Blog

Æterisk Olieguide A-Z

Æterisk Olieguide A-Z

En A-Z olieguide over doTERRAs æteriske olier og deres fysiske, emotionelle og spirituelle egenskaber. Nye olier tilføjes løbende.

De æteriske olier fås som single oils eller oil blends (blandingsolier) i 5 ml, 15 ml eller touch udgave. Touch er en roller flaske, hvor olien er blandet op i fractionated coconut oil (FCO), som er lugtfri og flydende. Dette gør det super nemt at medbringe dine olier i tasken og er ideel til de sensitive, fordi olien allerede er fortyndet i en bærerolie og kan rulles direkte på huden.

SINGLE OILS 

BERGAMOT

Olien for selvaccept og selvsikkerhed. Transformerer følelser af fortvivlelse, selvfordømmelse og manglende selvkærlighed. Bringer optimisme og håb. Forløser stagnerede følelser og begrænsende overbevisninger ved at sætte gang i vores energisystem. Inspirerer os til at dele vores inderste med verden. Vi bliver i stand til at elske os selv ubetinget.

BLACK SPRUCE

En groundende og stabiliserende olie. Genial til kriser, chok og traumer. Vi bliver i stand til at bevare energi, udholdenhed og vitalitet i orkanens øje. Kroppens rytme og behov æres, mens fødderne bevares solidt på jorden. Vi lever i samklang med naturens mange sæsoner og står sikkert i livets mange faser. Genial til udmattelse og genopladning. Helt genial til frygt, specielt fra underbevidstheden og tidligere generationer.

BLUE TANSY

Olien for inspireret handling. Ideelt til typer som har modstand på at komme op af sofaen. Typer der udsætter og stagnerer. Dybest set handler stagnation om at gentage noget, som ikke fungerer. Vi kan ikke stagnere i et univers i konstant bevægelse. Et katalytisk skub. Vi bliver i stand til at følge vores indre stemme og begynder at gå efter det, vi længes efter. Passion i aktion. Vi støttes i ikke at falde tilbage i selvsabotage og inspireres til at handle på de store drømme, også selvom rejsen involverer udfordringer. Kan kommes på storetåen fordi den repræsenterer hjernen. Også effektiv i creme.

CEDARWOOD

Olien for fællesskab. Bringer mennesker sammen. Hjælper os til at knytte sociale bånd. Vi kan være så vant til at klare alt selv, at vi ikke naturligt trækker på andres styrker og støtte. Cedarwood lærer os at tage imod hjælp og giver os en følelse af at høre til i forståelsen af, at ingen kan få succes alene. En dråbe i ganen skulle desuden fjerne blokeringer i forhold til matematik, tal og de mere scienceprægede emner. 

CITRON (Lemon)

Olien for fokus. Styrker koncentration og det mentale plan. Minder os om at tage en ting ad gangen i det rigtige tempo, så vi bliver i stand til at afslutte projekter. Giver klarhed og transformerer forvirring og tunghed. Lindrer udmattede hjerner og skaber mental fleksibilitet. Støtter indlæring og koncentration samt opløser følelsen af at være dum. Skaber glæde og energi. Ideel til detox, fordøjelse og øm hals. Super til rengøring og alt fedtet, også rester af klistermærker. Rens af grøntsager.

CYPRESS

Olien for bevægelse og flow. Stagnation erstattes af flow, og vi lander i en langt større fleksibilitet. Vi bliver i stand til at slippe fortiden, og perfektionistiske tendenser lægger sig. Trangen til kontrol handler i sidste ende om frygt. Herfra vil vi forsøge at presse og forcere i stedet for at lade tingene udfolde sig naturligt. Vi lægger vores bekymringer til siden, så tingene kan udfolde sig mere naturligt. Vi går af scenen i dyb tillid. Herfra tillader vi sjælen og livet at lede, mens egoet sidder på bagsædet.

COPAIBA

Copaiba handler om at løfte sløret for alt det ubevidste og gemte. Olien lyser i mørket og hjælper gammel bagage op og ud. Derfor fungerer Copaiba også smertelindrende. Følelsesmæssig smerte giver fysisk smerte. Vi må alle mærke på en eller anden måde. Copaiba transformerer skyld og skam, der også er gammel smerte. I bunden af al skam ligger uværdighed og manglende selvkærlighed, hvilket er den ultimative smerte. Med Copaiba støttes vi i at heale fortiden og lander i forståelsen af vores magiske storhed.

GERANIUM

Hjerteåbneren. Støtter os i at hele ‘a broken heart’, åbner for ubetinget kærlighed og tillid. Blødgør hjertet og åbner blidt for indestængte følelser, sorg og smerte. Denne moderlige olie giver ydermere omsorg til dit indre barn og støtter dig i at blive en god forældre for dig selv. Brug Geranium når du mærker tab, mistillid, vrede, opgivenhed, sorg eller føler dig forladt, tung om hjertet eller ukærlig.

GRAPEFRUGT

En olie der handler om at ære kroppen. Lærer os at have respekt for kroppen, så vi bliver i stand til at sætte pris på den. Vi kommer i kontakt med de områder, hvor vi ikke tager os kærligt af os selv. Kroppen skal behandles som et højt elsket barn eller kæledyr. Grapefrugt viser os, hvordan vi kan mærke og ære vores reelle behov. Vi kommer i kontakt med det, vi i virkeligheden trænger til. Derfor mindsker olien også sukkertrang og dulmeri. Ideel til alle former for kropsskam eller manglende kropslig trivsel.

FRANKINCENSE

Olien for sandhed. Vores individuelle sandhed. Kendt som kongen over alle olier. Langt de fleste lyver om deres reelle behov. Både over for sig selv og andre. Giver nye perspektiver. Genial til hud, celler og nervesystem. Angst og spændinger. Celleregenererende. Højner bevidsthed og skaber spirituel vækkelse og evolution. Styrker os i at slippe løgne og alle former for lavere vibrationer. Fjerner skyklapper og bringer lys i mørket. Styrker relationen til far.

JASMIN

Denne olie handler om seksuel renhed og balance. Kan også vække sovende passioner til live og øge libido. Healer og transformerer alle seksuelle ubalancer og traumer. Styrker selvaccept, selvrespekt, tillid og intimitet, så vi kan leve i åbne og nærværende relationer. Også i relationen til os selv.

KUMQUAT (Fås kun sjældent)

Handler om at kunne være autentisk. Til dig som dømmer hårdt eller holder ting inde. Passiv agression. En smilende facade og et hårdt indre. Kumquat lærer os at gå fra ydrestyring til indrestyring. Vi opnår indre alignment.

LAVENDEL (Lavender)

Beroligende. Styrker kommunikationen, så vi bliver i stand til at kommunikere vores ægte tanker, følelser og behov. Derfor er lavendel også ideel til stress, der handler om at forlade os selv. Styrker følelsen af at være hørt, set og elsket. Lindrer spændinger. Ideel til søvn (20 % bliver dog meget snakkende). Genial til hud, brandsår, rifter, myggestik, solskader og kløe. Lindrer frygt og giver mod til at sige nej til negative valg.

LIME

Olien for livsglæde. Lime er opløftende og giver håb og lykkebobler. Vi inspireres til at sætte pris på livet. Kontakten mellem hoved og hjerte styrkes, og vi bliver i stand til at mærke og udtrykke vores følelser. Manglende livsmod erstattes af livsvilje. Hjertet renses for sorg og mismod, så der skabes plads til glæden, som er det højeste formål med livet. Udrensning og revitalisering for krop, sind og ånd. Ideel til intellektuelle typer der er udfordrede på det følelsesmæssige plan og måske dulmer med det mentale.

MAGNOLIA

Olien for samhørighed og medfølelse. Magnolia giver ro og transformerer alle former for bekymring og angst. Indeholder større mængde Linalool end fx lavendel. Styrker hormoner og libido. Kan også anvendes som parfume. Styrker hud og skaber en nærende søvn. Vi lander i medfølelse, kærlighed og harmoni, også i relationen til os selv. Vi bliver i stand til at connecte med The Divine Feminine og lander i forståelsen af, at vi alle hænger sammen. Transformerer de mange mure og beskyttelseslag, vi kan sætte op for os selv, så vi ender alene og uden for gruppen. Vi transformerer barndommens smerte, og bliver i stand til at være kærlige forældre for os selv.

OREGANO

Booster immunsystemet. Skærer alt negativt fra, også fx fodvorter. Fjerner alt, der forhindrer vækst og opløser begrænsninger. Ideel til stædige typer, som man ikke kan lære noget. Oregano viser os vejen til ydmyghed og given slip, også i jagten på det materielle. Kan bruges i madlavning. Oregano er en varm olie. Derfor kan den med fordel indtages i kapsler eller fortyndes med kokosolie og smøres langs rygsøjlen.

PEBERMYNTE (Peppermint)

Opkvikkende olie som bringer glæde og lykkebobler. Vækker krop, sind og ånd. Hjælper os til at flyde med livet i et nærende flow i stedet for at holde fast og forsøge at kontrollere. God til hovedpine og spændinger. Nedsætter feber og hedeture. Lindrer køresyge og kvalme. Vækker alle sanser. Perfekt “genstarter” om eftermiddagen. Genial til hikke. Lækker i kaffe, kakao og hjemmelavet chokolade.

RED MANDARIN (Fås kun sjældent)

Et must til alle forældre. Og i virkeligheden er vi jo alle forældre for os selv. Giver os barnets perspektiv. Ideel til overvældelse, udmattethed, stress og tungsind. Hjælper os til at fokusere på livets sødme og glæden ved det simple.

ROMAN CHAMOMILE 

Olien for livsformål. Roman Chamomile støtter os i at finde hen til vores unikke zone og bidrag til verden. Vi lander i en dyb ro, fordi vi og livet begynder at give dyb mening. Støj, fyld og rod skrælles langsomt af, og vi kommer i kontakt med alt det, som vi i virkeligheden brænder for. Inkompetence erstattes af simple, geniale toner af os. Vores unikke brik til verden. Egoet kommer i baggrunden, mens sjælen leder powerfuldt.

ROSE

Olien for Guddommelig kærlighed. Rose besidder den højeste vibration af alle planter. Åbner og blødgører hjertet. Viser os vejen tilbage til helhed og renhed, så vi kan leve i samklang med hjerte og sjæl. Transformerer alle former for hjertesmerte. Kan med fordel rulles direkte over hjertet.

SPEARMINT

Giver os klarhed over, hvad vi har på hjerte og støtter os i at kommunikere det klart. Uklar tale er en raffineret måde, vi kan gemme os på. Spearmint er ideel, hvis er udfordrede af at tale foran større forsamlinger. Vi bliver altså i stand til at stå selvsikkert i spotlightet.

STAR ANISE (Fås kun sjældent)

Olien for sjælfuld feminitet. Vi guides mod helhed og hjertets hvisken. Opløftende, balancerende, varm og beroligende. Genial hvis vi har tendens til at trække os tilbage og holde igen. Her styrkes vi først indefra for så at brænde stærkt igennem. Vi lander i selvsikkerhed, power og en dyb følelse af at være værdifulde. Den indre ild vækkes og bidrager til ekspansion og nye veje. Flydende og fast på en og samme tid danser vi gennem livet.

TANGERINE

Bringer glæde og kreativitet. Denne olie er ideel til martyren, som kan være tynget af byrde og pligter. Typen der knokler konstant, fordi tingene er blevet for alvorlige og “vigtige”. En rigtig “voksenolie”, som minder os om barnets spontanitet, glæde og leg.

TEA TREE (Melaleuca)

Olien for energetiske grænser. Naturlig desinfektion. Ideel til medafhængighed og snyltende energier. Vi bliver hurtigt drænede, når vi ikke har naturlige grænser. Tea Tree styrker os i at slippe alle toner af martyr- og redderenergi, som i sidste ende gør os til ofre for os selv. Ideel til udslet, bumser, myggestik og små sår. Parasitter, svamp, mug og skimmel. Fjerner modstand og alt, som dræner os.

VETIVER (Jernurt)

Olien for centrering og opstigning. En meget groundende olie. Vi kan sprede vores energi så meget, at vi ender splittede i relation til vores prioriteter. Vetiver er perfekt til selvudvikling. Den støtter os i komme i kontakt med vores tanker og følelser, så vi kan nå ind til roden af vores følelsesmæssige udfordringer. Transformerer trangen til at undgå smerte. Lindringen kommer, fordi vi forløser i stedet for at dulme. Vi kommer i kontakt med de dybere bevidsthedslag og lander i lys og helhed.

WILD ORANGE

Olien for Abundance og overflod. Den støtter os i forståelsen af, at der er nok. Transformerer følelsen af mangel og knokleri. Vi inspireres til at få gang i harachakraet, der handler om: Sjov, glæde, leg, spontanitet og positivitet. Olien lærer os at give og modtage uden regnskab. Vi forstår, at vi ikke behøver at hamstre, hvilket er essensen af mangelvibe. Resursetanker lander og inspirerer til løsninger, som vi nemt kan handle på.

YLANG YLANG

Åbner hjertecentret. Viser barnlig glæde, nysgerrighed og spontanitet. Kraftfuld til at smelte væggene omkring dit hjerte. Øger kærlighed, medfølelse, tillid, empati og intimitet. Slipper blødt enhver negativ følelse eller traume, du bærer på. Brug olien, når du kæmper med at forbinde dig, være synlig eller sårbar og øm.

 

OIL BLENDS

AIR (BREATHE)

Støtter os i at slippe sorg og smerte. Støtter lunger og vejrtrækning. Lungerne opbevarer vores sorg og er samtidig stedet, vi mærker begejstring. Med megen sorg er der ikke plads til begejstring. Støtter evnen til at tage livet ind og slippe det brugte. Fjerner dårlig og stagneret lugt. Lindrer snorken. Åbner op. En meget transformerende og healende blanding som assisterer os i at slippe dybe indkapslinger.

*ALIGN

En blanding designet til centrering og alignment. Fungerer som en stemmegaffel. Transformerer tunghed og bringer os i kontakt med sjælen. Vi kommer i kontakt med vores negative valg og åbner op til at se nye og andre muligheder og valg. Hjertets hvisken kommer i front, og vi lander i dyb integritet med essensen.

*ANCHOR

En blanding designet til at grounde så vi lander solidt i os selv. Fungerer som et anker. Inspirerer os til at tage det første skridt og giver os mod til handling. En rolig, nærværende og støttende hånd i ryggen til de øjeblikke, hvor vi kan føle os lidt utrygge eller ustabile. Frygt erstattes af klarhed og ro.

*ARISE

Arise: En blanding designet til at løfte humøret og hæve bevidstheden. Vækker intuition og indsigt. Vi løftes til nye højder forenet i krop, sind og ånd. Kontakten til vores højeste potentiale forstærkes, og vi mindes om den guddommelighed, vi alle besidder. Byrde og pligt erstattes af glæde og entusiasme, hvilket er vores sande livsformål. Arise indeholder blandt andet Melissa, som oplyser og vækker.

* Alle 3 findes samlet i yogakittet.

BALANCE

En groundende blanding med mange trænoter. Træer lever i nuet, så den bevidsthed kan vi låne. Træer er stabile, og har ikke travlt. Geniale til overgearede børn og voksne. Styrker kontakten til underkroppen, vores rødder og planeten. Super balancerende modpol til typer, der er meget i hovedet og de højere luftlag. Typer der kommunikerer meget og har en tendens til at tale, mere end de handler, så de ofte lander i luftkasteller og dulmen med visioner. Balance støtter fysisk grounding. Resultaterne lander og visioner udleves fra en indre styrke.

BEAUTIFUL

En blanding skabt til at løfte humøret. Skaber selvsikkerhed, selvaccept, selvrespekt og selvkærlighed. Åbner hjertet og lindrer hårdhed. Vi hjælpes til indrestyring i stedet for at skele til omverdenens mange krav og vurderinger. Giver fokus på vores individuelle værdi, så vi stråler stærkt indefra og føler os smukke. Bodymist er lækker på kroppen efter bad og også lækker i håret. Genial til teenagepiger der kæmper med et lavt selvværd og føler sig “grimme”.

CHEER

En opløftende blanding som transformerer tungsind og blå toner. Cheer giver håb. Alt nyt begynder med håb, fordi håb baner vejen for nye muligheder. Vi kan ende i en forventning om permanent lidelse og ren overlevelse, og dermed en ond cirkel hvor den ene ulykke afløser den anden. Overordnet set har vi alle glæde som livsformål, så vi er på en sikker afvej, hvis glæde ikke er en central del af vores hverdag.

CONSOLE

En “samlende” blanding der bringer lindring og trøst ved sorg, tab og smerte. Oplagt til begravelser og store slip i livet, men magisk til enhver form for sorg, også udefinerbar sorg. Console giver lindring, ro og stilhed, fordi vi bliver i stand til at mærke smerten og cirkulere den op og ud. Vi bliver samtidig i stand til at “turde” stilheden og tomheden, hvilket er essentielt i healende processer.

DEEP BLUE

En blanding som lindrer fysisk smerte. Vi har smerte, fordi vi presser os selv, og vi bliver pressede af smerte. Hjælper os til at mærke de smertefulde følelser, vi forsøger at holde inde. Smerten slipper i takt med, at følelserne transformeres. Smerte indeholder altid en historie og vejviser, og Deep Blue fungerer som en kærlig rejseleder. Perfekt til “nybegyndere” inden for bevidsthed og kropsarbejde.

ISLAND MINT

Indeholder lime, citron, pebermynte og gran. Opløftende og opkvikkende blanding, der skaber fokus og klarhed.

FORGIVE

En blanding som lindrer vrede, bitterhed, fordømmelse og kynisme. Vi bliver i stand til at mærke vores reelle behov og ære vores grænser. Forgive hjælper os til barmhjertighed og rummelighed, også i relationen til os selv. Vi lander i tilgivelse, forståelse, tolerance og empati. Selvom vrede er en grundfølelse, så handler vrede altid om modstand og noget, vi har overhørt. Med Forgive bliver vi i stand til at mærke vreden og justere efter den.

MOTIVATE

En blanding der giver opbakning, motivation og inspireret handling. Giver vilje og evne til at gå med de intuitive indskydelser. Støtter evnen til at stå stærkt i forhindringer, begrænsninger og udfordringer. Ideel når vi udsætter og hænger fast i tilløbet, der altid er det værste. Oplagt til tungere opgaver, vi ikke er klar til at slippe. Motivate hjælper os i gang, og derfra genetableres flowet, og tungheden slippes.

ON GUARD

En blanding som giver beskyttelse både i relation til grænseoverskridende personligheder men også bakterier, svamp, parasitter og virus. Styrker immunforsvaret. Giver os styrken til at stå stærkt i os selv og sige ja og nej til det for os rigtige. Genial til alle former for medafhængighed. Vi styrkes i at styre uden om negative valg og undgår derfor, at kroppen skal håndtere de ødelæggende og drænende konsekvenser af det.

PASSION

En opløftende blanding som lærer os at LEVE livet. Passion får os i kontakt med livets frikvarter, som er hele pointen med at være her. Giver også mod og lyst til at bevæge os uden for komfortzonen, hvor al ny læring og vækst befinder sig. Booster kreativitet, spontanitet og fantasi, mens trangen til pligt og kedelige rutiner dæmpes. Pligt og alvor erstattes af gejst, sjov og dyb begejstring. Nydelsen kommer i centrum.

PEACE

En blanding som giver dyb, indre og ydre ro, hvilket er en stor mangelvare for de fleste. Mange lever i en permanent tilstand af konstant stress og pres både indefra og udefra. Peace inspirerer os til at slippe al kontrol og de mange invitationer til støj, kamp og drama. Vi lander i stilhed og tomhed og en dyb forståelse af, at verdensfred begynder med os hver især. Peace skaber kontakt, tryghed og dyb, stille ro. Forcering og pres forlader systemet.

SALUBELLE (Immortelle)

Frankincense, Sandalwood, Lavendel, Myrrh, Helichrysum (evighedsblomst) og Rose. Salubelle forener himmel og jord. Krop, sind og ånd. Det højspirituelle og det groundende. Inspirerer høj bevidsthed, positivitet, håb, taknemmelighed, kærlighed, tålmodighed og tillid. Meget mere end en serum. Indre ro og spirituel vækkelse. Mild men powerfuld. Vi bliver i stand til at slippe mørke, negativitet og begrænsende overbevisninger. Som et nærende tæppe af beroligende noter. Vi inspireres til nye højder. Ideel til rynker, linjer, strækmærker og ar. Meget mere end en serum.

SERENITY

En blanding der skaber ro. Indeholder: Lavendel, merian, kamille, ylang ylang, sandeltræ og vanilje. Serenity støtter os i at slippe stress, overansvar, nervøsitet og overvældelse. Når vi ikke kan falde ned, fordi vi er overgearede. Blandingen går ind og lindrer de underliggende årsager til uroen. Et konstant pres, byrder og for tunge løft. Vi kommer i kontakt med os selv, og derfra kan vi mærke og connecte med andre. Vi mærker vores ubalancer og bliver i stand til at justere, så vi kan lade ordentlig op. Vi lander i ro, healing og refleksion. Bedst til aften.

SMART & SASSY

En blanding der styrker følelsen af indre skønhed og derfor skaber ydre skønhed. Grapefrugt, citron, pebermynte, ingefær og kanel. Tager sukkertrang og afhjælper overspisning. Transformerer de underliggende følelser bag overvægt. Vi forstår, at vi ikke kan knokle og forcere os til et varigt vægttab, og vi begynder at få øjnene op for vores reelle behov. Transformerer selvfordømmelse og styrker selvværdet. Jo mere vi værdsætter vores krop, jo nemmere vil den nå og holde sin idealvægt.

ZENGEST (DigestZen)

Zengest (DigestZen): Støtter os i at fordøje. Både den reelle fordøjelse men også livet generelt. Ideel til perioder med forandring og vækst. Genial til overstimulering og overvældelse. Derfor ideel til særligt sensitive eller alle inden for autismespektret. Lindrer køresyge og søsyge. Skaber rum til at lukke nyt ind. Genial når vi føler os overfodrede og underernærede, fordi livet er fyldt med for meget ligegyldigt støj.

YARROW POM

Blanding af røllike og granatæble. Skaber en følelse af energetisk tryghed, så vi undgår bekymring og frygt. Harmoniserer energisystemet. Styrker og vitaliserer. Adskiller lys fra mørke og transformerer kriser og traumer. Bruges som fugtgivende ansigtsserum. To dråber på tungen morgen og aften skule desuden hæve forbrændingen og sænke inflammation, hvilket er med til at styrke vægttab og stramme huden op.

BØRNEKIT

CALMER

Børnenes svar på Serenity. Indeholder blandt andet Cananga, der får nervesystemet til at falde helt i ro. Roman Chamomile der handler meget om mening, hvilket også beroliger hjernen og giver dyb stilhed. Desuden Lavendel og Buddha Wood. 

THINKER

Børnenes svar på InTune. Den er også designet til hjernen med henblik på fokus og koncentration. Genial til lektier eller øjeblikke, hvor hjernen skal være skarp. Indeholder Vetiver, Peppermint, Clementine og Rosemary. Rigtig god om eftermiddagen, hvis man er lidt mentalt udmattet. 

BRAVE

Børnenes svar på Motivate. Designet til at transformere følelser. Derfor er der et hjerte på. Brave giver mod og styrke til at handle på udfordrende opgaver. Indeholder Wild Orange, Amyris, Osmanthus og Cinnamon. Selvsikkerhed og tillid til egne evner styrkes, og tendensen til “brok” og udsættelse sænkes. Kan bruges når der skal ryddes op på børneværelset eller andre kedelige pligter.

STEADY

Børnenes svar på Balance. Også skabt med henblik på følelser. Indeholder Amyris, Balsam Fir, Coriander og Magnolia. Helt genial til alle former for angst, bekymring og nervøsitet. Giver ro og balance. Super til hurtig grounding i øjeblikke, hvor man har brug for indre ro. Lindrer stress og overvældelse. God inden shoppeture og storbyer generelt.

STRONGER

Børnenes svar på On Guard. Designet til at beskytte og lindre kroppen. Indeholder Cedarwood, Litsea, Frankincense og Rose. Booster immunsystem og vitaliserer. Kan med fordel rulles langs rygsøjlen i perioder, hvor vi skranter lidt. Eller bruges forebyggende i perioder med sæson for influenza og lignende. Brug når du eller dit barn er lidt mat eller forkølet.

RESCUER

Børnenes svar på Deep Blue. Også designet til kroppen primært med fokus på smertelindring, som får børnene oftest handler om vokseværk, mindre slag, ømhed og blå mærker. Transformerer og lindrer ømhed efter en lang dag på legepladsen eller trampolinen. Indeholder: Copaiba, Lavender, Spearmint og Zanthoxylum.

 

Jeg vil igang med doTERRA. Hvordan gør jeg helt lav praktisk?

KØB dine doTERRA olier her

Denne olieguide er frit inspireret og oversat af C. Eilvig fra bogen ‘Emotions and Essential Oils. A reference guide for Emotional Healing’ af Amanda Porter & Daniel MacDonald.

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *