Blog

Mine bedste tips til at blive fotograferet

Mine bedste tips til at blive fotograferet

Let’s face it…de smukkeste foto kan ses når vi er i fuldstændig accept af den vi er og blot lader fotografen fange øjeblikket. Selv foto hvor vi er i dyb sorg, vrede, glæde eller utilfredshed. Det er det der med, at der er kongruens med den vi er og det vi giver udtryk for, som oversættes så smukt på fotografi af den dygtige fotograf. Der hvor vi mærker der er noget off, er når modellen anstrenger sig for meget eller krymper sig.

Mit bedste tip til det smukke billede, er at have det godt med dig selv i din krop uanset hvordan du ser ud og at booke en fotograf som Mathilda Yokelin, som kan hjælpe dig med det under selve shootet. Udover at være dygtig til at knipse og meget kreativ, så er Mathilda god til at tage det alvorlige ud af øjeblikket. Hun øser ud af positive komplimenter så du tilsidst må tro hende. Jeg ville ønske jeg havde optaget min dag med hende, for jeg har dog aldrig hørt så mange kommentarer om min skønhed og hvor vidunderlig jeg er i én lind og uendelig begejstret strøm.

Er du typen der ikke kan lide at blive set og fotograferet eller ikke aner hvad du skal stille op foran et kamera, så sørg for at finde en fotograf du svinger og er tryg med. Det er alfa og omega. Har du brug for vejledning undervejs i shootet, så book en fotograf der gerne vil guide dig og ikke en af de stumme ‘det må du selv finde ud af’ typer. Er du i tvivl, så book Mathilda. Hun vejleder gerne, styler dig, lægger make-up og sætter hår. Det gør det hele nemmere, for så skal du ikke ud og have fat i make-up artist, stylist og frisør samtidig.

Hvad kan du selv gøre inden?

  1. Sørg for at drikke godt med vand i dagene op til og få en god nats søvn i et køligt rum, så du ikke er hævet i ansigtet. Det kan være krævende at være på, skifte outfits og locations, så du har brug for masser af energi og overskud på selve photoshootet.
  2. Lav en let peeling af din hud og tilføj masser af fugt.
  3. Spis et nærende måltid – ikke for tungt og ikke noget der får dig til at puste op eller som gi’r luft i maven.
  4. Inden selve shootet sørg for at lande i din krop. Lav nogle dybe vejrtrækninger. Mit bedste råd er at danse 5-10 min og slutte af med en lækker soul sang, der booster din følelse af at være sexet (for selvfælgelig er du også det). Endelig ikke for meget motion så du sveder og blir helt rød i hovedet – det er ikke så godt for make-up’en eller tøjet. Yoga er også et godt bud.
  5. Drop din indre kritikker. Istedet, forbind dig med din indre modella og lad hende/ ham vise vejen. Grin og lad som om du har prøvet det her masser af gange før, så slapper din krop meget bedre af.
  6. Hav en flaske kildevand i nærheden, så du forbliver velhydreret.
  7. Og så ellers bare nyd at være og bevæge dig som dig. Husk at flirte en gang i mellem med kameraet. Det er jo kun for sjov det hele.

 

Her er et udpluk af nogle fotos taget af Mathilda i sensommeren. Jeg nød sådan min dag og at være mig, i mit helt naturlige element.

IMG_5647_0

 

IMG_6133

 

IMG_6244_0

 

IMG_5897_BW

 

 

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *