Blog

Oliebrandert – hvad er det?

Oliebrandert – hvad er det?

Når du spændt modtager dit Enrolment-kit fra doTERRA, kan du i din begejstring komme til at tage for mange dråber eller for mange forskellige olier på en gang. Dette kan give en ordentlig ‘oliebrandert,’ som vi siger i  branchen.

Der er ikke noget farligt ved det. Det kan blot føles ret ubehageligt, som at have en ordentlig tordensky på hovedet eller være vågnet op efter en heftig nat i byen. Sådan lidt tømmermænds-zombie-agtigt med lettere hovedpine. Den bedste løsning er at drikke en masse vand, sove, gå tur i naturen, få masser af frisk luft, svømme eller en god tur under bruseren.

De æteriske olier fra doTERRA er meget potente. Når jeg anbefaler kun at tage 1 dråbe, mener jeg det! Start LANGSOMT op. Hvis du havner i en diffus, ubehagelig, tung og tåget fornemmelse, har du taget alt for meget. Hold en pause. Vent et par dage, før du starter blidt op igen.

Alternativt, kan du smøre de æteriske olier på huden som var for kraftige for dig at indtage, blandet i en god blandingsolie. Her får du også effekt af dråberne, med mindre fare for at havne i en oliebrandert.

Læs mere om olierne her

Du kommer igang helt lavpraktisk her

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *