Live Gatherings

HeartBliss healingsaftener er din mulighed for at opleve en magisk og hjerteåbnende gruppehealing.

De afholdes sidste torsdag i måneden. Hveranden gang med et livs- eller kropstema.

På de åbne healingsaftener vil jeg arbejde energetisk med det, der er klar til at blive forløst og healet i hver enkelt.

På temaaftenerne, vil jeg fokusere på det specifikke tema og forløse det, der vil slippes og ændres. Det, at du er sammen med andre med samme tema, skaber en kærlig samhørigheds følelse og følelsen af ikke at være alene med dine udfordringer. Samtidig vil det forstærke modet til at slippe det, der ikke længere tjener dig.

Det er ikke tilfældigt, hvem der møder op til en Heartbliss healingsaften. Det, der bliver healet i hver enkelt vil være til stor gavn for de andre i gruppen. Samlet tager vi healingen og forløsningen til helt nye højder.

HeartBliss Healings er en fantastisk måde at forstærke det dybe arbejde ved private sessioner.

Du kan også deltage via fjernhealing.

Føler du dig draget, så kom og vær med…

 

Praktisk info

HeartBliss Healings foregår sidste torsdag i måneden & finder sted i smukke & nærende omgivelser. Se listen over temaer & datoer nedenfor. Du er velkommen til at ligge eller sidde mens du modtager healingen. Kom i behageligt tøj & medbring en yogamåtte & evt pude.

Du kan selvfølgelig deltage via fjernhealing & modtage healingen hjemme fra din sofa, uanset hvor du er i verden. Tidsforskel er ingen hindring. Når du har købt din billet nedenfor, skal du sende en mail til info@heartbliss.dk om, at du deltager via fjernhealing. Så vil jeg heale dig sammen med resten af gruppen. Har du mulighed for det, vil jeg anbefale dig at skabe en smuk & rolig stemning mellem kl19-20. Hvis ikke, virker healingen alligevel.

Næste gang: d. 30 jan 2013 Kl 19-20 hos Yogazensation, Hovedgaden 49, 1 sal, 2970 Hørsholm.

Dørene åbner kl. 18.50 & lukker præcis kl. 19.10 når HeartBliss Healing går i gang.

Pris: 300 kr for LIVE & 210 kr for FJERN.
Husk at købe din billet i god tid. Det er en populær aften med et begrænset antal live pladser.

LIVE or DISTANCE
LIVE healing 300,00 DKKDISTANCE healing 210,00 DKK

Heartbliss healings

ÅBEN aften: 24 Okt 2013 UDSOLGT
TEMA aften: Heal dine Relationer: 28 Nov 2013 UDSOLGT! Kun fjernhealings pladser tilbage
ÅBEN aften: 30 Jan 2014 HØRSHOLM
TEMA aften: Heal relationen til din krop: 27 Februar 2014 HØRSHOLM
ÅBEN aften: Marts 2014
TEMA aften: Mød og elsk dit indre barn: April 2014
ÅBEN aften: Maj 2014
TEMA aften: Frugtbarhed: Juni 2014
ÅBEN aften: September 2014
TEMA aften: Forælder/barn relation: Oktober 2014
ÅBEN aften: November 2014

Praise

En smuk og eventyrlig aften fyldt med healing, afstresning og renselse. Tak.’
– Maria Kit Gervang

‘Det var den mest fortryllende, selvkærlige udvikling med stor intensitet og fyldt op af engle og den højeste vibration til stede. Hele din guidance rørte mig meget dybt i min sjæl og forløste tidligere smerte og løftede mig til et helt andet niveau. Mange tårer, dyb glæde og fysisk ændringer kropsligt for at give slip på det mentale var hvad jeg gennemlevede. Fantastisk proces. Så dejligt at mærke. Er virkelig høj nu og i den mest fantastiske balance og ro.’
Julie D

Tak for en magisk healings aften. Det var en fantastisk oplevelse. Jeg følte mig healet indefra. Det var som om hele min sjæl blev renset og healet og min krop slappede fuldstændig af. Bedst af alt, forsvandt den ulidelige smerte jeg har haft i min venstre albue gennem de sidste 10 mdr. Den er fuldstændig væk! Jeg er dybt taknemmelig for Heart Bliss Healings. Jeg vil glæde mig til at komme en gang om måneden.
– Tristan

‘Tak for en fantastisk aften. Det var en time i et andet univers, en dejlig oplevelse, der flytter. Kunne mærke på min krop dagen efter, at noget er sket, måske at have sluppet en masse “gammelt” jeg ikke havde brug for mere.
Af hjertet TAK’
– Pia

Af hjertet tak for en indfølende og kærlig healing, så fint og smukt formidlet. Allerede få sekunder efter jeg havde sat mig til rette, mærkede jeg at energierne var igang. Meget smuk meditation på alle mine relationer – og ikke mindst mig selv – føler varme og ro indeni – kærlighed på alle planer.’
– Trine T. Thomsen