Blog

Kosttilskud til en sund graviditet

Kosttilskud til en sund graviditet

Jeg bliver ofte spurgt af gravide og kvinder der ønsker at blive det, hvilke kosttilskud der er gode at tage, for at få en sund graviditet og optimere chancen for en graviditet.  Jeg ønsker kun selv at tage og anbefale det reneste, mest effektive og enkleste der findes. Derfor er jeg opsøgende på hvad der virker og føles godt.

Mærk efter

Dit største pejlemærke, er at mærke efter i din egen krop. Føles kosttilskuddet godt? Giver det de resultater du ønsker, i form af mere energi, overskud, bedre søvn og glæde? Når produktet står på min hylde fx., mærker jeg dagligt efter, om det er noget jeg skal tage den dag, hvor meget og hvor lidt. Jeg er tilhænger af letoptagelige, økologiske, ikke syntetiske tilskud, fx i form af kapsler, olier og ekstrakter.

Lifelong Vitality

Jeg er selv begejstret for Lifelong Vitality (LLV) fra doTERRA. Det er det mest højtvibrerende, levende, næringsrige og afbalanceret kosttilskud jeg har oplevet.

Kroppen forstår at fordøje, optage og omsætte det, fordi det er lavet af fermenteret ‘whole food,’ til forskel fra så mange andre kosttilskud, der er kemisk fremstillet. LLV kan tages både før, under og efter graviditeten. Den er fantastisk støttende og opbyggende under amning og giver et nærende fundament til din krop. LLV er med til at balancere hormonel ubalance, reducerer inflammation, regulerer humøret og ydermere, er den naturligt smertelindrende.

Næringsstofferne i LLV er i de perfekte doser, som kroppen kan optage på en gang. A vitamin fra naturlig fødekilder, som i LLV, påvirker ikke baby. Din krop vil kun bruge hvad den har behov for og udskille resten. Fås også i vegansk form.

LLV består af 3 forskellige ‘whole food’ kosttilskud – som optages nemmere end syntetiske vitaminer: xEO Mega, Microplex VMz og Alpha CRS+.

Lifelong Vitality pack

Lifelong Vitality’s primære fordele og fokusområder er:

• Generelt velvære og vitalitet
• Antioxidant og DNA beskyttelse
• Energi forbrænding
• Knogle sundhed
• Immunfunktion
• Stresshåndtering
• Hjertekar sundhed
• Sundt hår, hud og negle
• Syn, hjerne, nervesystem
• Leverfunktion og fordøjelse
• Lunger og åndedræt
• Blid for maven
• Ikke-GMO, glutenfri, mælke-fri

Trap gerne langsomt op til fuld dosis, for at få det fulde udbytte. Med fuld dosis (4 kapsler af hver) er der til 30 dage. Kosttilskud optages bedst aften. Får du for meget energi, tag dem tidligere på dagen og altid i forbindelse med et måltid.

doTERRA giver pengene tilbage, hvis du ikke oplever den ønskede effekt efter 30 dage.

Læs også min blog ‘Graviditet – hvor lang tid skal der gå mellem’? her

Du sparer 25% ved at købe de 3 Lifelong vitality produkter via min shop her:

Køb dem samlet som Lifelong Vitality Pack. Det gør du ved at trykke på linien: “Enter additional item”  inde i din indkøbskurv og skriv så ‘Lifelong Vitality Pack (NEW 2016)’. Vælg den Veganske eller almindelige. Husk at tilføje ‘Doterra Essentials Booklet (English)’ til €25 i blandt enrolment kits, hvis du signer op som ny kunde og ikke køber et enrolment kit.

Testimonials fra forskellige kvinder: Hvad har LLV gjort for dig?

* Energi, stabilitet, en følelse af at være dybt næret, ro, minus humørsvingninger, dyb søvn, overskud.

* Mere energi, større indre ro, mindre inflammation og regelmæssig cyklus.

* Ingen smerter ved menstruation mere, ingen trang til hurtige kulhydrater/sukker, meget mindre hovedpine og en fornemmelse af at være meget mere let og klar i hovedet.

* Masser af energi, overskud og fantastisk søvn.

* Min hormonbalance er så fint justeret. Har fået min menstruation igen efter flere år uden – helt uden nogen form for ‘murren’ eller andet.

Opdateret Juni 2019.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *