Wholesale Customer & få 25% rabat nu og fremover. Ingen binding eller købsminimum, kun fordele.

Du vil efterfølgende blive inviteret ind i et privat univers af hjælp, sparring & hep på dig, så du kommer godt fra start og får en rigtig god oplevelse med dit køb.

Se en udførlig beskrivelse af hvordan du opretter dig her

 

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *