Blog

Ny YDELSE! Spiritual Mentoring

Ny YDELSE! Spiritual Mentoring

Jeg har i et stykke tid lavet spirituelle mentor sessioner ved særlig aftale. Det har været sådan en fornøjelse for mig. Både at facilitere og opleve den lettelse i klienten, når bevidstheden højnes, genvejen lander og sjælemødets ro indtræffer.

Jeg oplever, at i hånd med min guidance, skal der ikke meget til, for at modstanden slippes, vigtige erkendelser lander og de næste handlings skridt står klart. Det er guld værd og en genvej for enhver der har følelsen af, at sidde fast.

Derfor har jeg valgt at lancere min Spiritual Mentoring officielt, til dig der har brug for min ekspertise, mentoring og clairvoyante indsigter, til at finde årsagen til din situation og vejen frem. Til forskel for HealMe behandlingen, er jeg med dig i røret, i løbet af hele sessionen.

Du kan læse mere om min Spiritual Mentoring her

 

 

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *