Blog

Vil du vinde en numerologi session?

Vil du vinde en numerologi session?

Jeg er i gave humør!

Har du lyst til at vinde en gratis numerologisk session med mig? Så er alt hvad du skal gøre at skrive dit fulde navn og fødselsdato (dag/md./år) i kommentar feltet herunder og hvorfor det lige netop er dig jeg skal vælge.

Jeg vælger vinderen d. 1 December 2015 og sessionen går til den jeg fornemmer, vil have mest gavn af en numerologisk opgradering, transformation og støtte. Du vil få besked her på bloggen omkring kl. 12. Vil du være sikker på at høre nyheden, abonnér på bloggen i tilmeldingsboksen under dette indlæg. Så får du direkte besked via mail. Bemærk! Hører jeg ikke tilbage fra dig indenfor 24 timer, går sessionen til den næste.

Vinder sessionen varer ca. 1,5 time og er inklusive:

* tolkning af dine essenstal, aktuelle & nye navne. Der vil være størst fokus på din essens, medfødte talenter, dit unikke bidrag og hvor dine udfordringer og vækstpotentiale ligger.

* et tilsendt skræddersyet numeroskop i fuldkommen harmoni med din essens, som støtter op om dine udfordringer.

* navnelister med danske & udenlandske navne, hvorfra du kan sammensætte dit nye navn

* information om hvornår dit karmiske slip ligger (datoen hvorpå du ikke længere skaber ud fra dine gamle navne)

* min udrensnings guide til hvad du kan forvente & hvordan du bedst hjælper dig selv

BONUS

Det er vigtigt for mig, at du får en tryg og nærende oplevelse helt fra start. Derfor vil sessionen være healende i sig selv. Efterfølgende modtager du endnu mere støtte i form af:

* værdifulde fif til hvordan du støtter ekstra op omkring lige præcis dig med dit numeroskop
* en navneskifte healing lydfil til at støtte dig i din udrensningsproces

Sessionen skal afholdes i år inden d. 19 Dec. 2015 og foregår over Skype i dagtimerne. Det er altså muligt at være med, uanset hvor i landet eller verden du bor.

Du skal være fyldt 18 år for at deltage. Det eneste jeg ønsker retur, er nogle ord om din oplevelse med mig efterfølgende.

Læs gerne mere om numerologi og hvad et navneskifte kan gøre for dig her og min FAQ om numerologi inden du skriver dig op! Så er jeg sikker på du er klar på rejsen.

Jeg glæder mig så meget til at hjælpe den heldige vinder. Det rette numeroskop har gjort en kæmpe forskel i mit eget liv og jeg ville elske at støtte op om din unikke essens. Én ting er sikkert, livet bliver aldrig det samme!

 

 

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *