Blog

Se hvad der sker når du siger JA!

Se hvad der sker når du siger JA!

Sig JA!

Mød Lilye, der lige har tilmeldt sig som forhandler af doTERRAs magiske olier på mit team. Hendes overraskende reaktion, er på ingen måde den hun forventede. Hun havde godt nok hørt, at der kunne ske ting og sager, men selv at opleve energien pludselig rulle igennem kroppen, fra da hun sagde JA! kom alligevel heeeeelt bag på Lilye…

 

 

Hvad er det der sker?

Da jeg selv sagde JA! til at forhandle doTERRAs æteriske olier, skete der noget tilsvarende. Jeg gik fra at føle mig halv-levende til pludselig at føle mig fuldt ud LEVENDE. Fra jeg havde trykket ‘send’ på min første bestilling, væltede der en bølge af eufori ind over mig. Jeg kom omgående i kontakt med min passion for livet og det at hjælpe andre. Jeg følte mig øjeblikkeligt støttet af usynlige hænder og oliernes høje vibration, der bar mig fremad.

Det lyder måske helt ‘WHAT?’-agtigt. Ikke desto mindre, skete det for mig og sidenhen for de andre, der har signet op på mit team.

Ensomt at være selvstændig

Det kan være ret så ensomt at være solo-selvstændig. Følelsen af pludselig at komme med i et støttende og kærligt fælleskab, hvor alle vil hinanden det bedste, hvor der er support og mentoring, endda julefrokost med nogle du rent faktisk vil være sammen med, kan slet ikke undervurderes. Det er en følelse af rygdækning som ikke kan købes for penge, men skal opleves.

Derudover kommer de æteriske olier og deres magi. Deres mange transformerende egenskaber, de positive og opløftende vibrationer de tilføjer brugerne dagligt, er helt mind-blowing. Nogle gange kan jeg slet ikke forstå, at hele verden ikke har hørt om dem endnu. Men det er her du og jeg kommer ind i billedet. Det er os der skal sprede budskabet. Er du med?

Savner du at være med i et nærende fælleskab, der gør en forskel?

Kunne du tænke dig at opleve denne opløftende, kærlige energi af velvære og støtte, mens du selv bygger en nærende forretning op? Gerne sideløbende med det du ellers laver. Så kom med på mit team. Du er velkommen, uanset om du vil være kunde eller springe direkte på som forhandler. Begge valg giver dig adgang til fællesskabet.

Skriv til mig på info@heartbliss.dk hvis du er interesseret og jeg kontakter dig. Og hvis du allerede er afklaret, kan du tilmelde dig direkte her

Jeg glæder mig til at have dig med!

LÆS mere om dine muligheder her og hvordan du kommer igang her

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *