Blog

Numerologi revival

Numerologi revival

Numerologien er oppe i tiden. Jeg har netop modtaget navnelister med hundredvis af nye godkendte fornavne. Navne som er tilføjet i dette år alene. Der skal 5 mennesker til, der vælger det samme nye fornavn til godkendelse, før det bliver offentliggjort som tilgængeligt for alle. Det er pænt mange mennesker der har tænkt utraditionelt og rigtig mange nye navne på blot ét år!

I Danmark skifter vi navn som aldrig før. Delvis pga. den lempeligere navnelov, der gør det lettere at ændre navn og efternavn og den eskalerende interesse for numerologien.

Når vi kigger tilbage i historien, har numerologien eksisteret i tusinder af år. Der findes hentydninger til den i biblen og længe før det, fra flere forskellige lande. Ifølge numerologien er viden om navne, tal og vibration en gave fra det guddommelige. En naturlov i tråd med tyngdekraften og ikke et menneskeskabt påfund.

Numerologien er baseret på loven om vibration og tiltrækning. Så det vi vibrerer ud fra, qua vores navne, er det vi tiltrækker i sidste ende, uanset hvor meget vi forsøger at hæve os over vores navne vibrationer, fokuserer på det positive, siger mantraer osv. Det er derfor vi kan få en følelse af at sidde fast i og gentage et mønster (dikteret af vores navne), selvom vi har fået hjælp til at løse det adskillige gange. Vibrationen bag vores registrerede navne, er det der trumfer alt andet.

Det kan være virkelig svært at forstå og acceptere. Jeg havde også selv svært ved det. Mest af alt, fordi jeg synes, at min sjæl burde være stærkere end mit navn og have den største indflydelse. Nu hvor jeg selv har skiftet navn 4 gange, forstår jeg på egen krop og liv, at navne er for sjælen, som en slags ham eller dragt, hvorigennem den sikrer sig en vis jordisk oplevelse.

Hvis jeg fx var en sjæl der ønskede at udforske et liv med tab og sorg, så ville jeg vælge en familie i et land, der kunne give mig netop dette via de navne de valgte at navngive mig med. Ret smart, hvis ikke genialt! Får jeg lyst til en ændring eller at opleve noget helt andet senere hen – tager jeg muligvis min stedfars efternavn, eller gifter mig til et navn, hvor jeg både får en titel og et nyt efternavn. Alternativt, hører jeg om numerologi og ændrer derigennem.

For de fleste, giver navnenes indflydelse og effekt først mening den dag de helt bevidst prøver en ændring af. Herefter kan de se tilbage på og nikke ja til, at loven om tiltrækning har virket via deres navne hele livet. Selv dengang de ikke var bevidste herom.

Det er også derfor, at jeg i en numerologisk session kan sige  – ud fra de navne du har heddet, hvordan dit liv har været. Både hvordan andre har opfattet dig og hvordan du selv har tænkt, følt og oplevet livet. Hvordan dit helbred har været, dine relationer, økonomi, mindset, sexliv osv. Jeg behøver ikke bruge clairvoyance, jeg lader navne vibrationerne tale for sig selv.

Grunden til at numerologien er blevet så populær de sidste par år, tror jeg, er fordi det har en virkning der ikke er til at komme udenom. En virkning som flere og flere gerne vil have gavn af. En virkning som ultimativt, skal være positiv og bringe os i resonans med vores sjæls essens. Dette er ifølge numerologien muligt, med det rette numeroskop, hvor der er resonans mellem vores fødselsdato og vores navne. Det kræver sin numerolog at finde og har for mit vedkommende, været hele rejsen værd.

 

 

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *