Blog

Ikke fan af Network marketing!

Ikke fan af Network marketing!

Jeg er ikke speciel fan af network marketing!

Hvorfor tænker du, når nu du sælger doTERRA produkter via network marketing? Mest fordi jeg ikke kan lide følelsen af at være bundet til at skulle købe eller sælge noget.

Samtidig, er der bare nogle produkter her i verden, jeg må eje og bruge. Produkter der hjælper mig. Produkter der hjælper mine børn, familie og klienter.

Mange af disse særlige produkter sælges ofte via network marketing (NWM). Fordi denne metode gør brug af mund til mund metoden. Fremfor store og upersonlige markedsførings kampagner, hvor man ikke helt ved om man kan regne med det der formidles.

Personlig marketing som NWM er, synes jeg umiddelbart er ret sympatisk i sin reneste form. Fordi det er den naturlige måde vi mennesker og især kvinder, deler noget vi er glade for. Det er i hvertfald den måde jeg selv deler noget jeg er begejstret for, og som har givet mig de resultater jeg ønsker.

Sat mig selv & andre fri

Jeg har nu brugt doTERRAs essentielle olier og produkter i 4 år og er rigtig glad for mange af dem. Især de nyeste! Hånden på hjertet, så ville jeg bruge og anbefale dem uanset om jeg blev betalt for det eller ej.

Jeg har også måtte arbejde en del med mig selv omkring fordelene og ulemperne ved NWM, og om jeg kunne forlig mig med denne metode og ikke blot affinde mig med den. For ja, der er selvfølgelig ting der kan gå galt når mennesker mødes i business med forskellige ambitioner og forventninger til hinanden.

De ulemper jeg er støt på, har jeg brugt til personlig udvikling. Fx fandt jeg ud af, at det var vigtigt for mig at sætte mig selv og andre fri, til at lede deres teams som de fandt bedst indenfor doTERRAs regler. Jeg hepper og hjælper selvfølgelig gerne via mine dyrebare erfaringer, og ellers stoler jeg på folks indreledelse til at gå vejen.

Flere fordele end ulemper

Et af plusserne ved network marketing for mig, er det hyggelige ved at have kunder, der er lige så begejstret for noget som jeg er! At vi sammen kan dele denne passion for naturlig helbred via naturlige midler. At vi kan juble sammen når et længeventet produkt vi har hørt så godt om, endelig kommer til Danmark. At vi kan sørge når et elsket produkt udgår og så ånde lettet op, når det kommer tilbage i endnu bedre version!

Der er også en langt større følelse af sammenhør i denne netværks model, end en følelse af ‘kunderne og jeg’. Når en af mine kunder får det bedre eller et godt resultat via olierne, så er det bare sådan en glæde for mig at dele hendes succes med de andre i netværket. Så vi kan fejre sammen. Det føles langt mere meningsfyldt end at sidde alene med glæden over noget, der ville kunne gavne flere at vide.

En af fordelene ved network marketing er også, at doTERRA har varelageret. De sender direkte til kunderne og dealer med kundeservice, så vi alle ved, at det er den helt rene vare der forhandles. Jeg er ikke mellemmand og behøver ingen varelager. Jeg er fri til at dele om produkterne hvorend jeg er i verden. Både denne tryghed og frihed er helt uvurderlig for en frihedselsker som jeg.

Ikke længere bundet

Så nej, jeg har ikke længere følelsen af at være bundet til at skulle købe eller sælge noget indenfor min doTERRA shop. Jeg har sat mig selv og mit team fuldstændig fri til at købe når og det de vil.

Og jeg deler stadig kun når jeg ikke kan lade være!

Du kan derfor være forvisset om, at når du ser en jubel post om et produkt eller anbefaling fra mig, så er det af ren begejstring og fra et rent hjerte om at dele.

Tænk nu hvis det også kunne hjælpe dig?

 

Du kan se mere om hvorfor lige doTERRAs produkter, her

Du finder min SHOP med de remedier jeg mest bruger og anbefaler lige her


Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *