Blog

Kom med på mit olie eventyr

Kom med på mit olie eventyr

Jeg har for nylig genopdaget det magiske ved aromaterapi. Denne gang med de pureste, æteriske olier fra doTERRA. Kvaliteten og renheden gør en kæmpe forskel, for der skal så lidt som én dråbe til, for at skabe en effekt.

Læs om hvordan du bruger olierne her

FRA BEGYNDELSEN

Jeg har alle dage været begejstret for naturens smukke flora. Som barn, kunne jeg lege i timevis med blomsterfeerne og bierne. Jeg boede i den mest eventyrlige have i Afrika, hvor solen tilsyneladende altid skinnede og blomsterne strålede, visnede og blomstrede på ny. Jeg var draget af blomster og urter især, og lavede mange miksture i spande og syltetøjsglas.

Senere, begyndte jeg at blande cremer helt fra bunden, sammen med min gudmor. Vi havde en fest med at eksperimentere med de mange forskellige æteriske olier, alt efter ønsket effekt og duft. Det var ret krævende at røre så længe i gryderne, for at sikre os at cremerne ikke skilte ad, og vi fik respekt for processen. Mit første studie på universitetet i London, blev en B.Sc. i Urtemedicin, med bifag i bl.a. aromaterapi. Her lavede vi både tinkturer og cremer til ‘ægte patienter’. Jeg var i himmelen.

NETWORK MARKETING – elegant og oplagt for kvinder, der deler

Nu er jeg igang igen. Denne gang med essentielle olier og produkter fra doTERRA. Jeg er før blevet draget af doTERRAs olier, men stod ærligt talt af, da jeg hørte det var et network marketing firma. Det orkede jeg ikke lige. Men så blev mit behov for at få den reneste udgave af Copaiba olien større, end irritationen over deres forretningsmodel. (Læs mere om Copaiba: mit vidundermiddel mod stress og flossede nerver her)

Og heldigvis for det. For det viser sig slet ikke at være så slemt endda! Man kan sagtens købe deres produkter til fuld pris, uden at blive medlem. Nemt. Man kan også blive medlem, ‘Wholesale customer,’ og få olierne til engros: -25%, helt uden binding eller månedlig købsminimum. Skønt. Og så er det muligt at blive forhandler, ‘Wellness advocate’, hvor du både får alle produkterne til engros, plus bliver belønnet for de produkter andre køber via din anbefaling. Generøst.

Tænk på alle de produkter, som du har anbefalet andre i årenes løb og aldrig fået en krone for. Well, det er der lavet om på her. doTERRA har et yderst generøst system. De brænder for at hjælpe kvinder, især mødre, med at få økonomisk frihed. De går op i bæredygtighed og at olierne bliver produceret under ordentlige arbejdsforhold. De går ind for at gøre en global forskel via deres Healing Hands Foundation. Se doTERRAs kvalitetsløfte.

VIL DU OGSÅ PRØVE OLIERNE FRA doTERRA?

Er du selv blevet nysgerrig på at afprøve disse virkningsfulde essentielle olier eller lære mere om firmaet bag, kan du se mere på min doTERRA side her

Har du fået lyst til at blive forhandler som jeg, er du velkommen til at blive en del af mit netværk. Her vil du blive guidet og støttet i at komme godt i gang. Du får adgang til et kærligt og hjælpsomt forum, sprængfyldt med nyttig information på dansk. Her løfter og hepper vi på hinanden, fremfor at konkurrere. Det i sig selv, er en kæmpe healing for de fleste.

Som Wellness Advocate på mit doTERRA team får du:

* 25-55% rabat på dine køb
* Bonuspoint hver måned du kan shoppe for
* Månedens olie gratis
* Gratis Olie App, hvor du kan slå samtlige olier eller symptomer op
* Adgang til gratis mentoring og sparring i en lukket facebook gruppe
* Mulighed for at deltage i gratis workshops og berigende live møder, hvor du garanteret går løftet derfra
* Del i et kærligt netværk af skønne og inspirerende kvinder, der alle hjælper hinanden. Du kan deltage lige så meget eller lidt du vil.

Du finder det hele her

Skriv til mig på info@heartbliss.dk, hvis du vil drøfte om dette er noget for dig.

LÆS også Jeg vil igang med doTERRA. Hvordan gør jeg helt lav praktisk?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *