Blog

Graviditet – Hvor lang tid skal der gå mellem?

Graviditet – Hvor lang tid skal der gå mellem?

Ifølge kinesisk medicin, tager det omkring 3 år for en sund kvinde krop at restituere, efter en graviditet. Det er der tilsyneladende få der ved her i vesten, hvor det er populært at få sine børn tæt på hinanden, for at de kan ‘få glæde af hinanden’. Det er der så ingen garanti for at de får, i øvrigt!

Jeg har selv mærket på egen krop, hvor meget en graviditet kan tære på hele systemet. Især hvis du som jeg, ovenikøbet får en meget krævende baby, med lidt søvn. Derfor får jeg lyst til at slå et slag for, at kroppen får lov til at genopbygge sig selv og restituerer så længe som muligt, inden næste graviditet.

Baby suger alt hvad den kan under graviditet

Når vi bliver gravide, suger den voksende baby i maven alt hvad den kan af næring, for at udvikle sig. Typisk suger den moderens depoter tomme for vitaminer, mineraler, fedtsyrer og andre næringsstoffer. Det giver derfor sig selv, at hvis du bliver gravid kort tid efter en fødsel og amme periode, vil der ikke være særlig meget i næringsdepoterne til næste barn. Kommende baby vil også suge alt hvad den kan. Men kvinde kroppen har en indbygget stop mekanisme, når moderens liv er i fare for at blive underernæret, og derfor vil denne baby ikke få lige så meget næring, som den egentlig har behov for. Det er værd at tænke over.

Naturligvis, er der også forskel på at være en sund 25-årig, versus en sund 41-årige, der ønsker at blive gravid igen. Der vil den yngre kvinde krop typisk restituere sig hurtigere efter en graviditet.

Det koster en tand

Ordsproget ‘det koster en tand at få et barn’ hentyder netop til, at mange kvinder i gamle dage, kom så meget i mineral underskud, at de mistede en tand eller flere, per barn.

Hav derfor disse oplysninger in mente ift din egen krop, når du overvejer at blive gravid (igen). Er du fuldstændig i tip top form, sundhedsmæssigt? Er din menstruationscyklus regelmæssig og uden problemer? Har du fået lavet blodprøver der viser, at alt er i skønneste orden? Har du masser af energi og følelsesmæssig overskud? Føler du dig solidt bonded med dit ældste barn/børn og er dette barn i overskud og velfungerende nok til, at der kommer en ny baby, der kræver din fulde opmærksomhed?

Hvad kan du selv gøre for at fylde dine depoter op igen, efter en graviditet?

Jeg anbefaler Lifelong Vitality trioen fra doTERRA. Det er det mest højtvibrerende, levende, næringsrige og afbalanceret kosttilskud jeg har oplevet. Fås også i en vegansk udgave. LLV kan du tage for at genopfylde dine depoter postpartum og mens du er gravid og ammende. LLV er med til at balancere hormonel ubalance. LLV kan tages af både mænd og kvinder, der ønsker et kosttilskud der leverer.

Læs også bloggen om hvilke kosttilskud jeg anbefaler for en sund graviditet her

Lifelong Vitality – meget mere end et kosttilskud

Jeg begyndte selv på Lifelong Vitality efter min barsel. Det første jeg bemærkede var, at den vanvittige sødetrang jeg havde fået efter fødslen, forsvandt efter 3 dage. Hvilken befrielse. Nu fik min krop endelig de næringsstoffer den havde brug for. Havde jeg bare kendt til LLV noget før, havde jeg taget det med det samme, allerede inden min graviditet.

Forskellen på LLV og alle de andre dyre kosttilskud jeg har været på, er mile vidt. Jeg var fx. hos en højt anerkendt specialist i England, hvor jeg fik alverdens blodprøver sendt til USA. Jeg tog de specialiserede kosttilskud hun anbefalede, i dyredomme, og selv efter et år, mærkede jeg INGEN forskel. Det var  frustrerende. Jeg har prøvet lignende skuffende oplevelser her i Danmark, ved forskellige funktionelle mediciner.

Med LLV mærkede jeg tydelig forskel i min krop allerede på 3.die dagen. Jeg var mere alert, selv efter lidt søvn, jeg havde mere energi og følte mig gladere og mere overskudsagtig.

Det skønne ved LLV er, at det er et ‘whole food supplement’, dvs. lavet af fermenterede næringstoffer som kroppen genkender. Næringsstofferne optages derfor langt bedre end en syntetisk fremstillet vitaminpille. Desuden er det pulver i kapsel form, hvilket kroppen nemt kan fordøje, til forskel for en hård pille, der først skal nedbrydes. LLV indeholder også essentielle ‘tummy tamer’ olier, der beroliger fordøjelsen og meget mere.

Lifelong Vitality pack består af 3 forskellige produkter:

Microplex VMz: et whole food mutivitamin i kapsel form
xEO Mega: essentielle fedtsyrer fra dyre og planteriget (fås også i vegansk udgave)
Alpha CRS+: powerfulde antioxidanter, celle energi boostere, DNA beskyttelse og anti-inflammatoriske ingredienser.

Du kan købe de 3 Lifelong Vitality enkelte produkter til -25% her

Lifelong Vitality pack

Lifelong Vitality’s primære fordele og fokusområder er:

• Generelt velvære og vitalitet
• Antioxidant og DNA beskyttelse
• Energi forbrænding
• Knogle sundhed
• Immunfunktion
• Stresshåndtering
• Hjertekar sundhed
• Sundt hår, hud og negle
• Syn, hjerne, nervesystem
• Leverfunktion og fordøjelse
• Lunger og åndedræt
• Blid for maven
• Ikke-GMO, glutenfri, mælke-fri

Tag gerne fuld dosis for at få det fulde udbytte. Får du for meget energi, gå ned på halv dosis og trap langsomt op.
doTERRA giver pengene tilbage, hvis du ikke oplever den ønskede effekt efter 30 dage.

Du kan købe de 3 Lifelong Vitality enkelte produkter til -25%, som Wholesale customer eller Wellness Advocate her

De 3 enkelt dele er : Microplex VMz, xEO Mega: Alpha CRS+:

For at købe LLV pakken, hvor du sparer allermest, skal du være oprettet som kunde eller forhandler først. Når du har fået dit kunde id#, kan du nu bestille Lifelong Vitality Pack til måneden efter.

Læs også hvordan du opretter dig som kunde her

 

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *