Gratis Workshop

Optagelse af Workshop om Æteriske Olier & Live Healing

En workshop der handler om, hvordan du kan bruge doTERRAs mange produkter til at udrense, genopbygge og styrke krop, sind og ånd. Der findes adskillige muligheder og genveje til at transformere de mange følelser og ophobninger, som er med til at gøre os mindre vitale.

Lær, hvordan du bruger de æteriske olier og kosttilskud til at afgifte og opbygge dine organer, fordøjelsessystem, krop og immunsystem. Christine Eilvig gennemgår fænomenet megahertz og forklarer, hvorfor de essentielle olier er helt geniale til at hæve vores vibration og skabe balance.

Med til dagen hørte en LIVE HEALING med Camille Safijér, der klargører din krop og dit sind til at detoxe fysisk. Healingen er kalibreret, så den fungerer som fjernhealing, hver gang du ser videoen. Du skal blot sige ja til healingen, lukke øjnene og tage imod.

OBS! Healingen var så intens, at batterierne i Camille’s mikrofon kortsluttede. Fortvivl derfor ikke, hvis du får svært ved at høre ordene – du vil få glæde af healingen alligevel.

 

 

Har du fået lyst til at prøve nogle af olierne og kosttilskuddene, kan du købe dem direkte her

Læs mere om doTERRAs æteriske olier her

SE også Jeg vil i gang med doTERRA. Hvordan gør jeg helt lav praktisk?

SAGT OM DENNE HEALING

Din healing var knivskarp og meget dyb 💗

I morges landede visheden i mig om ”at det ok, at det er let”, så det er helt sikkert effekten af din healing – tak

Tusind tak for at jeg fik muligheden for at være en del af denne vidunderlige og magiske dag fyldt med så dejlig, nærende energi og smukke mennesker.

Endnu engang stor taknemmelighed for dig Camille, du er fantastisk. Din healing arbejder stadigvæk i hele min krop og sjæl. So amazing.

Jeg blev meget berørt af det du sagde under live-healingen. Det må være kommet ind intravenøst i mine celler, for jeg har de sidste par år arbejdet meget på at nå hertil, hvor jeg er nu – og det var først under healingen, at jeg følte fuldkommen forløsning ift. min barndom.